Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Ahogy már elhangzott root egyszerűen csak 4.0.3-ra van. 4.0.3-on egyébként több power profile is van. Visszarakása végtelenül egyszerű, sd kártyára fel kell másolni a csomagot. Factory reset. Gép kikapcs. Hangerő fel + bekapcsológombbal elindít. Ekkor lefut a telepítő és kész. Biztos ami tuti alapon én ilyenkor egy factory resettel kezdtem. Innen le lehet szedni a 4.0.3-at: [link]
Ja, igen persze megy az Apex Launcher ezen a gépen. -
-
Smithy87
senior tag
Na most kapcsolt ki először 4.0.4. alatt. Beállt a főképernyők közötti váltás és kikapcsolt. Szerintem estére vissza butítom 4.0.3. ra amíg nincs cukor rá. A wifinállam borzalom. A céges hotspotot is eldobálja pedig, az egymillió éves galaxy spikám is stabilan látja.
Garis csere vagy tényleg ilyen rossz?
A launchereket megnézem amint elkapja a netet.
Nem csak hogy szánalmasan gyengén látja még el is dobálja más tapasztalt ilyet?Böngészőnek és a dolphint tettem fel, eddig megy. Akku időről 65% on kaptam tegnap du. 2-kor, és este 7 re merült le nem sokat pihent a wifi erőlködött és Dungeonhunter 3 lett nyúzva rajta. A N.O.V.A. 3 sajnos inkompatibilitást ír.
Erre van olyan rom amiben másik gépnek mutatja magát a play felé?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Garis csere vagy tényleg ilyen rossz?
A launchereket megnézem amint elkapja a netet.
Nem csak hogy szánalmasan gyengén látja még el is dobálja más tapasztalt ilyet?