Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
PoLizei #4807 üzenetére
Én örülök a sikerüknek, bár igaz, sokkal jobban örülnék, ha a készülékekre nem csak a MyAudio logót nyomnák, hanem idehaza gyártanák őket és valóban létezne minőségbiztosítás. Így sajnos csak zsákba macska minden komolyabb elektronikai termék, ami a nevükkel kerül piacra.
Minden esetre a leckét megtanultam: csak neves, komoly márkától vásárolok, garanciával, szervizháttérrel. -
válasz
PoLizei #4495 üzenetére
Telefont ,emailt nem engedtel meg felejuk? Esetleg egy kis fogyaszto vedelemmel,valo riogatas, ha szervizpinton adtad le menj be a es hivasd fel a miskolci szerviznek nevezett kokany bandat..
Még a vegen legyurod Deception szervizes rekordjat
Pusihusit meg mar meg se emlitemo a best szervizes..
-
playa123
csendes tag
-
bodazo
tag
válasz
PoLizei #3620 üzenetére
Én a helyedben máris vinném szervizbe. Mert ugyan ezt a jelenséget produkálta az enyém is.
100% merült 2 óra alatt 50%-ra és utána egy pukkanás mellet kikapcsolt. Szerintem az akksi is felpúposodót mert mikor leraktam az asztalra akkor billegett, bár nálam a kijelzőt nem nyomta.
De arra készülj fel ha be adod akkor hosszú a javítási idő, bár nem tudom miért. Nekem 30 napot mondtak.Én kikapcsolt állapotban szoktam tölteni, tok nélkül.
-
Gzolo
senior tag
válasz
PoLizei #1779 üzenetére
Ettől féltem, köszi!
@Decepticon: Én egy 13,3"-as laptophoz való tokkal hordom, széltében pont belefér a tábla, és félbe lehet rá hajtatni a tokot, ha nem tudtok már várni, akkor érdemes megfontolni.
Pontosan ilyenem van
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Garry84: Sumák aprós?
- OLED TV topic
- Suzuki topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest