- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Smithy87
senior tag
Van rólla leríás a neten most nem tudom linkelni mert otthon néztem de a google a barátunk.
Át kell írni root után az egyik leíró file-ban a gyártót meg a modell számot. Igen de a NOVA meg a batmen is 2 giga körűli cucc le sem tölti 15 perc alatt.
Csak 5 megás netem van
Nem tudom ezek mit gondolnak, mindenki gigabies gerincen ül vagy mi? XD
MC3 hoz egy megoldás a hozzá szólások között:
"Peti - 2012. szeptember 7. - SEMC Xperia Live 1.1.1. verzióval
MegjavultAkadásmentessen fut, a fájlok letöltésénél sem volt gond, amikor telepítve van a google play-ről, átkell állítani a nyelvet english (us) ra a telefonban, majd ujraindítani a telefont, utána már nem fog kilépni, letölti az adatfájlokat aztán ki lehet belőle lépni és visszaállítani magyarra a telefon nyelvét.LWW ICS 4.0.4"
-
derrik
őstag
Grat!!!!
Ez nagy segítség volt. Addig míg nem jön a JB /ha lesz/Én a teszteket nem nézem és jól is megy a masinám. Két problémám volt.
- Opera Mobile ésa gyári böngészőben nem volt flash támogatás /állítólag az Operából kis hagyták már/ hát most van benne. A rendszerből a Flash Player-t eltávolítottam és telepítettem egy másikat most megy szépen.
-Viszont a Google Plus az még most sem jó eredetileg nem volt hajlandó mutatni a postokat az is uninstal lett és telepítve egy másik de az meg állandóan bezárja magát!Ja! és tesztekben néztem a max CPU freki 1200Mhz!!
Másnál is ezt mutatja????
Új hozzászólás Aktív témák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest