- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
tts
addikt
-
Gorneck
legenda
-
cafat
aktív tag
Hello tts!
Köszi a cumót ma megérkezett minden és kir!! -
exile
tag
Szia tts!
Mikorra várható a 4 centis YS venti? -
Savanya
addikt
ATI Silencer rev. 3 -asod van még ???? sajna az X700pro-ranem megy fel a silencer 1 mert alacsony és HIS .....
-
al_age
senior tag
up
-
Meta
tag
TTS /vagy akárki =) / leírnád hogyan kell eljutni az üzletbe BKV pajtinkkal, mivel holnap mennék a a játék pénzzel =]
-
adam60e
tag
Videókártyahűtő: Aerocool Video Magic VM-101
Ventilátor: GlacialTech Silent Blade 8cm vagy 12 cm
Ezek nagyon érdekelnének!!!!
Ha valki tudna ilyet akkor szivesen megvenném! -
P4Laca22
tag
még nem biztos a dolog, de láttam munkatársnál, hogy viszonylag jó áron be lehet szerezni, és igencsak kifinomultak a beállításai
, meg aztán az az OTES se semmi
, de ha kiderül, hogy nem annyi lesz, mint amennyit gondoltam, akkor nem játszom meg a dolgot, de ez még majd kiderül
-
Parsifal
csendes tag
Szasz!
Van egy zalman 7700-asom, nem tudom használni mer el van forgatva a procim és így kilóg a sarka.
Becserélnéd valami jó kis hűtőre? 478 prescott 3Ghz -
KriszBoy
senior tag
Nekem megint nem megy az oldal! Uazt írja ki mint korábban!
-
P4Laca22
tag
Ez az aranyos pörgettyű mennyi lenne, ha megrendelném?
Bővebben: link
Mostanában erősen szemezgetek ezzel a lapocskával:Bővebben: link -
KriszBoy
senior tag
Végre megy az oldal!
Már tegnap óta tűkön ülök ''miatta(d)''! Lehet megyek ki a héten megint, csak számolnom kell!
Ui: Az NCU valami fenomenális!
[Szerkesztve] -
sedo
tag
üdv!
valami halk S754-es cpu venti kéne, amivel húzni is lehet egy a64 2800+ procit
valamint halk házventik is érdekelnének, egyáltalán nem fontos, hogy ledes-e vagy sem, lényeg hogy halk legyen
írj árakat is plz
kösz előre is -
exile
tag
Szia tts!
Nagyon csendes 4 centis ventit keresek az északi híd bordájára, mert a gyári iszonyat hangos. Már csak ennek van egyedül hangja az egész házban.
Előre is köszi
mod: Ja, és a honlapod nekem sem jön be.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
Sunrise:
Gratula a mocidhoz, szép!
TTS:
Nem jön be a weblapod.
''CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php
Error reported as: 6''
A héten melyik nap leszel bent személyesen a boltban? Mennék 12 centis ventit hallgatni és vásárolni ha lehet.Nagyon húz a szívem a 21 dBa-s YS-Tech fele, de bőven labdába rúg még más is...
A honlapodon pedig azt néztem volna, hogy mennyibe kerül a kábelharisnya? ventikábelekre kellene a (szerintem) 3 mm-esből néhány méter. Másfél méteres kiszerelésben van ugye és más nem jár hozzá (zsugorfólia stb...)? -
P4Laca22
tag
az opel is király, főleg ez: Bővebben: link
-
^Sunrise^
tag
Kocciii...
-
^Sunrise^
tag
Vegulis masik lett, ugyhogy tegnaptol moci tulaj vagyok.
Bővebben: link -
-
LukE
veterán
erre a gepre gondoltam delutan: Bővebben: link nem kicsi
-
al_age
senior tag
Nahát...
Fel! -
al_age
senior tag
UP
-
Gorneck
legenda
Fel!
-
Gorneck
legenda
Németék vmit reagáltak a nem jó cuccokra?!
-
P4Laca22
tag
természetesen megosztom a tapasztalatokat, bár még nem tuningoltam a friss lappal (nemrég jött meg gariból
), nagyon jól rajta vannak, szép kékek
, jól elférnek a tranyókon (én a nagyobbakra tettem
), és legalább megvan a tudat, hogy minden tőlem telhetőt megtettem a jó hűtésért
, szóval ajánlott a cucc
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
kennystyle #4121 üzenetére
én még nem ragasztottam vele, de a leírása szerint egy két komponensű műgyanta alapú ragsztó - van rá esély, hogy örök-kötést eredményez
-
NorDezs
senior tag
Helló tts!
Seasonic S12 600 -as tápot tudsz szerezni? -
P4Laca22
tag
ez a távirányítós dolog csak elméleti szinten merült fel (ha utólag is meg lehet rá csinálni, akkor majd elválik
), szal a potis megoldásnál maradok
ez igenis egy normális ház
az ajtó és az előlap között sajnos elég kis hely van
, kb 0.5-06 centi, ha ennyi elég, akkor nagyon király
-
cafat
aktív tag
Hello tts!
Most rendeltem egy hdd felfüggesztést és 2db potmétert. Kb mikor fog megérkezni? A postaköltség mennyibe fáj?
Köszi -
al_age
senior tag
Szia TTS!
Felmerült bennem egypár kérdés:
Ha jó sejtem akkor ezek (Bővebben: link) lennének a Cooler Master VGA RAM bordák, amelyek 1320 Forintba kerülnek.
Nekem tranyóra kellene néhány ilyen. Inkább ezt ajánlod, vagy inkább a hosszúkás réz, vagy akár alu bordát? A hosszúkásból szerintem kettő tranyóra menne egy darab, viszont ezeknek a kicsiknek szerintem nagyobb a hőátadó felületük (csak így kép alapán gondolom).
Mennyi darab van egy csomagban?
[Szerkesztve] -
kennystyle
aktív tag
hello TTS,
Megkaptam a cuccokat, köszönöm. A Silentmaxx venti nagyon szimpatikus, csak a tápba való beillesztésével még akadt egy kis problémánk, de a 7végén lesz idő megoldani.
A ragasztóról van valamilyen tapasztalat, hogyha egy bordát rányomok vele a chipre, akkor az valaha le jön -e vagy az már örökre ott is marad ? -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22 #4112 üzenetére
oszinten? tapfesz es kommunikacios labak ott csucsulenk egy tuskesoron, szoval a nyak maradhat is.
(meg jo, hogy masbol kopipasztaltam a nyakot, es vannak rajta folos dolgok is)
hogy mikorra lenne meg, arra passz, IR-el eddig nem foglalkoztam, es ha minden igaz, jovo het hetfo/kedd-tol egy-masfel hetig nem leszek net/gep kozelben.
Ha nagyon nem lenne hely potiknak, akkor vagy beljebb csavarozod a panlet, vagy ha hajlnado vagy terminal programon keresztul irkalni a mikronak (es osszeraksz egy RS232 szintillesztot (nem bonyolult, egy IC, es nehany alkatresz)), akkor akar geprol is vezerelheted
Vagy veszel egy normalis hazat
Szerintem pentek du tts-nel talalkozzunk, ha minden rendbe, akkod odaadom, es megdumaljuk a tobbit. Program frissitest meg akar otthon is megcsinalhatod
Egyebkent mennyi hely van az elolap es az ajto belseje kozott? ~1cm mar boven eleg. -
tts
addikt
már az előbb is haboztam melyiket linkeljem be - de ez az IGAZI
OC
őstag
Ezt a csíkszeműgyártmány konzervdobozt Deltával párhuzamba hozni. Naneee
A motor itt végződik kábé:
gege71.hu
addikt
talán 2db marad ebből vagy abból 9.-ig...(sx1/sx2 pro) de láttam azokat a NorthQ 12 centiseket azok se tűnnek épp rossz választásnak ha más nincs
, na meg lehet vmi procihűtőt kap, majd nálad az ihlet (meg a bankjegyek) függvényeként döntök, de mindenképp beugrom és mindenképp veszek vmit a fiatal lelkész páternak
csak be ne nézzen a topikba mert bukik a meglepi....gerlaip nick-kel garázdálkodik itt a pH-n már jó sok ideje
-
P4Laca22
tag
találtam egy érdekes dolgot, és kíváncsi vagyok, mit szólsz a dologhoz. a lényeg tömören: nekem csíftek nagytornyom van ami ajtós, szal a potikat érdekesen lehet sajnos megoldani (ha van jó 5leted, ki vele, hátha használható
), ekkor került a látókörömbe ez a topik: Bővebben: link. mi lenne, ha távirányítóval lehetne szabályozni a ventiket?
. lehet elsőre nevetségesnek hat a dolog (könnyen lehet, hogy másodikra is...), de azért sztem érdemes rajta elgondolkozni. na majd összeengedem a két zsenit (Robert7x és te
), hátha esetleg lesz belőle valami, eddig csak elméleti síkon van a dolog.
szerk.: a 778. hsz-től indul a dolog
[Szerkesztve] -
tts
addikt
akkor már inkább Bővebben: link
-
tts
addikt
Bővebben: link
600,-
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest