- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cybertrone #35343 üzenetére
Tudom,hogy többet dob,nem is ahhoz viszonyítottam,ez csak egy külön gondolat volt
-
kaszas19
senior tag
válasz
Cybertrone #35326 üzenetére
köszönöm szépen a gyors válaszokat.
Igen ettől féltem én is hogy idővel hangos lesz,a ventikről olvastam hogy cserések mert hangosak.
Hát akkor körbe nézek és lehet össze rakott cuccot rakok ráaztán GO az OC
-
válasz
Cybertrone #35208 üzenetére
Ha a második érték 9n van akkor is 8GB
Ilyen előfordult P55-el is,de csak akkor ha 2200 felé mentem és ott 8GB-ról ment le 4-re és mehetett az CL11-ben is...
-
válasz
Cybertrone #35206 üzenetére
Eddig jó(haladás a 2 perchez képest),de ennél lejjebb nem megy időzítésben a cucc,mert mindenképp 8GB lesz.
Mondjuk ha már így 8-10-8-24 CR1ben összejön az 1640Mhz boldog leszek -
válasz
Cybertrone #35204 üzenetére
Néztem,akkor is 8GB.Viszont stabil beállításra még nem,megnézem ér e valamit
-
válasz
Cybertrone #35198 üzenetére
Nem,de ha feljebb veszem akkor is max 4340 az esetleges max(majd mindjárt megnézem
),az felett leugrik a szorzó.Engem is zavar,de egyszerűen kéket dob 2 percen belül ha felteszem aztán 8GB
NB freki Qpi freki felett már nem stabilQru: Életem első tuningos procija 2 év AMD-s szenvedés után + egy anti tuning 860-s után felüdülés
-
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35165 üzenetére
Látom nem birok veled. Nagyon "makacs"-nak tetszik lenni
Neki Raidbe kötött 500Gb os WD blacken volt a a game nekem csak simplán. Ezért fölrakom SSd-re és megnézem , hátha neked lesz igazad. Erre most már kiváncsi vagyok.
ps.: Én örülnék neki a legjobban mert akkor nem kéne konfigot cserélnem.
-
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35161 üzenetére
Akkor én is leirom még egyszer : Teszteltem tegnap , tegnap elött. Saját börömön tapasztaltam. Megkérdeznélek , hogy azt a 18 fps többletet minek tudjam be? Csak , hogy okosabb legyek...
-
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35159 üzenetére
Akkor csak ott a procilimit nem, amiről 30 perce köhögök
-
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35156 üzenetére
... De rendben.
Azzal a procival persze hogy simán fog
De az enyémmel még a 7870 sem fut. Úgyhogy off
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #35156 üzenetére
Hát olyan áramtemetővel nem csodálom.
-
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35153 üzenetére
Próbáld ki azt a részt amit lentebb linkeltem és láss csodát , rájössz hogy a VGA-d nem fogg 99%on pörögni. persze vedd le rendesen az órajeleket
-
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35153 üzenetére
Szerintem simán többet számol....
-
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35148 üzenetére
Látom nem értjük egymást... Én csak az lentebb irt 3 játékról beszéálek... Tisztában vagyok hogy BF3-ban sem megy mindenhol 60 fpst, metro2033ban sem és még van egy pár game. Mint mondtam én sem vagyok hülye és én sem ma kezdtem. Engem csak az zavar hogy a lentebbi gaméknél procilimit miatt nem megy számomra megfelelö fpssel. Ennyi
Érdekességnek ,szánatam , amin én jómagam is meglepődtem. -
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35148 üzenetére
Nem tudok már húzni rajta mert a 4ghz-hez is 1.35 kell neki , 4,3 hoz kéri az 1.4125-öt. Nem akarom gyilkolni. Am nézz utánna jobban hogy az a 10% az nem 10%. De én nem szeretnék vitázni. Én azért tudok ebben állást foglalni , mert az utóbbi két napom erre ment rá , hogy tesztelgettük a 2 rendszert. A sandy 4ghz-el is kihajtja a kártyámat 99 % ra a Blomm nem
Én ezt tapasztaltam , nem pedig a hasamra ütve beszélek össze vissza.
-
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35144 üzenetére
Ezt osztom. Éppen ezért van procilimit , mert egy komolyabb VGA-nak meg sem kottyan a 3D-s számitás
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #35144 üzenetére
Hát a Quake 3 motorja már kicsit idejétmult.
De amugy ez igaz, nálam fullra rántott original MW3 kopog 91-en, BF3-ban meg ha benyomok egy ugyanilyet, akkor örülök a 60-nak. -
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35139 üzenetére
Én teszteltem , és sajnos igen + 30 fps. Tarhatod
Én is meglepödtem hidd el.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #35139 üzenetére
Nem töltöttem be, csak a nevéből itélve.
Majd egyszer, ha jobb, szebb idő lesz, akkor megtankolom egy kicsit.hát +30 FPS-t egy proci nem hoz.
De mondjuk azt nem közölte, hogy miylen grafikai beállításon, és milyen felbontáson volt a két gép. És a gép többi paramétereit nem közölte, csak annyit, hogy 4Ghz-re rántott 2500k. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #35136 üzenetére
Hát vettem észre.
BIOSban is olyan mentett beállításokat találtam, hogy kettéállt a fülem.
Szerintem ne hasonlítsuk az AMD-hez ezeket a procikat, mert sajnos elég gyérre sikerülnek manapság. Jó,jó procik, de hát ha valami tényleg bika kell, akkor Intel.Alt4Ir: Mondjuk azért elfelejtetted közölni, hogy milyen grafikai beállítás mellett, és milyen felbontáson.
MW3-nál a CFG-s buhera kilőve, próbáltam, vagyis kerestem. -
Alt4Ir
tag
válasz
Cybertrone #35133 üzenetére
Pl Black Opsba ezen a mpom 1.48- nál i 7 950-nel alapon 50 fps van. 4Ghz-n 62fps ,i5 2500k val 4Ghz-n 83 fps. Aki tudja nyugodtan megnézheti. Ezért váltok.
Mw3 ban csak a max_fps-t kell módositan 85-ről pl 250-re és már bőven megy 100 fölé....A gta4 amit sajnos imádok szintén csak néhol hajtja a karimat még 4ghz-en 99%-on... Akkor van is fps-em böven. Ahol leesik 40-re az fps ott kb 60-63% os a vga Usage.
Tudom régebbi játékok valszinüleg egy optimalizálatlanabb, procizabálóbb szar motorral rendelkeznek. De nehogy már ne legyen meg mindenhol a 60 fps-em procilimit miatt. Ezért váltanom kell
) Ahol VGA limit miatt nincs meg, ott meg így jártam...
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #35133 üzenetére
Énis valami hasonlót mondok, hogy nem kell agyonhajtani valamit pár 3dmark miatt. Én is megtehetném, hogy maxon járatom a procit 1,35V körül, de nincs értelme.
Azért is írtam, hogy bőven elég neki 4Ghz környéke a VGA-jához. -
válasz
Cybertrone #35115 üzenetére
Remélem megoldjuk...
-
kaszas19
senior tag
válasz
Cybertrone #34970 üzenetére
ja ér igen Battlefield 3 megy hiba nem volt.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Cybertrone #34968 üzenetére
senki nem írta itt hogy atom stabil csak azt írtam hogy az ITB stabilan lefutott.
most akarom letesztelni játékokkal is. -
kmisi99
addikt
válasz
Cybertrone #34922 üzenetére
Az jó akkor. Amúgy el is felejtettem mekkora kazán ez az i7 meg milyen hangos a gyári hűtő. Ideiglenesen egy fél napra a gyári hűtőt raktam föl és rohadt hangos és sima sony vegas renderelésnél 75 fokot is eléri.
Igaz a paszta kicsit régi meg nincs is sok rajta. Na de majd holnap az újrapasztázott mugen 2 vel megdöntöm az összes személyes rekordom.
-
kmisi99
addikt
válasz
Cybertrone #34906 üzenetére
De ha fixre belövöm a magfeszültséget utána is fogja szabályozni? Mert azt tudom hogy autón ha nincs terhelve akkor nagyon alacsony a fesz.
-
kmisi99
addikt
válasz
Cybertrone #34906 üzenetére
Fú te ott mán megfő
Max ha újrapasztázom mx3 mal akkor megtudom próbálni mert már 1,3 mon is meglépi a 80 fokos az 1. mag.
Alt4Ir igen.
-
kmisi99
addikt
válasz
Cybertrone #34903 üzenetére
hmm na akkor neki esek mégjobban az alulfeszelésnek.
Egyébként fogyasztás/hőmérséklet szempontjából melyik a jobb ha 3,4ghz en használom a cput az a jobb ha auton van a cpu fesz vagy az ha ilyen 1v körül? -
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone #34861 üzenetére
Nah? Átnevezik?
-
d.beni
aktív tag
válasz
Cybertrone #34856 üzenetére
én 3,8 ra gondoltam.
lényeg hogy a black ops 2 majd szaladjon maxon... -
d.beni
aktív tag
válasz
Cybertrone #34853 üzenetére
köszi fiuk!
akkor marad a noctua plusz egy uj gépház.
mert igy alapon lassu a proci -
d.beni
aktív tag
válasz
Cybertrone #34850 üzenetére
szivesen megnézném
de gondolom olyat ha venni akarnék akkor az horror lenne. -
d.beni
aktív tag
válasz
Cybertrone #34844 üzenetére
látom azért neked komoly vasad van!!
milyen gépházat ajánlasz viz mellé?
illetve kell a tripla radi? -
d.beni
aktív tag
válasz
Cybertrone #34844 üzenetére
én is erre gondoltam.meg ha késöbb proci váltás lesz akkor a viz maradhat rajta
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #34841 üzenetére
Ezeket nem akartam beleírni, mivel ez is egyértelmű.
Nekem legaábbis. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #34694 üzenetére
Cybertrone: Áh. Nem fogom azért most szétrobbantani az egészet, hogy átrakjam a VGA-t. Marad így, játékban különbséget nem lehet észrevenni, csak benchmarkokban, az meg lényegtelen nekem.
mpierre: Kb annyinak is kell lennie.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #34532 üzenetére
Cmos clear volt az első dolgom.
Jó az, ha futtat egy linx-et, vagy Prime-ot, mert ha lefut egy adott időt, akkor nem rontott el semmit.Én úgy szoktam, hogy belövök egy értéket, kb fél óra prime, és ha stabil, akkor marad, és ment.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #34294 üzenetére
A chipsettel se lenne gond szerintem, hisz nem ő szolgáltatja a feszt, sőt. a digitális/analóg beállitáshoz sincs sok köze, de hát nah, vannak jó lapocskák, és vannak kevésbé jók, amik azoknak készülnek, akik átlagosan, tuning nélkül használják a gépüket.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #34292 üzenetére
Mondjuk az is igaz. Hardveresen (VRM) elég gyenguszka tud lenni a Giga.
Nekem volt anno egy 775-ös lapom (EP31-DS3L), háát... Elég rossz volt tuning téren, droppolt, meg FSB wallos volt. a mindegy, ez már jobb lesz nála. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #34264 üzenetére
Remélem holnap már tudom küldeni a pénzt.
-
válasz
Cybertrone #34237 üzenetére
az majd akkor utána jön
addig ellustálkodik majd a R2E ben
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Cybertrone #34076 üzenetére
Van itthon egy Gigabyte G1.Sniper plusz egy Gigabyte X58A-UD7 is, ez a Sniperben volt.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Cybertrone #34063 üzenetére
Látom most már az 1366-tos vonalon mész, én is át mentem 1366-tra lehet magamra haragítok itt né hány emberkét de nem bántam meg.
Olyan gépet akartam össze rakni ami még 2-esetleg 3 év múlva is gépnek lehet nevezni játék terén ezért váltottam,de tisztelem becsülöm az AMD-t ha picit erősebb CPU-t csinálnának akkor szó nélkül vissza mennék. -
AndrewTdi
addikt
válasz
Cybertrone #34060 üzenetére
mik voltak? hogy száltál ki belőlük?
-
kaszas19
senior tag
válasz
Cybertrone #34058 üzenetére
Maradsz az AMD vonalon
? elnézést kérek meg gondolatlanúl cselekedtek az újjaim
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Cybertrone #34056 üzenetére
Én ugyanezt elmondhatom magamról is, de nekem nemcsak deszkám van, hanem proc meg ramom is.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Cybertrone #34056 üzenetére
És milesz a helyette? nem tán 1155???
-
válasz
Cybertrone #33940 üzenetére
jól ment
[link] ezen pont nem látszik hány fokos volt.egyébként a true copper lemaradt a vizemtől,Q6600 teszteknél.
és az a hűtő nem gyenge.#33939 kaszas19 : hát nem nagyon lehet összehasonlitani az amd-vel,ill. lehet csak nincs értelme
még hogy kevés fesszel,de mennyi teljesitményt kapsz azon az órajelen.
-
válasz
Cybertrone #33922 üzenetére
egy kis viz van rajta (ami az adatlapomon van)
anno a mugen2-vel is ilyen hőfokok voltak.
aztán 4.7GHz-en 3dmark-ot nyomtam vele.majd rárakom a true coppert is.
az a baj,hogy már házban a van a cucc a viz miatt.
és a copper meg majdnem 2kg -
kaszas19
senior tag
válasz
Cybertrone #33889 üzenetére
Rendben köszönöm jelenleg 65C-fok a max terhelés alatt.
ezer köszönet.
-
válasz
Cybertrone #33836 üzenetére
bele lehet nyulni.
-
válasz
Cybertrone #33834 üzenetére
nem rossz
gondolom a 6 mag miatt váltál meg tőle.gera021 : ami ugy kezdődik hogy 384 az már jó lesz
-
csomi1977
aktív tag
válasz
Cybertrone #33742 üzenetére
vagy csak túl feszeltem
-
KAMELOT
titán
válasz
Cybertrone #33677 üzenetére
Én is úgy tudom
....valaki írta ,hogy BIOS mod után lehetne ,de szerintem sem. Ezek max 24-re voltak írva. Így is legtöbb X58 tulaj 6-12GB ramot használ.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #33611 üzenetére
És ez még nem is a legjobb volt.
A többi Gulf ezekhez képest kis matchbox.
-
KAMELOT
titán
válasz
Cybertrone #33611 üzenetére
És ez hogy elszállt a proci azt mi okozta pontossan? Egyáltalán miylen lapban voltak ezek próbálva?
-
KAMELOT
titán
válasz
Cybertrone #33608 üzenetére
Okés! Értettem! Mérlegelem az infókat! Döntök aztán ,mi lesz a legjobb megoldás.
-
KAMELOT
titán
válasz
Cybertrone #33606 üzenetére
Na végre! Köszi szépen! Ezt szerettem volna tudni!
Észszerű fesz mennyi kb.??? -
KAMELOT
titán
válasz
Cybertrone #33604 üzenetére
Csak érdeklődöm mik is a határok / lehetőségek ilyen procinál. Nem erőéltetek semmit!
Csak majd ha váltok meg e éri nekem ilyenbe fektetnem. Ugyanis alaplapot olcsón tudok szerezni. Sandy alá a lapok drágák főleg ha egy HC lapról beszélünk. -
KAMELOT
titán
válasz
Cybertrone #33602 üzenetére
Mért mi a gond a hűtésével?? Nem tudod tartani a fokokat?
Én láttam valakinek itt i7-990x-et 5GHz-n X58A-OC-s lapban. AKkor neki ,hogy megy?
Chaveznak is ha jól tudom 4,8GHz megy a 980x vízzel. -
fudi2002
nagyúr
válasz
Cybertrone #33572 üzenetére
De mondhattad volna...
-
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #33569 üzenetére
Na-na... Annak idején még a Phenomnál is először elég gyatra volt a termék, mikor megjelent, aztán hová fejlődött? Azért egy X6 Phenom2 azért nem egy rossz proci, mégha nem is döntöget vele senki rekordokat...
Anno raktam össze gamer gépet egy X3 720-al, igen jó kis masina lett baráti áron!
Nyilván nem fogja lenyomni nyers teljesítményben a 10 magos s2011-es Ivy-k asztali verzióit, de nem is az a cél szvsz.
A felhasználók zöme nem az abszolút csúcs motyókat vásárolja, hanem azt, ahol nagyobb értéket kap az arra szánt pénzéért.
-
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #33564 üzenetére
Szerencse, hogy szerverfronton nem csak a nyers erő számít, hanem kismillió egyéb jellemző is.
Azért én nem írnám le az AMD következő gnerációs Opteronjait látatlanban...A jelenlegi FX-eken is látszik, hogy potenciál az bőven van az elképzelésben, csak még finomítani kéne rajta itt-ott....
(#33565) mpierre: Bevállalnám HT OFF-al is...
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #33439 üzenetére
Majd hétvégén meglesem, hogy milyeneredményt érek el azon a feszen, kiváncsivá tettél.
Meg akarom lesni, mennyi van még ebben a prociban.
Csinálok egy validálásra való frekit, meg egy prime-ost. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #33436 üzenetére
Csak nem akarok 24/7-re nagy feszt, csak amit a gyártó oldala ajánl, ami 1,375v
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #33433 üzenetére
Hétköznapi terhelés mellett őszintén szólva nem próbáltam.
Csak validálásra csináltam ezt, amugy 3,8-on használom 1,2V-n max. Vizzel hűtve.
Jah, és a 3,8 is prime stabil. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #33431 üzenetére
Vennék én, veszek is, csak épp akkor prime alatt instabil, és fagy.
-
mpierre
veterán
válasz
Cybertrone #33428 üzenetére
Te kis hamis...
-
mpierre
veterán
válasz
Cybertrone #33426 üzenetére
Hopsz...
Mér emlékeztem én P6T SE deszkára...
Ehh, ez már korral jár. Azért nálad a Classi, mint alap, az azért elég erős.
-
mpierre
veterán
válasz
Cybertrone #33424 üzenetére
Az 210-s bicikli lenne egy P6T SE alaplappal... Necces. P6T-vel simán...
Meg oda H2O is kellene, ugyi az alacsony fesz miatt, vagy 120×120×30mm-s turbina egy TRUE-ra.
AtG: Sajna az alacsony feszes darabok disznó mód melegszenek.
-
lizakattila
senior tag
válasz
Cybertrone #33417 üzenetére
Csak nem 2012-ben 2011 lesz?
-
KAMELOT
titán
válasz
Cybertrone #33297 üzenetére
Víz 1kg rézzel!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #33297 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #33283 üzenetére
Jaja, RAMdiskes vagyok 1 hónapja. Marha jó dolog. (persze kell egy szünetmentes a gép alá, hogy ne érjenek meglepetések)
-
mpierre
veterán
válasz
Belefér egy komplett játék a ramdiskbe. 0, azaz zéró akadás... (Már ha lehet ilyet.)
-
Laraxior
titán
válasz
nem bootolható... annyira sok haszna nincsen.
Már érdeklődtem a kollegánál
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #33270 üzenetére
-
Geller72
veterán
válasz
Cybertrone #33270 üzenetére
Aljas..
.
-
Geller72
veterán
válasz
Cybertrone #33268 üzenetére
A 990X-ig néztem...az azért elég sok, nem?
. A 920-tól. Melyiknek nincs? (S1366).
-
Geller72
veterán
válasz
Cybertrone #33239 üzenetére
Félreértettél..
. A TjMax-al nem arra akartam rávilágítani, hogy TARTÓSAN lehet/kell így használni, hanem hogy ritkán, de felugorhat ennyire. Az ajánlott maximum üzemi hőmérséklet az egy átlag 920 esetében 67.9 C.
.
-
Geller72
veterán
válasz
Cybertrone #33237 üzenetére
Nem védek senkit, de ugye a TjMax elvileg ennél a cuccnál 100C. Na most xeonoknál én ezt anno úgy értelmeztem, hogy max ekkora valós üzemi tempen lehet üzemeltetni. Tehát elvileg ekkora proci hőfokon bírnia kellene, annak ellenére, hogy biztosan kurvára nem tesz neki jót..
. Hosszú távon ugye. De ha alapfeszen használjuk, akkor bírnia illene a 100C-t.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Cybertrone #33219 üzenetére
Persze, főleg ha majdnem mindenhol ugyanazt írják ugye?
Valahogy sejtettem hogy ez lesz a véleményed, nyitott szemmel vakon, sebaj.
Mellesleg alapon megy, 0,9 volton 1,075 vtt-vel, 1,3 volton a memóriák és 1,5-ön a PLL, Linxelve nyaldossa az 50 fokot hangtalanul
BF3-nak még ez is sok, ilyen szempontból jól megírták.. jelenleg nálam nincs fent olyan játék ami profitálna belőle ha húznám és nekem csak arra kell, amikor kell. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Cybertrone #33209 üzenetére
Nem nekem kell hinni, Intel X58 doksi 3. pont
ICH 10: ez még jobb
Szoktál külföldi fórumokat olvasni ? lehet hogy ideje
Google: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 - így hirtelen....Most komolyan, nem kötekedésből, de nézd meg mindet légyszives..itt meg olyanok vannak akik mellettem érvelnek, nem csak egy forrásból lehet ám tájékozódni..
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Cybertrone #33204 üzenetére
Nézd meg a képet...ha instabil lenne lefagytam volna 85 foknál.
Nem mondtam egy szóval sem hogy jót tesz neki a 100 fok, jelentősen lecsökkenti az egyébként irdatlan hosszú élettartamát ha így járatnám, de fél óra alatt semmi baja nem lesz tőle
Pl.: az X58 chipset is elvisel 100fokot, Intel szerint, guglizz rá. Az AMD 120 fokot mond a GPU-ira, ugyanez igaz a kártyáik táp áramkörére.
Persze ez már megint nem azt jelenti hogy ennyin kell járatni, mert hamarabb fog elhalálozni, de nem szenved azonnali károsodást. Meg egyébként is, a legtöbb ember nem használja teljes terhelésen a prociját, kb sose, így a büdös életbe nem fogja elérni azt a hőfokot amit Linxbe, ezért nekik ez alapján új hűtőt ajánlani, mert szerinted káros az a ~85 fok amit ott elért, felesleges..Elárulom neked, hogy például a BOINC 95%-os terhelés mellett jó 15-20 fokkal alacsonyabb értékre fűti fel a procit mint a csoda Linx.
Nem akarok bemagyarázni senkinek semmit, higgyen mindenki azt amit akar és tegye úgy ahogy azt jónak látja, én csak azt mondom, hogy ez a hőfok para nagyon elvan túlozva! Ennyi. Befejeztem. Megtaláltam a gyógyszerem -
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #33150 üzenetére
Ah, annál kicsit nagyobb felületet betakaró megoldás kell ide.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #33148 üzenetére
Igen, arra ilyenkor figyelni kell. Ventilátor is jó, az elviszi a pára egy jó részét. Volt hogy teszteltem kint -22C-ben.(nem röhög, mazoizmusom eredménye
) És akkor a jó szellőzésnek hála nem volt pára.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #33057 üzenetére
Én csak 134-el járatom.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone #33054 üzenetére
Van hozzá gyárilag egy bumszli hűtőborda egy picurka ventivel. Az ér valamit?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #32997 üzenetére
Már akkor jöttem rá, hogy berakom bluetooth-ot, mikor minden csavart meghúztam és bekábeleztem. Na, akkor már nem lehet berakni a helyére.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone #32970 üzenetére
Ez nálunk is így megy. Bár, ritka az az alkalom, hogy beülhet elé.
Inkább vettem neki egy lapost. Azt nyaggassa a fészbúkra
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone #32968 üzenetére
Áhh. "Szeretjük" egymást
Ezt asszony is látja...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone #32966 üzenetére
Ahogy mondod. Majd később. Mindennek eljön az ideje. Mondjuk karácsony?
Bőven sok nekem még ez a rendszer is. De az Extreme4-es deszka azért odavág...
Szerk.: Ha normalizálódna netán a helyzet ami a pénzt illeti, inkább jöhet még egy vga..
-
KAMELOT
titán
válasz
Cybertrone #32953 üzenetére
Ja csak pont a te esetedben az a DELL 27-es és kicsit más a felbontása is. Ez biztossan jobban megéri mint 3 monitor.
Én ugyan ilyet vennék csak 30"-et. Csak hát az ára!?!? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #32912 üzenetére
Ha potom, akkor jöhet privi.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #32912 üzenetére
Elégedett vagy az R3E -vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged