Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
csinibá #4624 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Ha veszek egy M185-ös Logitech egeret, annak a vevőjét bele kell dugni a Google Android TV USB portjába és fel fogja ismerni? Vagy nincs is rá szükség?
Amit írsz a külföldi magyar net elérésről azt tudom, ezért kell majd egy vpn szerverre előfizetni, csak nem tudom, hogy ugyanúgy lesz-e VPN menüpont a beállítások között, mint ahogy az androidos telókon van...(#4625) Somatom
Nem tervezek rátenni custom rom-ot, meg szoktam lenni a gyárival, csak akkor teszek custom-ot, ha muszáj, mint ahogy a kínai Ainol tabletemnél is volt.
Még mindig nem értem, hogy a virtuális billentyűzet betűire hogyan koppantok egér és érintőkijelző nélkül? Van a koppintásra egy külön gomb a távirányítókon?
A TVGO nem annyira lényeges most, a lényeg, hogy menjen a MindigTV applikáció a maga 5 ingyenes adójával. Ezt nem tudom még, hogy ehhez is kell-e vpn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Silent Hill f teszt
- Nintendo Switch 2
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Xbox Series X|S
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest