- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Legutóbb AnTuTu-val néztem, és fixen írta, hogy ~1200 Hz. Ez a 10.11-es Gadmei ROM-mal sem változott. Mikor feljebb próbáltam húzni, akkor elvileg megette, de ahogy kiléptél a programból, egyből visszatette. Hiány nyomtam én Set on Boot-ot, semmi. Mivel nem volt Ondemand lehetőség, így maradt a gyárilag kalibrált órajel. Ezért is dühít, hogy ilyen hardverrel ne laggoljanak már az animációk. Nem azt kérem, hogy a csilli-villi Tegra 3-as játékok menjenek, ha ilyet akarok arra ott a gép. Én csak egy pörgős rendszert szeretnék, ami nem gondolkozik negyed másodpercet egy asztali lapozó animáción. Túl sokat kérek?
Ha már itt tartunk, neked speciel melyik ROM van fenn ami engedi normálisan profilozni és állítani?
Illetve ezt mindenkitől: Ha jól láttam akkor a 10.26-os a legfrissebb ROM, amit fentebb linkeltetek. Ebben még mindig kell/ajánlott a build-prop szerkesztés? Olvastam, hogy lehet tweakelni az animációk gyorsítását stb. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest