Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spiritex #4626 üzenetére
Valószínűleg menni fog. Nekem egy MK220 kombóm van, az eddig minden droiddal működött. A helyes karakterkezeléshez az External Keyboard Helper -t használom.
Van az IR táv. Ezzel odaléptetsz, böksz. Kínhalál. Aztán van a légegér. Ez a gyrot használja. Hadonászva irányítod. Ez már csak kín, halál nélkül. Aztán van a billentyűzetes légegér. Gondolom, ezt nem kell részletezni. Ezt a légegér dolgot lehet még licitálni világító gombossal, vagy hangszórós-mikrofonossal. Ez pl. telefonáláshoz lehet jó. Ezt csak azért említem, mert a Reenger -rel lehet a kütyünek saját, Magyar telefonszáma, ami vezetékes tarifa szerint hívható.
Az egér-bill funkciók megoldhatóak még Androidos telóról is. Ehhez szokott lenni beépített alkalmazás, de én inkább a Droidmote -ot használtam.
Ha ezt az utat végigjárod, akkor a végén sztem Te is visszatalálsz a kályhához. Egér, bill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest