- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Folytatás itt található Bővebben: link
-
^Sunrise^
tag
Szia Janos!
Sok szajret viszel a kiallitasra? -
tts
addikt
most erre mit mondjak?
van olcsóbb - hol van egyáltalán? ha van az milyen? stb...
ez dupla golyós csapágyazású - szerintem 21 dB sincs - nyugodtan hangtalannak nevezhetjük - és hidd el 2k - állati baráti ár érte - eddig legalább 100 db fogyott belőle - vissza egyet sem hoztak
a Papst az vastag - de oda is van írva
Debrecenbe szállít tőlünk a Posta -
lorcsi
veterán
4*4 cm-es ventit forgalmazol?
vipower-es rackbe valót... -
tts
addikt
He-he-he. Buli volt Aprajafalván?
Igen valami megyegetett mint mondtam, de szerintem a B nem pörgeti meg vagy nem szabályozza - az LCD az meggyógyítható esetleg?
a hőszenzort elejétől nem használom, de az egyik gomb átkapcsoló a hőm. és ford. között - azt szépen kiírta amíg ki nem nyírtam
akkor majd a mailt várom - utána néztem ám az átalakítónak - lenne -
Fercsa
senior tag
Szia Jani
a pögetyű vezerlon muxik mind a 4 csatorna,de az lcd resze nem..
most vagy hianyolja a homeroszenzort es azert nincs kep
de viszont a venti fordulatszamat akkor is kikene jeleznie nem?
vagy en benazok
+ van par gondolatom ,ha magamhoz tertem igy parade utan kuldok egy mailt -
P4Laca22
tag
Egyértelmű, hogy segitek
Hétfőn meló után megyek hozzád, kb. 4 óra fele oda is érek, és megnézem, mit tudnék segiteni
, és nagyon örülök, hogy rám gondoltál ezügyben
Sajnos még mindig nincs gépem
, de valamilyen formában megpróbálok majd jelen lenni a topikban, előreláthatólag szept. 8.-án tudom elinditani az A64-ASRock hadműveletet
-
tts
addikt
válasz
P4Laca22 #4912 üzenetére
Há-háá! Hali Ember!
Örülök, hogy jól vagy - nagyon sokat gondoltam rád az utóbbi napokban - nagyon várlak. Be kéne lőni egy gépet. Illetve fellőni amíg megy - tudod a kiállításra. Ami van MSI K8N NEO FSR, 2800+, 500-as Corsair-ek, 9800 Pro NorthQ-val. Ki kéne húzni a végsőkig - ja, bocs - XP-90C tetszőleges ventivel (na azért nem Deltával).
Segítsz? (tudom, hogy igen, azt is, hogy nagyon szívesen mert szeretsz ilyesmivel bíbelődni, de akkor is így illik - és előre is kösz ) -
P4Laca22
tag
Sajnálom, hogy nem tudtuk lebeszélni a dolgot, mert már érdekelne, mire jutottál a szabályzó ügyében. A méledre elküldöm a tel. számomat, azon el tudsz érni. A Mod Tech Hall-ra kijössz? Ha igen, akkor akár ott is összefuthatnánk, de az lenne a legjobb, ha előtte még TTS-nél tudnánk beszélni. Ha tudsz, jelezz vissza, mikor és hol jó neked, és nagyon köszönöm, hogy szántál időt a dologra
A kisfilm nagyon jó lett, sok ismerősnek megtetszett a dolog -
Hugo85
aktív tag
Egy kis visszajelzés:
Noiseblocker Driveguard
Maxtor 6B200PO Diamondmax 10es széria, nagyon halk és gyors, csak kicsit forrófejű.
Előtte: 48fok
Utána: 29 fok
Azt hiszem megérte az árát. Hangját szinte egyáltalán nem hallani, bár itt van egy pici motorzaj még 9 voltról is, nem úgy mint az S1-esnél, mert az egyszerűen.
És persze az YS-Tech venti is egyszerűen csodálatos amit a tápba vettem.
Riszpekt és hatalmas UP a helynek ahol mindig öröm vásárolni -
tts
addikt
2 db Fan3 és 1 db Fan3 TC
vízhűtés Bővebben: link
mostmár hivatalos a dolog - itt nézelődj - kérésre mondok árakat is
a varázsszó - ALPHACOOL
[Szerkesztve] -
Heng®
tag
Vízhűtésbe való folyadékot (Innovaprotekt vagy vmi hasonló) tudsz hozni?
-
tts
addikt
hi - jött egy kedves szlovák kereskedő és elvitt 200 db-ot - isten tartsa meg a jó szokását - azt hiszem maradt 2 vagy 3 db Fan 3 meg 1 db Fan 3 TC - ez mind a tiéd lehet - mert mostanában nem tervezek rendelni
holnap megmondom mennyi van pontosan
a szállítás módja így tökéletes és a legolcsóbb -
al_age
senior tag
Hát tudod én is szívesen kilátogatnék a szóban forgó rendezvényre, csak Budapest még mindig messze van.
Ettől függetlenül azért megpróbálok időt szakítani rá.
Viszont az már vicc, hogy ismét pont ebben az időpontban van (konkrétan 24-én és 25-én) a Fiat találkozó, amire megyek, tehát lényegében megyek Budapestre, csak pont az Infomarketre nem érek oda megint.
Tavaly is épp akkor voltam egyik barátommal egy pár pillanatra a boltodban, egy másik barátomnak vittem egy Titan VGA-hűtőt. Ha jól emlékszem akkor is Mod-Tech Hall-ra készülődtél, mi pedig akkor is Fiat-talira. A kiállítás előtt egy órával értünk oda, épp a plexi házon végezted a végső simításokat.
[Szerkesztve] -
^Sunrise^
tag
Koszi az aggodast, de mi jo, folyo es patakmentes kornyeken lakunk, raadasul dombon, ugyhogy teljesen kizart volt az aradas.
Hogy aktualis legyek reszben, Lian Li hazikokat meg mindig tudsz hozni ugye? Amint ez ev vegere kifizettem a mocim utolso forintjait is, szeretnek majd benevezni egyre.Nem eleg a plexi haz, jo ha van otthon egy badogdoboz is.
-
^Sunrise^
tag
Szia Janos!
Reg jartam errefele, de mostanaban sikeresen nem koltottem a gepre (olyan sokat).
Erdeklodnek, hogy kint leszel-e a Mod-Tech kiallitason szept. kozepen, mert menne fel a kaposvari banda es szeretnenk meglatogatni teged is. -
tts
addikt
válasz
Fade_Away #4885 üzenetére
Silentmaxx Big
Bővebben: link
Lian Li PC 70
Bővebben: link -
Fade_Away
őstag
TTS Chieftechen kívűl milyen nagytornyokat tudnál nekem ajánlani?
-
mizu_
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik venti a jobb az alábbi kettő közül:
Chieftec - AF-1225S VS D12SM-12 -
Fade_Away
őstag
Ha úgyanúgy árulod a dolgokat mint eddig (ár = euro) akkor szerintem hihetetlen sikered lesz vizesek körében.
Mért?
pár példa:
-hydor l20 (legnépszerübb low cost pumpa)
nálad 17euro*245=4100Ft
Magyarországon legolcsobb helyen 6000Ft
a világ egyik legjobb blokkja nálad 35Eur=8500Ft
A magyarországon kapható blokkok közül pár:
-Zalman blokkok 11.000Ft és sokkal-sokkal rosszabbak mint nexxos
-innovatek X-flow 14.000Ft és sokkal-sokkal rosszabbak mint nexxos
-Magyar gyártmányú low cost HunFrost rev3 9000Ft és sokkal-sokkal rosszabbak mint nexxos
ergo minegyiknél olcsobb az alpha és mindegyikknél sokkal jobb
btw egy blokk van ami jelenleg 1-2Ct rátud verni alpacoolra ez a storm g4 és a g5 ezek ára viszont 85$ és 200$ ami 17.000Ft és 39.000Ft jelent ráadásul MOon beszerezhetetlenek. (G5ára azért annyi mert ezüst)
-Nézzünk pár gyári radit:
innovaRADI Dual (2x120mm) kb 20000 Ft
Nálad a http://www.watercoolplanet.de/ szerinti 4.helyezett 3x120as radi 49Eur azaz 12500Ft a dual(2x120as) pedig 39Eur azaz 9750!!!
Ergo mindenben 10-40%al olcsobb vagy és jobb.
Tényleg az ötletadónak nemakarod az első rendelését önköltségi áron hozni? -
tts
addikt
válasz
tjhooker464 #4879 üzenetére
akkor Silentmaxx
Freezer 64 lesz - remélem még a héten -
tjhooker464
őstag
Hali! Én azt szeretném megkérdezni, hogy 92mm es házventik közül melyiket ajánlanád? A lényeg inkább a csend lenne. Ja és Arctic Cooling Freezer64 et mennyiért tudnál hozni ha tudsz? Előre is köszi
-
tts
addikt
ha minden igaz, hamarosan jelentkezem VÍZHŰTÉS kínálattal
-
Rez_Grof
őstag
Hi Tts!
Van-e már V-1 a láthatáron? -
Dzsekó
addikt
Hello TTS!
Szeretnék venni egy SI-97A SocketA/Athlon 64 hűtőt.
Kapható lesz nálad ez a hűtő, és ha igen akkor mikor? -
tts
addikt
válasz
BobChemistry #4856 üzenetére
tessék:
BobChemistry
őstag
Porszűrő műa. keret 80mm
erről tudsz képet mutatni? -
tts
addikt
pár új és használt cuccnak nyitottam egy bazárt - remélem nem hiába
exile
tag
Hova tűnt Laca?
-
tts
addikt
Kedvezményes ház árak a TTS Kft-nél!
Minőségi házak - baráti árak!
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
Wake UP!
Ha már én felkeltem ilyen korán, akkor keljen fel a topic is. -
cselt
senior tag
Volt a tesztben mindkét általad említett hűtő, de ahogy elnéztem egyszer sem tudtak jobb eredményt elérni a Cooler Master Hyper 6+-nál. Persze ez lehet attól hogy a Thermalright az alaplapra merőlegesen fújja a levegőt.
Ha valaki nem hinne nekem aki vajmi keveset ért a dologhoz akkor nézze meg a cikekt:
[Szerkesztve] -
tts
addikt
-
exile
tag
Mindenképp kinézek a BNV-re, ...hamár VIP kártyám van...
...és ha már ott leszek biztos veszek egy-két apróságot is... -
Lamair
aktív tag
helló tts! a ''hőcsövet'' forgalmazod még, már vagy ilyesmi.... mennyiért adod ? és milyen hosszú? (a hőcső) üdv Lamai
-
Sianis
addikt
Ha beválik az Y elosztó, akkor majd kérnék mégegyet, de lehetne levélben feladni?
Mert úgyis annyira csekélység, hogy felesleges postai csomagot csinálni belőle
-
vakarcs
aktív tag
vagy van a CM Nb borda az 37,5×37,5 mm és öntapis ez kb. milyen magas... ára? mert van itt egy zalman NB47J csak ez már nagy
ez már sajnos nem jó... (mármint semmi baja... csak a célra nem jó...)
mod: a south bridgre kell... mert sajna melegszik rendesen és nem akarom a pci helyeket kitakarni egy magas bordával...
[Szerkesztve] -
vakarcs
aktív tag
nekem chipset hütő kéne... de valami apró, amit ragasztani kell... ugyanis nem a szokásos helyre kell
kb 2x2 cm valami kis egyszerű passzív... 5let? ajánlat?
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
DoubleD #4804 üzenetére
hali,
van persze, de nem a ZM hanem CoolerMaster - szerintem ez jobb
1320,- bruttó -
Sianis
addikt
Mennyiért postázol nekem 2-t belőle? Még valami: Nincs olyan elosztód, amivel 2 ventit egy csatiról lehet üzemeltetni? Mind 12 V és mind 5V-os üzemmódon is akár, tehát olyan mint egy molex leosztó, csak ez ventihez van! Ezt is számold hozzá ha van + 2 venti +pk és mond az árat, én meg bólintok!
-
tts
addikt
válasz
Dragon8888 #4797 üzenetére
igen - őrült vagyok és majd ingyé mérem
ja és nem sürgetés - de 6 db maradt -
DoubleD
aktív tag
Szia tts!
A8N SLI Deluxe-ra kéne passzív NB hűtő úgy, hogy az ICQ-II felette parkol. Gondolom, nem én vagyok az első, aki hasonló problémával fordul hozzád. Létezik rá megoldás?
Mod: jól szellőző házban elvinné egy passzív? Valami ilyesmire gondoltam: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
cselt
senior tag
Hi tts!
Egy ilyen hűtőre lenne szükségem: Cooler Master Hyper 6+. Tudnál esetleg ilyet szerezni? Ha igen akkor mennyiért? -
Sianis
addikt
Kérdésem már csak annyit, hogy mennyi lenne a postaköltség, és hogy összesen mennyit kell majd odadnom a két ventiért plusz a stb -ért?
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest