Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Látom azért a maga módján de többeknél jól szuperál a deszka!
Akinek van pár perce ki tudná próbálni a GTalkon lévő videó vagy hang hívást? Az mindenképp érdekelne, hogy müxik. Meg esetleg a Skype-ot. Az első szériás tulajoknál olvastam, hogy a Skype elég döcögősen ment. De talán a kínai ROM javított rajta.
Köszi előre is!
T -
tomi5244
őstag
válasz
Zollkid100 #682 üzenetére
Köszönjük!! Grat!!
-
tomi5244
őstag
válasz
Zollkid100 #611 üzenetére
Esetleg tedd fel két részletben. Nem hiszem, hogy gond lenne belőle.
-
tomi5244
őstag
válasz
pusihusi #517 üzenetére
Igen ezt én is mondtam már, hogy sok esetben a wifi router lehet a ludas sok múlik rajta nagyon, nem beszélve az elhelyezkedéséről, de volt pár felhasználó akiknél 50cm re sem volt jó a jel
ott nyilván már a tabnál van a gond.
Még nem vettem tabot, jelenleg infókat gyűjtök és vacilálok melyik is legyen. A gáz az, hogy még anno kb 1 hónapja meg tapogattam a 1016 ost és nagyon meg tetszett az a példány de arról meg tudjuk amit tudunk
Majd teszek egy körutat az áruházakban és felmérem élőben is a terepet, képek, videók és vélemények alapján nagyon nehéz dönteni. Főleg, hogy a 1016 oson kívül egy tablet sem volt a kezemben.
-
tomi5244
őstag
válasz
Smithy87 #513 üzenetére
1016 DCC-t az egyik kolléga egy régi bankkártyával óvatosan szét tudta kapni, ha oda figyelsz és megfontoltan esel
neki biztos szét tudod úgy szedni, hogy ne tégy benne kárt. A szervizesek is így csinálják gondolom.Szerk: Bevilágítás és pixel problémák nem jelentkeztek senkinél??
-
tomi5244
őstag
válasz
Zollkid100 #478 üzenetére
!!!!
Szerk: ha nem vagyok túl pofátlan esetleg a wifi tesztelésénél kitérhetnél egy hasonló jelerősség skiccel ahogy a prohardver kollégái szoktak.
KÖSZÖNET!!!
-
tomi5244
őstag
Köszönöm!!
Ha azt vesszük az oldalbetöltésre nem kell kimondott erős jelerősség, ha már youtubot akar az ember akkor viszont el kél a "combos" wifi. Ez nyilván felhasználó függő, ki mire használja.
20-25m, két fal, 1 szintes különbség és még így is van jel szerintem elfogadható. Majd meglátjuk mit mondanak mások is
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Írtad, hogy nálad teljesen rendben van a Wifi, leírnád, hogy milyen hotspotod van típusra és hogy milyen körülmények között netezel, pl falak, hány méterre, van e más wifi a közelben, esetleg emeletek választanak e el stb, ezek mindenképp fontos tényezők, ha azt veszem talán te vagy az első akinek nincs különösebb gondja a wifivel!
Ha eszedbe jut valami a kommented elküldése után 5 percen belül még van lehetőség szerkesztésre, szerintem használd, mert figyelmeztetni fognak ha egymás után 3 üzenetet küldesz, aki vissza olvas kellemetlen lehet. Jó tanács
-
tomi5244
őstag
Meg nem erősített infó szerint 19.-től 39 900.- a Auchanben.
-
tomi5244
őstag
válasz
pusihusi #352 üzenetére
Így van! Kizárt, hogy 70-80 nál többet adjak egy tabletért. Ezért, most az előbbiekben említett deszkák között vacilálok. Te nyomkodtál 916 DCC.-t ha jól olvastam (vagy CC IPS+)... Annak is kritikus a wifije?
Egyébként nem akarom ajnározni a másik márkát vagy esetleg a jelenlévő masina renoméját rontani de a fórumos olvasataim azt láttatják, hogy a CC supportja lényegesen jobb mint a myaudioé.
-
tomi5244
őstag
A CC IPS Plusz fórumán azt olvastam, hogy hátlap nélkül is ugyanolyan wifi erősséget értek el. 1-2%-al volt csak jobb. Tudom, hogy nem azonos készülékről van szó és a CC Tab az 9.7" miatt nagyobb wifi antennával is rendelkezik/het. De kitudja, lehet a gyenge wifi nem feltétlenül a hátlap hibája, talán a JB (ha egyáltalán lesz) "csiszol" majd rajta valamit szoftveresen.
Egyébként a totális tanácstalanság határán vagyok ami már vicckategóriát súrolja
Fogalmam sincs melyik tabot vegyem meg, már 916 DCC, CC Tab IPS+ felé is hajlok, nem beszélve a 808 DCC ről. Ha drágát veszek azzal, ha olcsót akkor pedig azzal szívok!
-
tomi5244
őstag
Az oldalukon már "raktáron" szerepel, tegnap még nem így volt. Szerintem a hosszú hétvégére meg fogja kapni aki előzőleg rendelt. Bár az tényleg dühítő, hogy még telefonon sem elérhetők.
Szerk: a wifi nem hiszem, hogy változni fog, ezek a példányok is ugyanúgy fém hátlappal érkeznek. Aztán kitudja, ne legyen igazam
-
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
Aki esetleg nem olvasná az sg forumot. Jimi 808DCC tulaj talált egy feltehetően méretpontos tokot a deszkátokhoz.
Jimi: "A fizetés valóban nem nehéz, akinek van paypal accountja, csak feltölt annyi pénzt a shopos accountra amennyit kell és fizet
ez összesen 3330Ft volt, tok + postaktg + tranzakciós díj."
További infó az említett fórumon.
-
tomi5244
őstag
A két tablet között a képarány is különbözik, nem csak a képátló. Ugyanis a 808DCC 16:9, az s9 908A pedig 4:3. Ha esetleg filmeznél is rajta néha néha vagy youtube videókat sem veted el akkor a 16:9 es képarány kézenfekvőbb, ráadásul ott a 720p HD felbontás is adott 1280x720.
Én személy szerint a 808DCC-t választanám a jobb hardver miatt. Hosszabb távon megéri, ráadásul szerintem a 908A nem ér annyit amennyit elkérnek érte. Bár a 808 DCC jelen állapot szerint elég felkapott és hiánycikknek tekinthető lehet kell rá várnod jó pár napot esetleg egy két hetet (bár ne legyen igazam).
Remélem tudtam némileg segíteni.
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest