Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Permet Elek
senior tag
válasz 5zilárd #1811 üzenetére
???. Megnyomom a gombot a tetején és kész. Kikapcsol a képernyő. Csak nem magától. (1gombnyomásra már nem vagyok lusta). Utána megnyomom és visszajön. Csak nem döglik le alvóba. Ami nálam nem jelent gondot. Mert mint említettem. Míg használom párszor van letéve. Amúgy kikapcs. Itthon az asztali gép. Nem itthon a zsebemben a telefon. A tabot, max játékra, filmnézésre. Esetleg ha olyan helyen vagyok, netezésre használom.
Gadmei E8HD-1.5G , root. És most alvó nuku nélkül. De így már végre 100%-ban meg vagyok elégedve vele.
-
Permet Elek
senior tag
válasz 5zilárd #1993 üzenetére
Mint ahogy írtam. Nekem is vannak ilyen csodák a gépen, minden féle szuper program nélkül. És a processzor mód 3.-beállítási módja is ezen az órajelen kéne,hogy járassa a cuccot. Csak épp pár romban már nem elérhető, vagy épp nem is működik. De ha belenézel a szoftver részébe a tabnak. Így kéne lennie. De tudjuk, hogy sok minden nem működik szoftveresen úgy ahogy kéne. Az offlinet meg azért írtam mert én azt láttam a linkelt képen. De most mégeszer megnézve már a 1,5 ghz-es 2 mag üzemelős képet látom. Lehet hosszú volt a nap.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz 5zilárd #2091 üzenetére
Akkor vissza kell vinni. Ha megcsinálják, ha nem. A garancia erre való. Nem is értem a kérdést. Ha nem csinálják meg, hanem mondjuk cserélik, akkor inkább megjavítod te magad? Egyébként általában cserélnek és nem javítanak...
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Fritz Teufel
addikt
válasz 5zilárd #2094 üzenetére
Mindig menteni kell a dolgaidat és én nem is hagynék rajta semmi adatot. Amikor visszaadtam a készülékeimet, teljes visszaállítást csináltam.
Tehát wipe cash, wipe media és az internal SD törlése, majd rendszer visszaállítás gyári állapotra. Ez a teljes és tiszta visszaállítás, így nem marad fent semmi adat az előzőekből.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
CsCsigusz
tag
válasz 5zilárd #2091 üzenetére
Igen, nálam volt ilyen gond. Küldtek újat (töltőt) vagy 2 hét után. Alapból elküldték volna a tabot is, de megbeszéltem velük hogy szükségem van rá,és usbről amúgy is tölthető volt. Helyi szervizpontba vittem amúgy. Azóta minden raj, más gond nem volt vele. JB-t várom de már csak azért is mert minden tabin lassan az van, és be lett ígérve megváltást nem remélek
[ Szerkesztve ]
-
-
this is life
Ármester
válasz 5zilárd #2529 üzenetére
Valamennyi bevilágítás van ,úgy hogy no para ,akkor aggodj ha a bal szélétől kb3-4 cmre és a tetejétől 3-5 re elkezdesz látni egy apró foltot ,mintha nyomná valami a kijelzőt,kb 5 mm foltban ,sötét hátteren szúrható ki legkönnyebben.Ha ilyen nincs akkor semmi baj .Ahol még érezni lehet hogy dagad a tablet háta,amikor fogod és érezhetően nem egyenes...De ezek a tünetek akkor jönnek majd ,ha csak 2 óra lesz az üzemidő ,mondjuk nekem az akku kijelzés hülyülése után 3-3,5 héttel már olyan lett .16 percet bírt mire szervizbe vittem ,ehez a szinthez 1,5 hónap kellett
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Casillero
tag
válasz 5zilárd #2607 üzenetére
Vannak már tapasztalatok! A txt-t az sd gyökerébe kell másolni. Nem valami stabil húzva. Fagyás és reset pár perc után. Az antutu ugyanannyi pontot ér el 1200-on és 1514-en egyaránt. A govenort nem szereti ha piszkálják. (egyik rom se). Találkoztam a kifehéredés effektussal. Utána szép lassan visszaáll. Mag offline-ba megy. Sebességre nincs panasz.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz 5zilárd #2701 üzenetére
Milyen gyorsan merül? Olyan nincs, hogy úgy hibásodik meg, hogy lassan tölt de az üzemidő nem változik negatívan. Ha az üzemidő is jelentősen, érezhetően rosszabbodott, akkor valóban lehet akkumulátor vagy valami egyéb hardver probléma.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz 5zilárd #3006 üzenetére
Hát nem tudom, akkor másik 2-3 program miért méri közben azt, hogy megy a másik is?
A ki-be kapcsolásos probléma csak akkor jelentkezett nálam, ha procitunningal nekiestem, általában eltérő skálázók miatt. ( A saját frekvenciaváltóját használva a build.proban megadott frekvenciaértékekkel, mintha nem problémázna )
Félreértés ne essék én is kicsit megbántam, hogy ezt vettem.[ Szerkesztve ]
Rickeffe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (Wi-Fi+Cellular, 64GB, Space Gray) + SmartFolio tok
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Huawei MatePad T10 Tablet, 9.7", 32GB, Wi-Fi
- Eladó Cube iwork 11 Windows 10 tablet - USB Hibás (10.6", Intel x5-Z8350, 2/32 GB)
- Onyx Boox Page E-ink kijelzős Android Tablet + gyári tok
- Microsoft Surface Go 2 10.5" FullHD Windows 4G/LTE , intel m3-8100Y 8G 256GB- Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra X900 128GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest