Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
gera021 #33784 üzenetére
Játékra mindenképp HT OFF javasolt.
Ott egy programszál kritikus fontosságú, amit HT-val nem biztos, hogy 100%-ra tudsz pörgetni. (Mivel a másik szálon az oprendszer aládughat más feladatot.) HT OFF-on viszont dedikáltan megkaphatja a folyamat az adott magot, nem tud belekotyogni más tennivaló.
-
HSM
félisten
válasz
Rajjmen #33788 üzenetére
Az UD5-öm elballagott 222-n...
Sima, mezei léghűtéssel, a jelenlegi prockómmal. Az EVGA ugyanezzel a proccal asszem 220 a max, amin elindul. Szerintem ez szerencse kérdése elsősorban, bár durván beletúrva a beállításokba is biztos lehet sikereket elérni.
Majd biztos adnak tanácsot, akik jobban hajkurászták a BCLK-t a topicból... -
Rajjmen
aktív tag
220 BCLK fölé jutott már valaki i7 920-al nitró és szárazjég nélkül?
Ugyanis annó nekem a 220*21 volt a max, amit el tudtam érni, fölé semmi módon nem tudtam menni.
Valakinek van valami tippje vagy ötlete? -
gera021
aktív tag
a procinál kapcsoljam ki a HT? vagy nem kell? csak játékra használom a gépet...
-
-
csomi1977
aktív tag
Ennél többet ebből már nem lehet kihozni
[link]A tápegység lehet gyenge pontja a rendszernek? ha a proci feszt magasabbra emelem egyszerűen kikapcsol magától a gép. 650W-os chieftec van benne
-
gera021
aktív tag
és a load line kalibráciot enabledre rakjam?
-
csomi1977
aktív tag
válasz
Rajjmen #33753 üzenetére
Az szép eredmény,lehet este még megpróbálok valamit húzni még rajta,de azért nem vagyok egy nagy tuning őrült
.Azért te adtál neki rendesen feszt,meg azért egy EVGA csak többet tudd mint a REIII.Egyébként 19-es szorzóval nekem is ment 210-ig,de ahogy emeltem a szorzót el is szállt a proci.
-
Rajjmen
aktív tag
válasz
csomi1977 #33751 üzenetére
Akár lehet is benne. Most néztem meg az én régebbi eredményeimet. Nekem ez volt a csúcsom a 920 D0-mal. 220MHz fölött sajna nem sikerült indítanom.
Talán most míg ilyen kellemes az idő tesztelek még egy kicsit.Igen szeretem ezt a házat, csak ebbe a felállásba mozgatni, lehetetlen. Szerintem több mint 50kg.
-
gera021
aktív tag
sziasztok
szeretném huzni a procimat (adatlap), néztem sok tesztet, de 1 dologban nem vagyok biztos, biosban ki kell kapcsolni a procinál a speedstep? meg az xtreme phase full power modot?
-
csomi1977
aktív tag
válasz
Cybertrone #33742 üzenetére
vagy csak túl feszeltem
-
Inhuman01
tag
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
csomi1977 #33715 üzenetére
Na, akkor az első észrevétel. Az 1.4v-s PLL majdnem lehetetlen, asszem 1.8v körül van default-on.
Az 1.4v a VTT lesz, ami viszont már károsan magas lehet. Ott 1.35v az egészséges határ, az Intel szerint.
Az aero nagyon érdekes, semmi köze nincs a cpu energiatakarékossági feature -ökhöz. Ott valami más gond lesz. Még csak nem is találkoztam ilyennel.
kaszas19: Prime helyett jó lesz a LinX, max memory -n 20 kör. i7-nél az hatásosabb, és nem kerül annyi időbe.
-
MPowerPH
félisten
válasz
csomi1977 #33706 üzenetére
Az 1.8V és az 1.4v az micsoda? Nem a PLL véletlenül? Mert arra stimmelne. Jó lenne majd egy pontos BIOS beállítás lista, mert az a proci tudna többet is. Auton meg semmit nem hagyj.
darky@: Ez nem lapfüggő.
Az X58-as lapok pár kivételtől eltekintve mind nagyon jók 4 magra. A 6 magos cpu-kal lehet gondja a nagyobb többségnek. Azokra inkább a második szériás lapok a jók.
Egyébként tököm ki van ezzel az idővel... Hólapátolást, tavon lékvágást már nagyon unom.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest