Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Mag gondok mindegyikkel vannak ha lockscreen-en van hagyva a tablet,de ha kikapcsolod akkor semmi ilyen problema,de cserebe jobban merul. Szerintem akinek jo a wifi mint nekem is annak a mag offal van gond,de deceptionnak azt hiszem a mag problema helyett ott volt a wifi eldobas billentyuzar alatt.
-
Jobbnak talan egy arnyalattal tunik a gyarinal,de azzal a rommal jobban melegszik a tablet ,ami plusz funkcio az hogy hdmire kotve dual modban megy a kep(tableten es tv-n egyarant) igaz ezt minden gadmei-es rom tudja. Szerintem a legjobb valasztas a gyari myaudio + phantom buildprop ,tempo is jobb vele ,marmint a gorgetes es egyebb animaciok...a menu akadasan amugy is egy launcher csere segit csak.
-
Fairplays
aktív tag
Hát az a baj hogy ott van az az AKÁR illetve a MAXIMUM szócska... Szóval a proci elvileg bírna annyit, de mégse üzemel annyin, az a lényeg.... 1.5-re felehet húzni programmal, de kifagy a készülék.... Amolyan üzemi felsőhatár az 1.5 ghz, csak hát ezzel reklámozni..... kicsit félre vezető!!!!
Zollkid100: köszi az infót!!
-
Nunder
őstag
Nekem így konstans 36xx a Quadrant. Lehet, hogy megpróbálom a gyári MyAudio 4.0.4-et, ha hazaesek.
Más: tudja valaki, hogy Titanium Backup-nál hogy lehet azt, hogy egyben lementse a telepített appokat? A rendszeralkalmazások úgyis cserélődnek, de nem jövök rá, hogy hogyan lehet tömbösítve menteni.
-
Yoli
tag
Nekem is csinálta azt, hogy 54%-on kikapcsoltam este és reggelre csak újraindítással kapcsolt be és 15%-on volt. De este raktam fel a Nova-t addig ilyen nem volt, most kipróbálom nélküle.
Valamint Nektek csinálja, hogy ha feljön alvóból a feloldási képernyő úgymond túl világos? Olyan fakó a színe, mintha túl fényes lenne, de ha feloldom jónak tűnik...
-
Nunder
őstag
A Gadmei rommal is működik a root, amit korábban már beszéltünk?
Illetve pontosítsunk, hogy melyik is a tuti, mert most készülök telepíteni.
Van ugye ez, ami a közös DB mappából érhető el: 4.0.4
És van ez, amit gdevil kolléga linkelt: 4.0.4Melyik a jó/jobb, ki mit tapasztalt velük.
Ha ezt sikerül tisztázni, akkor keresek egy modit, hogy betegye az első hsz-be, és összegyűjtök minden eddig fellelhető hasznos információt.
-
Permet Elek
senior tag
-
Imike_80
aktív tag
Bocsánat! Rosszul fogalmaztam. Szóval a beépített íráskezelőbe is jól jönne egy T9-hez hasonló valami. Én akárhogy néztem, a beállításoknál nem tudtam megoldani azt, hogy akármilyen nyelven legyen szófelajánlás. Szóval nem igazán írás-barát.
Pendrive problémára van valami megoldás?Köszi!
-
Smithy87
senior tag
Az enyémet most hozta meg a futár. A wifije tényleg elég gyengusz, rosszabb mint a telómé vagy a másik tabomé. (sony ericson live, Xtab 70i) 4.0.4-es droid van rajta stock. 3.0.8-g1356d37 es kernellel. Majd mindjárt csinálok vele valamit.
Tolok fel néhány videót meg közelebb mászok a wifihez.
-
CsCsigusz
tag
Az, és ráadásul előjött egy kis gixer a szállítással kapcsolatban is, ezt is tisztázni akartam, pontosabban szállítási módot változtatni, írtam is emailt de még semmi választ nem kaptam pedig ezt beszéltük meg telefonon. Szóval nekem nem sok szerencsém van eddig a cég ügyfélszolgálatával
-
stefyY
őstag
( duplikál a bácsi. )
...elmentem a Mamuttba, megnyomkorásztam. ( rögtön háttérfolyamatok ki, 2d-s gyorsítás bekapcs, ilyenek.
) Elég jónak tűnik így 3 perc tapasztalattal, csak a kiállított példány egy helyen hibádzott...meg is kérdeztem az ottani srácot, hogy ezmiez?
A tablet belső tárhelye az 1 gb-t sem érte el, ez kissé érdekes...valaki vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest