- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Fülhallgatóm az van.
Egy Sony smart (nagyon, nagyon szeretem. Orbitális hangja van)A kényelem azt hiszem fontosabb. Csak nem akarok bazi nagy cuccot hordani a fejemen.
[B]fattyu:igazad van, biztosan szarabb. Mondjuk nem értem, miért nincs lehetőség + kábelre is
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
törölt tag
-
adammkaa
senior tag
Valakinek van Audio Technica M50 ? Közepe, basszusa milyen? ATH-WS70 mélyei jobbak?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
katalin888
aktív tag
Top 5 Best Headphones Under $200!
Mit szóltok hozza? Vitassuk meg!
-
hm74
aktív tag
válasz spawn21 #14043 üzenetére
Kényelmes legyen, zajszigetelős és kicsi is? Ez a 3 dolog egyszerre nem jön össze. Vannak kicsi fülre fekvők, amik még a zajt is szigetelik, de azok kényelmetlenek. A kényelmes fejesek nagyok, mert kell a nagy átmérő a fül körüli elhelyezkedéshez. Tehát kompromisszumot kell kötnöd. A kicsi méret és a kényelem közül melyik a fontosabb?
Esetleg valamilyen fülhallgató? -
spawn21
veterán
válasz fattyu #14042 üzenetére
épp két tetoválás között vagyok, dolgozom. de igazad van
Szerk: Azt hittem lehet kérdezni is, esetleg hogy mások mit gondolnak. De hogy ezért ilyet kapni
Amit szeretnék. Kényelmes legyen, semmi féle képpen ne legyen nagy.
30-35 ezer ft között mozogjon.
Htc One-al használnám.
Jól szűrje a külső zajokat, expókra kellene és buszra. Az expón sok a gép zúgás, ordít a zene. Koncentrálni kell a melóra. (tetováló vagyok)Remélem jól írtam le mindent
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
spawn21
veterán
Üdv Nektek!
Érdekelne a véleményetek!
Jelenleg egy Beats solot használok (tudom, nem fikázzátok ) , de most szemezek egy AKG K830BT-al.
MI a véleményetek róla? Annyi féle van, hogy nem tudom melyik milyen lehet.
s24U+15p
-
titán
válasz Sziti.peti! #14038 üzenetére
Vonatra dettó. Oda is zárt kell. Szóval a Shuret ajánlom.
Én nem szeretem a K242-t. Kicsit sem. Egyébként teljesen ugyan az, mint a K240, ha arra a plüss párnát teszed fel (A K240 kétféle párnával jön). A plüss párnával kényelmesebb, tartósabb, de szarabb hangja van.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz Sziti.peti! #14034 üzenetére
Utcára egyiket sem ajánlanám, mert nem zártak. Amúgy pedig a Shure ezekkel szemben is jó. Nem jobb, de nem is rosszabb, csak más. Kinek ez, kinek az tetszik jobban.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
gabross
tag
válasz Sziti.peti! #14034 üzenetére
Esetleg érdemes egy pillantást vetni az AKG K550-re is. Itthon is bement az ára 50ezer Ft alá, annyiért jó vétel lehet.
-
Dorien
veterán
válasz Sziti.peti! #14029 üzenetére
Ebben a kategóriában a Shure SRH-840 -est szokták ajánlani. Elvileg iPod-hoz is jó.
Szerintem hallgass meg pár típust, itt már annyira nem jó tévedni..."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
SylverR
senior tag
-
Dave™
nagyúr
válasz Sziti.peti! #14029 üzenetére
Miért?
-
Sziti.peti!
csendes tag
(újonc)
heeló!
szeretnék venni egy fejhallgatót, és
gondoltam előtte benézek ide!
ipodot hallgatok, videot flac-el! egy
cmoy van mellette meg egy shure
se215!
ez jó utcára meg szeretem a hangját!
de szeptembertől többet fogok
utazni és gondoltam egy fejhallgató
kényelmesebb!
nézegettem meg hallgatóztam és
tetszik a beyer meg a grado a 40e-es
árfekvésben!
a múltkor hallottam egy akg k240-et
és megtetszett a hangja, megy a
zenéimhez! néztem a k242 hd-t és
elég baráti az ára!
kérdésem: a hangja is jó? hasonlít a
240-re? van valakinek ilyenje?
szerintetek 40-körül melyik a legjobb
fejes az én konfigomhoz, mert azon
nem szívesen alakítanék! illetve
tervezem egy fiio e07k beszerzését!
erről vélemény?
előre kösz a válaszokat!
üdv.Aw Jeez...
-
czanga
őstag
Van tippetek melyik media markt-ba, vagy hasonló helyre érdemes menni hallgatózni? (tegyük hozzá: tömegközlekedéssel, dél-budáról)
A honlapjukon még a Maxell sincs fent a webshop-ban, de gondolom ez nem mérvadó. -
czanga
őstag
válasz Dorien #14017 üzenetére
Köszönöm neked is a véleményt.
Más:
Mivel nem szeretném, ha a Mac Mini Jack aljzata idő lett kikopna, vagy hasonló, illetve rossz helyen van, ezért arra gondoltam veszek egy olcsó 1.5m-es Jack - Jack hosszabbítót.
Előre vezetem az íróasztal egy pontjára, és ha kell bele csatlakoztatom a Genius 5.1 Jack - RCA kábelét, vagy a fejhallgatót, legyen az Maxell, vagy Superlux akár.Fogok érezni bármi nemű hallható gyengülést, zajt?
-
törölt tag
Támad a Mars!-hall
-
Dorien
veterán
válasz czanga #14007 üzenetére
Otthonra szerintem bármelyik Superlux megéri a plusz pénzt a Retro DJ-hez képest, ami kicsit olyan "játékfejhallgató" feeling, ha hozzájuk hasonlítom. A magasaikat kicsit le kell EQ-zni és kész. Minden másban verik a Maxell-t.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
hm74
aktív tag
-
adammkaa
senior tag
Bennem most tudatosult hogy a Beyerdynamic DTX910 milyen nagy tere van és milyen részletes ennél a videóban. Flac formátumba töltötték fel szerintem, isonyat milyen jól szól. ALig várom már hogy legyen egy kis pénzem és vegyek hozzá normális dac+erősítőt.
Nexus 5 Black
-
czanga
őstag
A listát ismertem, onnan szemeztem, illetve Bozd és fi:zi'k logout írásait nézegettem, plusz fórum topic. Azzal már meggyőztem magam, hogy a picit több mélykiemelés nem gond, de a kiemelkedő magasak lehet zavarnának, nem tudom. Igazából semmilyen tapasztalatom nincs fejhallgató terén, csak elképzelésem.
Ami a Maxell-t illeti, holnap vagy valamelyik nap irány a legközelebbi media markt, meglesem élőben, remélem lesz kitéve próba darab. Fene tudja "mekkora" fülem van, de párom szerint apró, cuki. Szóval remélem befér alá.
Ami a pénzt illeti, hidd el szánnék, ha nem tudnám, hogy nem fogom annyit használni, illetve nagyjából ismerem a szintet amire szükségem van, és így lett ebből 7000 magyar fizető eszköz.
[ Szerkesztve ]
-
hm74
aktív tag
válasz czanga #14005 üzenetére
A Retro DJ nekem még circum kategória, mert éppen belefér a fülem, de ez nem mindenkire igaz.
Egy kicsit több pénzt kellene rászánnod, és itt körülnézned:[link]Van még 2 típus, ami nem szerepel a listán, de kényelmes és korrekt hangú:
- Philips SHP6000, ezt már hallottam, elég jó hangja van 10k alatt
- Philips SHP8000, ezt még nem hallottam, de jó véleményeket olvastam róla
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló