- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icsi1
csendes tag
Akkor csak másold be légyszi szövegként.
-
icsi1
csendes tag
válasz
zsolt64555 #1730 üzenetére
Feldobod a build.prop odat?
-
icsi1
csendes tag
Nem tudom, úgy érzem, hogy nem a masinával vannak itt gondok. Sztem szoftveres gondok vannak a legtöbb esetben. Mert ha minden igaz a 9.23 as rommal nem nagyon voltak ilyen problémák. Bár ez nem menti fel a gyártót. A beigért 4.1-ből se lesz semmi. (ne legyen igazam). De ami a leglényegesebb én is a magyar support miatt döntöttem a készülék mellett, ami valljuk be nem is igazán létezik.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1577 üzenetére
Letöltöttem, méretben is van különbség a két rom között. Sajnos ma nem tudom már kipróbálni :-(
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1575 üzenetére
Kösz kipróbálom. Ha ennél működik az 1,5ghz akkor itt a fórumon kering egy másik verzió is. Csak már nem tudom melyik hszbe volt.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1572 üzenetére
Még nem probáltam. Csak a consevative-ot. De megnézem azt is.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1565 üzenetére
This is life. Be tudnád linkeni a fent említett romodat? Mondjuk nekem is a 10.26 van fent. Viszont akkor lehet mégis több verzió van belőle? Lehet mégis megy az1,2ghz es verzió a mi gépeinken?
-
icsi1
csendes tag
Sziasztok! Sztem megtaláltam a megoldás a cpu offline problémára. Nekem a system tuner pro verziója van fent. Settings - active tweks- screen off behavior- govenor - és én a conservative modod választottam. Eddig 3-4 deep sleep után is visszaindult.
Gadmei 10.26 van fent. -
icsi1
csendes tag
Feltettem az antutu cpu mastert, proci beállít 1,5ghz-re, viszont így kb fél perc használat és fagy a gép. Találtam topickot a slatedroidon, bár nem teljesen ehhez a géphez tartozik, hátha valakinek mond valamit.
http://www.slatedroid.com/topic/40477-gadmei-e8-hd-12ghz-latest-fw-october-23/page__pid__447789#entry447789 -
icsi1
csendes tag
Nekem sd kártya nélkül is, az újabb myaudio rom-al csinálta.
-
icsi1
csendes tag
Feltettem a 10.26 gadmei romot.3 nap használat után egyelőre a deep sleep probléma megszünt. A gyári romhoz képest sok változást nem tapasztaltam kivéve az aksi picit jobban merül. Viszont a cpu nem megy fel 1,2ghz fölé, valaki tapasztalt hasonlót?
Ui.: Amúgy aki szeretne venni tabletet és nem szán rá 40-nél többet nekik best buy!
1 hónap használat után a kisebb software-es hibák ellenére is imádom! -
icsi1
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem az új gadmei romot viszont a rar-ba elég sok minden van. a két zip-et elég felrakni?
Javítsatok ki ha tévedek de ha jól olvastam ebbe jó a bluetooth. a build.prop cserét érdemes majd megcsinálni, vagy használható így is a rom ? -
icsi1
csendes tag
Sziasztok! 4~5 napja használom tabot. Wifi tökéletes, 4.0.4 gyári rom van rajta. Viszont nálam napi 3x lefagy vagy nem kell fel készenlétből. A romot még nem cseréltem csak a bulid.prop ot. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest