Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Aktív témák
-
P4Laca22
tag
válasz
^Sunrise^
üzenetére
design-os delta érdekel? Bővebben: link
sztem jó lett
-
al_age
senior tag
válasz
^Sunrise^
üzenetére
Hűha, első reakcióm kb ez volt az első kép láttán: ''nane...''
Nagyon attraktív kis gép lett, gratula!
Más: az alsó lemezes meghajtó az ugye egy LG Combo?
Alapból feketében vetted, vagy csak előlapot szereztél rá feketét?
Nekem már csak ez fehér, a ventiszabályzó, a Pioneer, a mobil rack, a flopi már mind fekete.
-
tts
addikt
-
Xidex
tag
válasz
^Sunrise^
üzenetére
Nem jól fekszik fel...
Amúgy nálam is van éppen egy 550 ALM Pro P meg egy 92-essel is, ez a srága oldalú változat. 3,2 gigás northwood P4-et röhögve elviszi
, de a 2400+os semprontól meghall, valami nem tetszett neki a Chaintech alaplappal, valszeg rossz volt a felfogatás.. -
Xidex
tag
válasz
^Sunrise^
üzenetére
Muszáj kipróbálni
Van ZM 7000Cu Ledes, 7700Cu, PrimeCooler (ZM hamisitvány, de ugyanott gyártják) 7700Cu, 7700AlCu...Meg egykét szart is kaptam a Mistraltól (Vantec hűtők) ....Aerocool DP-102 nem bír el passzívan egy 2400-as sempron, tiszta röhej...
Chaintech alaplapra az ALM 550-es nem akart rendesen felfeküdni, és índítás után 80 fokos volt a proci, aztán még fél órán át nem is tudtam bekapcsolni a gépet, meg is kellett tisztítgatni a procit, szegény majdnem megégett. -
^Sunrise^
tag
válasz
^Sunrise^
üzenetére
Janos!!!!!!!!!!!!!
Erkezett PC-Coolingre 12cm-es DELTA!!!! Hozzal legalabb 1-et, kell disznek a 8-as melle egy ilyen szornyeteg.
Bővebben: link -
Gorneck
legenda
-
válasz
^Sunrise^
üzenetére
Én egy Themalright XP-90-en használok Noiseblocker SE2-Blue ventilátort. Az Asus K8N alaplap Q-Fan funkciójával szabályzom vissza. Így 5V-on kb. 750-et pörög.
Ha Enermax Noisetaker 475 tápról van szó, akkor itt találsz egy részletes tesztet róla: Bővebben: link
A tápegységek a hőmérséklet alapján szabályozzák a ventik fordulatszámát.
A felvett mérési táblában láthatod a DC terheléseket, a hőmérsékletet és a 92mm-es ventilátor feszültségeket is.
A kettőből már össze lehet hozni hogy milyen fordulatszámon fog pörögni a Noiseblocker ventilátorod. -
tts
addikt
válasz
^Sunrise^
üzenetére
parancsolj:
Bővebben: link -
tts
addikt
válasz
^Sunrise^
üzenetére
Á - nem is mondtam a nap hírét - írtál a múltkor Raid ügyben - na aztán leültem, szépen akkurátusan elolvastam a Gigabyte könyvecskét ill. a vonatkozó leírást a honlapjukon, szó szerint végig csináltam - és láss csodát - vazze
elsőre működött, van SATA Raid tükröm - hihetelen. 
-
-
tts
addikt
válasz
^Sunrise^
üzenetére
Szia Szabi - van egy bontatlan doboz is - az lesz akkor majd a tiéd - és sk. nyithatod ki.

Tudod mikor még coccializnmus volt - a Lada 1300 volt a netovább, de azok olyan gépek voltak, bejáratás, gyári és szerelési hibák, stb - jobb volt egy fél éves (és még jól működő) kocsit venni mint egyx zsír újat, na volt egy cimborám és ő vett egy újat a Merkurtól, és azt mondta: ''komám, az az érzés amikor a saját kezeddel szeded le az ülésről a gyári nylon fóliát - az semmihez sem hasonlít''
Szóval én pl. imádok mindent sk. kibontani.
Posta rázós - de asszem 4,8-ért leviszio a futár kocsival.
Ja és még valami - nem rád tukmálni akarom, de ha döntöttél szólj és leküldöm, amikor igazán kényelmes, akkor majd rendezed.
ATI 4 úton van. -
tts
addikt
válasz
^Sunrise^
üzenetére
32 bruttó - neked 30 (mások nem sorban állni 30 ért
)
van 2 db - azt viszont tudni kell, hogy nem füstszínű (csak a fotó miatt) - áttetsző plexi és valami eszméletlenül megkomponált ház
az elején nem szabályzó van, hanem uUSB, meg hangszóró csati meg ilyenek, a vincsik kb 45 fok lefelé állnak és így a ház aljába terelik a frisslevegőt, a tető venti 120-as, a ház nagyon hosszú, hihetelen hely van a deszka és a és a meghajtók között, készreszerelve van becsomagolva, de az összerakáshoz pl. mellékelve egy pár fehér kesztyű, szóval tiszta beszarás
ha meg az ember az elveit még jobbakra cseréli, vagy mondjuk úgy finoman, hogy fejlődik a káder, az csak erény
-
tts
addikt
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
, de számításaim szerint olyan 1200-1400 rpm közé tehető a fordulatszáma 4V-on