- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Értelek! Huhh. Nem tudom, hogy ez új menüpont-e, mert mintha nem láttam volna a többiben, amiket erre-arra nyomogattam. Ilyen átalakítós-adapteres kütyüm nincs, de elvileg arra van, amire neked kell. Kérdés, hogy mennyire működik jól, gondolom...
Amúgy van a beállítások közt Netmask, DNS, Gateway, meg ugye az elején lehet választani, hogy statikus, vagy DHCP-n keresztüli IP-címet kapjon. Nekem 106-os végűt kap amúgy Wifin, mert előtte van a lapi, NAS, gép, teleon, párom telója.
Több, mint 2 órája töltöm. 56%... Kell neki 4 óra, mire feltölti??? Nem használtam közben, csak most ránéztem, készen van-e már. De azt hiszem bringázok egyet addig...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest