Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Van, igen! Configure Ethernet Device. Van egy ilyen menüpont a WiFi és a Bluetooth alatt. Ez mire való? USB-OTG-RJ-45 adaptert lehet rádugni?
Amúgy nekem is 3.0.8-g1356d37 software van rajta, 4.0.4-es.Ami furi, hogy 3%-on volt az akksi, nem megy rajta sem WiFi, sem más, ami zabálná és másfél óra töltés után 36%-on áll az akksi. Ilyen lassan tölti a konnektoros töltő? Azért raktam arra, mert gondoltam csak gyorsabb, mint az USB. Jó ez így szerintetek?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest