Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
Köszi a képekért. Próbáltam ilyesmit keresni a neten, hogy egy 7"-os mellett legyen fotózva, de nem találtam. Még mindig nem tudom egyébként eldönteni, hogy melyiket vegyem, én is ezen a kettőn agyalok.
A 808dcc-t mediamarkt garival tudnám megvenni, 2 hónaposan, makulátlanul 30-ért. Ennek tükrében melyiket ajánljátok?
-
jFox
addikt
Csak felmásolod egy sima(nem sdhc) kártyára ami a zip-ben van és a megfelelő gomb kombinációval indítod és már megy is minden automatikusan.
Csak azon esetben ugri a gar, ha olyan romot teszel rá, ami nem rávaló. Tehát frissítés után nem indul be, és emiatt kell szervizbe vinni.
Az 1. hsz-ben levő 4.0.4-es gyári ROM-ot tudom ajánlani nekem azzal nagyon jól működik.
Azért egy CM romot ne hasonlíts össze egy gyári rommal!
pusihusi: a Gadmei rommal nem szakadozik a mobilnet?
-
pusihusi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 7 col nem zavaró a pdf olvasásban? (e-jegyzetek) Esetleg a filmnézés a 8colon nyújt nagyobb "élményt"?

Elnézést dupláz a Pc-ém! S nálam a kínai rommal a mobilinternet is sima! Rakd fel a kínait v. újra a 4.04 gyárit teljesen megtáltosodik a tabod!
Holnap újrahív, és fixáljuk a rendelést...