Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
válasz
tomi5244 #773 üzenetére
Royalka!
Nekem "gyári" ROM van, pontosan 3.0.8-g1356d37 és 20120927 a dátuma. Nem tudom van-e még valakinek ilyenje?
Szóval nem tudom milyen ez a verzió, de Yolinak is más van (dirty, 20120923-as), meg a Gadmei Rom (20121011) is különbözik ettől és sokan szeretik, sőt, én is gondolkodom rajta!
Nekem picit lassul a görgetés. DE. Akksi kijelzés jó. Éjjel nem ébred fel. Készenlétben van éjjel 0, vagy 1%-ot szokott esni az akksija reggelre. Nem melegszik. Filmeket ez is jól viszi, WiFi jel erős, nem is dobja el, ha lezárom, akkor sem.
Még agyalok a cserén, de csakis azért, mert gyanús, hogy az a ROM nincs zipelve senkinek, ami nekem van! Jól sejtem? -
pusihusi
addikt
válasz
tomi5244 #515 üzenetére
Szia vettél már valamelyiket! A Wifinél a routerrekkel is lehet probléma, én leteszteltem 5 routerrel , 1-nél nem is talált jelet, 2- nél elég lent volt a jel, sőt el is engedte! 2-nél ezek aránylag új routerek a jel órákon keresztül fent az égben! Szerintem nem igen a tabletekben van a hiba
.Akinek ilyen jellegű a hibája le tudja tesztelni az áruházakban nyitott wifinél, v. esetleg barátnál szomszédnál! Nekem TP link van TL-WR543G tipusú, s előtte a1016 DCC tipusú tabom volt, a wifivel semmi probléma nem volt!
Nem szétszedni kell szerintem hanem routert cserélni!
-
stefyY
őstag
válasz
tomi5244 #450 üzenetére
Eltűntem, asszony az első + bátyámmal főztünk, de itt vagyok, nos...wifi erősséggel nincs gond, DE...ahogy írtátok wifi lehúzza a CPU-t, érződik kicsit, hogy lassabb, és ha a wifi bekapcsolt állapotban van, az érintőkijelző és kicsit érdekesen reagál, de ez talán szoftveres gond, szóval megoldható, nem gariztatom, + néha wifi+zene nem megy együtt, zene akad...várjunk egy jobb szoftverre.
-
Yoli
tag
válasz
tomi5244 #428 üzenetére
Jelenleg ahol vagyok csak egy mezei Netgear WGR102 van kb. 25m-re és van köztünk 2 ajtó és 2 vasbeton fal. (itt gyenge már a jel, de böngészésre jó és a telómon is ugyanez a helyzet Motorola Milestone)
A másik eszköz egy Pirelli DRG A225G ha jól emlékszem fejből.
A harmadik pedig egy régi Asus WL-500G.
Picit gyengébb a jel, mint egy laptopnak, de nekem nincs gond vele, a házban jól használható. (Pirelli és Asus)
Itt pedig családi házra kell gondolni 2 szint, a router a fenti emeleten van, természetesen lent gyengébb a jel, de számomra megfelel. -
Ty-mea
csendes tag
válasz
tomi5244 #258 üzenetére
Igen, szerencsém van ebből a szempontból, ugyanis ma este akarta eladni 1 fickó, szemüveges és neki kicsi a 8as. Reggel már mehetnék érte, de a nagyobb és szebb kijelző se elhanyagolható. A hardver ami nagyon húz felé. Valamint olvastam, hogy a wifi nagyon gyengusz. Nem tudom hogy széria hiba vagy gyenge hardv.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest