- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Root-ot próbálta már valaki? Ugyanis AnTuTu-val szeretném piszkálni egy kicsit a procit, de nyilván nem engedi, és eddig nagyon megoldást sem találtam rá. Az általuk promótált Unlock Root nevű csodával is próbálkoztam, zéró eredménnyel. Nem ástam még bele magam, de igyekszem
Ami pedig a gépet illeti. Szerintem annyit bőven hoz, mint amennyit elvártam tőle. Nálam nem volt gond a WiFi-vel, igaz nem is blokkolta semmi a routert. Egyszer tapasztaltam jelerősség esést, de akkor is minimálisat. Youtube tényleg kicsit lassúcska, és a görgetés is eléggé akadozó. Mind a Home-on, mind a böngészőben. Chrome kicsit javított az élményen.
Az előre beharangozott ellenére, én csak két CPU üzemmódot találtam a gépen, Normál és Energy Save. Ezért is kellene az AnTuTu.
Remek ebook olvasásra, amiért nálam már akkor is megérné, ha nem menne rajta semmi sem normálisan.
Nyilván nem egy Transformer, de nem is ezért vannak itt az emberek. Akinek egy jól használható, gyors és mégis szép tablet kell, az nem fog benne csalódni.
Pompi: ez a launcher jól működik a deszkánkon? Mert ígéretesnek tűnik a képek alapján
Leginkább a kezelő ikonokat szeretném testre szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest