- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakagaijin
tag
válasz
Dorien #90646 üzenetére
Nem arról van szó, hogy érdekel-e vagy sem
. Igazából azt szeretném elkerülni, hogy ez az egész magával rántson a mélybe és anyagi pusztulásba
. A Shure-al úgy találkoztam, hogy tizensok éve egy lelkes ember - tudod, kereste az igazit - miután beszélgettünk egy kicsit, behozott a melóhelyre egy szatyor fülest. Én végigpróbáltam az összeset, így kötöttem ki a 840-él amit töredék áron vettem meg tőle. Egészen biztos vagyok, hogy létezik jobb, több, minden, de nekem ott és akkor ez tetszett meg azok közül, és ez a példány a mai napig meg van még... és a mai napig nagyon tetszik... csakhát már három helyen az epoxy tartja össze, mozgó rész már nincs is rajta. A 440-et úgy vettem, hogy amikor az első 840 először eltörött akkor még nagyon drága volt. Az is megvan még, csak ugye mint írtam: hullajtja a bőrét erősen. A 940-et meg azért írtam, hogy más ne kövesse el ugyanezt a hibát mint én - nagy csalódás volt, maga a hangja nagyon tetszik, de a pánt borzalom, és sokkal jobban fájt amikor alig pár hónap után eltörött.
Nem is értem a Shure miért nem csomagol epoxy-t a fülesei mellé. Az fogy rajta a legjobban.
Ami talán-talán-talán még befigyelhet az a BT-880, kimérték az egyik helen hogy kb ugyanaz a hang profilja mint a SRH-1840-nek, de árban megfizethetőbb... És ha jól látom az is fém. SRH-1540-nek utána olvastam, és úgy nézem annak is megtolták a mélyét, szemben a 1840-el. De... amíg lehet, ragasztok...
Jah, melyik epoxy-t javasoljátok Shure-hoz? Én loctite-ot használok nagyon régóta, de kínszenvedés vele dolgozni. A putty vajon jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest