Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha valóban R/W -ben lettél volna, akkor a következők feltűntek volna:
1.: A 808 -ban RK3066 -van, a 908 -ban RK3188. Ha nem tudod, hogy melyik van a kütyüdben, akkor az alapismereteidet kéne először szintre hozni, mert bármit írnánk, úgysem értenéd. De sztem nem ez a helyzet, vagyis tudtad, hogy az egyik hsz. -t mindenképpen rossz topikba írod. Ez még nem lett volna nagy gáz, de....2.: ...de R/W -ben biztos feltűnt volna, hogy mindkét topikban nagyjából ugyanazok a nickek fordulnak elő (mármint azok közül, akik segíteni szoktak). Vagyis bármelyik topikba írod, úgyis látni fogják. Tök fölösleges mindkettőbe beírni.
Ami infók ezután jönnek, szintén megtalálhatók a topikokban.
BT./Wifi:
Ez egy ismert probléma a stickeknél. Mindkét rádió 2,4GHz -en működik. A szűk helyre bezsúfolt, integrált modulok és a rosszul elhelyezett, avagy közös antenna miatt interferálhat a két rádiómodul. Megoldás lehet
-egy USB wifi (ez melós, mert valószínűleg be kell forgatni a driver -t)
-wifi helyett LAN
-egy normális, külső wifi antenna befaragása.Szoftveres kikapcsolás:
-A régebbi kütyük nem kapcsoltak ki teljesen. Billentyűzetről Alt+CTRL+Del hosszan nyomvatartásra elindultak. Ez hálózati kapcsolat függvénye is volt, de nem tudom a pontos metódust. A miniPC -s billeken ezért van az FN alá egy dedikált Alt+CTRL+Del gomb. De ez sztem csak usb -s, vagy usb adapteres beviteli eszközről működik, kékfogról nem és nem biztos, hogy az újabb kütyük is elindulnak így.
-Sztem a legjobb megoldás egy infrás dugalj és hozzá egy Androidos táv, plusz tanítható infra funkcióval. Ez bármilyen eszközzel kompatibilis. Vagy egy ilyen TV -táv.
-MK802IV -en volt olyan gyári ROM, amivel a kütyü teljesen kikapcsolt, és ha a HDMI felől jelet kapott, akkor bootolt. Káromkodtam is miatta rendesen, mert amilyen hasznos HDMI -hez, akkora kib..ás volt velem. Nekem DVI van a monitoron és ha a megszokott shellparancs módszeremmel kikapcsoltam a képkimenetet, akkor nem tudtam, csak táp ki-be módszerrel, reboottal visszahozni. DVI felől ugyanis nem kapta meg a szükséges jelet. Az MK802IV és az MK809III egy család, a freaktabon közös csoportban vannak, a romok is többnyire csereszabatosak. Csakhogy a 809IV -ben, ha jól tudom, akkor már nem AP6210 van, tehát az a minimum, hogy nem menne a wifi és a kékfog. De amit leírtam, abból kiderül, hogy a funkció létezik és a kütyü elvileg képes rá. Hogy miként lehetne belevarázsolni, annak a fentebb említett okból nem kezdtem el utánajárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest