Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Aktív témák
-
atomin13
aktív tag
-
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo
üzenetére
kérlek
-
Gorneck
legenda
Reggelt!
-
-
marcee
addikt
Hello TTS!
Halkítanék egy csöppet a gépemen, csak akadt egy kis probléma. Amíg a 9800se@8pipe hűtését nem tudom halkítani, addig a többit sincs értelme, ez viszont nem akar lejönni nekem. A kártya XpertVision és még vagy 10 hónap garos, a gyári borda ragastva van. Ha veszek nálad hűtést rá, kicseréled? -
atomin13
aktív tag
jah , a drága csönd
,
csak jönnének azok a ventik nekem is -
TommyGun
őstag
bazzzzer.....
má bocs tts nézem itt az árlistát....most vettem csíftek házikót 15k
5db 92mm-es és 1db 120mm-es venti kéne bele....többe lesz mint maga a ház

mindenképp 20dba alattikat szeretnék beléje....
[Szerkesztve] -
-
atomin13
aktív tag
hello , kitöltöttem 1 megrendelőlapot, sikerül küldeni a dolgokat??
Nem tudtok 1 titan 12cm-es ventit eladni bevenni?
Bővebben: link minden adat itt van , elég jó kis cucc, csak már nem kellesz ha jönnek a kis NB ventik
-
szilchi
őstag
Meg is jött ma az áru.Kössz szépen,nagyon frankó minden,a venti pedig jó halk

-
zoty314
aktív tag
Akkor már nincsen SLK-948U ?

-
tts
addikt
Na jó éjt, holnap jövök is haza.
-
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo
üzenetére
ettől sokkal-sokkal jobban - de rengeteget jelent a szellőzés, hisz ha csak a ház saját meleg levegőjét keringeti, akkor baj van
azért meg kellene nézni a felhelyezést, pasztázást - a venti ugye lefelé fúj? -
Gorneck
legenda
Zsupppszika!
-
Sub-S
senior tag
Vett már valaki NorthQ tápot?

Super Flower SF-400/450/500K14A-ra tudsz egy árat mondani?
Vagy ne idegesítselek már ezzel a táppal?
[Szerkesztve] -
atomin13
aktív tag
hello , Noisblocker S1 érdekelne, 2 db miskolcra postával, fizetni hogy kell ezesetben és , poti van hozzá , ugye??
-
tud@kozódoo
csendes tag
XP-120 + NB SX2 Prescott 3,2ön 56/70 fok (üres/terhelt). ez így nem túl sok? mondjuk a házszellőztetés még nincs normálisan megoldva, de az ennyit számítana? mennyire kéne hűtenie ennek a kombónak?
-
.:45517:.
csendes tag
Hello TTS!
Vennék 3 db ventit, egy 80-ast egy 92-est és egy 120-ast. Összesen körülbelül 8000 frointot szánnék rá és a 92-es piros ledekkel kellene (esetleg a 120-as is), tudnál nekem ajánlani ventiket?
Előre is kösz. -
Krix
őstag
Szia!
Nem tudtam még beszerelni amiket tegnap elhoztam. Kell vennem egy új házat, mert nem fér be az XP-120. De az már látszik, hogy a ventiken lévő kábel nem fog elérni a szabályozóhoz. Láttam az oldaladon, hogy van 3 pin-es hosszabbító! Fel tudnál nekem adni postán 4 db-ot? Talán ez még belefér egy nagyobb borítékba. -
_Volkovy_
nagyúr
csá tts!
csak hogy mégjobban romboljam a hangulatodat:
sajnos lehúztak 10k-val délután,ebből fakadóan egy vasam sincs,ebből fakadóan ha nem nagy gáz,akkor most visszamondanám a deltákat,a rácsokat meg a matricát
pedig jól jönne,de most nem fog menni..ahogy rendeződik a helyzetem,jelentkezem.
bocsesz. -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo
üzenetére
remélem - akartam hozatni de még nem volt
-
tts
addikt
Sziasztok!
Napokóta készülök egy szösszenetre - van pár kellemetlen (rossznak is mondható) hírem a Thermalright-tól.
Az ALX, SLK, SP, SB és NB teljes sorozatok gyártásával leálltak, már nem szerepelnek a kínálatban.
A kínálat mindössze az XP 120, 90, és SI-97 családot valamint a rézfront új és már egyetlen tagját az XP-90C-t tartalmazza.
Állítólag jelentkeznek még egy Xeon hűtővel.
További chipszett hűtő tervekről sem tudok - ez igen fájdalmas, mivel tudomásom szerint az NB-1 volt a piac egyetlen komoly, minőségi és megvételre érdemes aktív hűtője. Van még néhány db NB-1 C-m.
Mivel bizonyos készletekkel rendelkezem, még majd mindenből van némi tartalékom, de az SLK 800U és az NB-1 már visszavonhatatlanul és véglegesen kifogyott.
Rendkívüli módon fájlalom a paletta ilyen mértékű szűkítését - ez volt az egyik legynagyobb adunk - minden platform és alternatívák 4000 és 15750 között.
Csak remélni merem, hogy nem lesz a vége egy Zalman-szerű egy hűtő mindenre - eszi/nemeszi.
Mindenesetre elveimmel szakítva hozattam néhány általam izgalmasnak ígért proci hűtőt más cégek kínálatából.
AC - csak erőszak hatására, és a kisebbek közül jött még Scythe Kamikaze.
A nagyágyúk közül viszont nagy örömmel vártam az NCU 2005 és a Silentmaxx CoolFlow Pro érekzését - nem is okoztak csalódást.
Kedves Barátaim - mint sokadszor már, ismét tanácsotokat, ötleteiteket kérem izgalmas érdekes és itthon nem kapható hűtők ügyében. Ne kíméljetek.
Kösz előre is!
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
-= CsoCso =-
üzenetére
Igazán köszönjük, véleményed megtisztelő - és hogy még a szajré is ok, az külön öröm.

Gyere máskor is! -
-= CsoCso =-
tag
Tegnap eljutottam végre a TTS kft főhadiszállására. Hát egy nagy
!!! Gratula; a hangulat és a kiszolgálás első osztályú! 
Nagyon köszönöm a cuccokat, csodásan muzsikálnak a gépemben! Ez a Rheobus is dekoratív, arról nem is beszélve, hogy két marék kábelt+potit szedtem ki a gépemől neki köszönhetően...
[Szerkesztve] -
Fido01
aktív tag
hello
már megint én

egy IC-7-es lapon mennyire komoly a chipsethűtés ??? vagy esetleg nem bírná a tuningot , akkor érdemes lenne rá venni egy Thermalright NB 1-C tipusú hűtőt . Ez mennyivel komolyabb mint a gyári ? -
V_Zoli
aktív tag
Hy tts!
Ilyen ventid nincs véletlenül???
FD 128025LS-N - 80mm, YS-Tech (14 dB)
Bővebben: link
Ha lenne akkor menniyért?
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo
üzenetére
Jó kérdés - ki kéne próbálni - a cég szerint igen.
LGA775 - holnap lesz fent az oldalon néhány izgalmas dolog hozzá
és
már mindkettő kapható.
XP90C - megrendelve. -
tud@kozódoo
csendes tag
szép jóestét!
tts: a nothq egy csöves vga hütője elviszi a 9600xt vajon? mit tudsz erről? gondolom x600prot simán?
xp90c az mikor lesz? vagy tényleg nem éri meg? csak az a gond, h az xp120 nem fog felférni az alaplapra, bár fene se tudja. (lga775 prescott 3,0G ről van szó húzás nélkül) -
szilchi
őstag
Érdekelnének Coolermaster alubordák VGA kártyára.Mennyi van egy csomagban?És hogy megy a rögzítésük?És milyen az alakjuk(téglalap alakura kellene
)?Köszi. -
Bumbee
tag
Ez a NorthQ is nagyon szimpi. Igazából én a hangmániám miatt szeretnék hamarosan tápot is cserélni most egy Coolink AP350X van, ebben egy 8 centis venti van. De őt ''hangosnak'' találom
Egyébként nagyon stabil, nagy tuti, de kéne vmi olyan amit még én sem hallok
Néztam Antec Phantom passzív tápot, állítólag baro és 85% a hatékonysága is. Meg ezt az SX2 Pro-val szerelt NB tápot. De most megint nemtom, meg így aztán nehéz írásban vminek a hangjáról érdeklődni...
Úgyhogy majd amikor tápvásárlásnál tartok, elmegyek Hozzád és meghallgatom a Te versenyzőidet!
De amúgy milyen is ez a NorthQ hangra?
Eficenciája nem a legjobb (65%), de teccik ez a tápocska! Kábelei kötegeltek? -
tts
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
csá - ha akarnám lenne, de az több hét
de minek macskázol vele - van itt neked valami izgalmas raktárról:
Delta AFB 0612 EH
64 m3/h - 46,5 dBa 1
1700 Ft
többi adat:
Bővebben: link -
_Volkovy_
nagyúr
csá tts!
Kéne nekem egy darab 6centis venti,olyan Y.S. tech 8000rpm-es turbina féle..
mint amilyen a cool111+ hűtőn van.
van ilyesmid?
van egy ilyen cool111+ról származó ventim,ez van ráírva hátulra:
NFD126025BB-2F
Y.S.TECH gyártmány,7.20W...
na ebből kéne még egy.. -
Bumbee
tag
Nos ez jól hangzik, főleg hogy az a venti ráadásul egy 12 centis, tehát ha beindul se olyan nagyon zavaró talán a hangja. Akkor az a poti nem manuális venti szabi hanem ezt a hőszenzoros érzékelést állítja be vele az ember? Vagy vmi ilyesmi
Mindenesetre teccik, még a hatékonyságát megnézném, az hány százalék körül van. Meg hogy ez a hőmérsékleti határ hol van. Nekem a 400W is bőven sok lenne, de az jó lenne. Ára meg... Nem sokkal drágább, mint a Blacknoise oldalán kinézett NB-Fortron UltraSilent 350 Watt-os táp SX2 Pro ventikével
Bár most még az a legesélyesebb, vagy ez az Elan Vital...
-
tts
addikt
Csá.
Nos ha jól értem akkor egy félpasszív üzemmód, amikor a táp ventije egy hőmérsékleti határ alatt leáll, azt ismét elérva beindul majd alá csöjjenve ismét leáll.
Ilyesmi a Silentmaxx 503 W-os passzív tápja a 80 mm Papst vészventivel.
Megpróbáltam gondolataidba látni és egyből az árak:
400 - 34.300,-
450 - 38.400,-
500 - 43.800,-
Ami első látásra akár soknak is tűnhet, de a szolgáltataás ismeretében bátran baráinak nevezhető, főleg az említett Silentmaxx 67.250,- Ft-os ára mellett (csak tudnám melyik g...ci kér érte ennyit

).
A teljesítmény adatok pedig meglehetősen meggyőzőek. -
Bumbee
tag
Hello TTS!
A PC-Cooling oldalán láttam ezt az Elan Vital Greenerger nevű tápot, amin van ez a bizonyos SSM. Kicsit utánanéztem, de csak német nyelvű oldalakon írtak róla, abban meg nem vagyok túl jó, de annyit leszűrtem az egészből, hogy végülis ez a táp hátuljába épített ventiszabályzó. Te tudnál erről többet mondani? Ennyi az egész vagy mi ez az SSM pontosan? -
tts
addikt
Tudod, hogy tudom, hogy mennyire meg voltál és meg vagy elégedve a házaddal - a táp ígyis-úgyis egy Fortron, amit respektálok - a VGA ZM-ját én is használom az egyik gépemben - egy ilyen Enermax szabályzóm nekem is van, rendkívül atraktív - a RAM, ahhoz eleve te értesz jobban - a ventijeid meg, ... óóóh azok a ventik... csak ajánlani lehet mindenkinek! 
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
''..Mik ezek?
..''
Parancsolj, az enyém megtekinthető:

[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sajna a kék-fény az nekem nem jó. Azért továbra is kíváncsi vagyok mit ajánlasz.

Ezek hülyék... Inkább bővítenék magukat egy Európai gyártórészleggel, akkor sokkal olcsóbb lenne nekünk
najó tudom eszedben sem volt aggódni, csak a látszatát próbáltad kelteni