- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
P4Laca22
tag
válasz
^Sunrise^ #4094 üzenetére
design-os delta érdekel? Bővebben: link
sztem jó lett -
al_age
senior tag
válasz
^Sunrise^ #3323 üzenetére
Hűha, első reakcióm kb ez volt az első kép láttán: ''nane...''
Nagyon attraktív kis gép lett, gratula!
Más: az alsó lemezes meghajtó az ugye egy LG Combo?
Alapból feketében vetted, vagy csak előlapot szereztél rá feketét?
Nekem már csak ez fehér, a ventiszabályzó, a Pioneer, a mobil rack, a flopi már mind fekete. -
tts
addikt
-
Xidex
tag
válasz
^Sunrise^ #1998 üzenetére
Nem jól fekszik fel...
Amúgy nálam is van éppen egy 550 ALM Pro P meg egy 92-essel is, ez a srága oldalú változat. 3,2 gigás northwood P4-et röhögve elviszi, de a 2400+os semprontól meghall, valami nem tetszett neki a Chaintech alaplappal, valszeg rossz volt a felfogatás..
-
Xidex
tag
válasz
^Sunrise^ #1924 üzenetére
Muszáj kipróbálni
Van ZM 7000Cu Ledes, 7700Cu, PrimeCooler (ZM hamisitvány, de ugyanott gyártják) 7700Cu, 7700AlCu...Meg egykét szart is kaptam a Mistraltól (Vantec hűtők) ....Aerocool DP-102 nem bír el passzívan egy 2400-as sempron, tiszta röhej...
Chaintech alaplapra az ALM 550-es nem akart rendesen felfeküdni, és índítás után 80 fokos volt a proci, aztán még fél órán át nem is tudtam bekapcsolni a gépet, meg is kellett tisztítgatni a procit, szegény majdnem megégett. -
^Sunrise^
tag
válasz
^Sunrise^ #1926 üzenetére
Janos!!!!!!!!!!!!!
Erkezett PC-Coolingre 12cm-es DELTA!!!! Hozzal legalabb 1-et, kell disznek a 8-as melle egy ilyen szornyeteg.
Bővebben: link -
Gorneck
legenda
-
válasz
^Sunrise^ #1450 üzenetére
Én egy Themalright XP-90-en használok Noiseblocker SE2-Blue ventilátort. Az Asus K8N alaplap Q-Fan funkciójával szabályzom vissza. Így 5V-on kb. 750-et pörög.
Ha Enermax Noisetaker 475 tápról van szó, akkor itt találsz egy részletes tesztet róla: Bővebben: link
A tápegységek a hőmérséklet alapján szabályozzák a ventik fordulatszámát.
A felvett mérési táblában láthatod a DC terheléseket, a hőmérsékletet és a 92mm-es ventilátor feszültségeket is.
A kettőből már össze lehet hozni hogy milyen fordulatszámon fog pörögni a Noiseblocker ventilátorod. -
tts
addikt
válasz
^Sunrise^ #1358 üzenetére
parancsolj:
Bővebben: link -
tts
addikt
válasz
^Sunrise^ #1050 üzenetére
Á - nem is mondtam a nap hírét - írtál a múltkor Raid ügyben - na aztán leültem, szépen akkurátusan elolvastam a Gigabyte könyvecskét ill. a vonatkozó leírást a honlapjukon, szó szerint végig csináltam - és láss csodát - vazze
elsőre működött, van SATA Raid tükröm - hihetelen.
-
-
tts
addikt
válasz
^Sunrise^ #971 üzenetére
Szia Szabi - van egy bontatlan doboz is - az lesz akkor majd a tiéd - és sk. nyithatod ki.
Tudod mikor még coccializnmus volt - a Lada 1300 volt a netovább, de azok olyan gépek voltak, bejáratás, gyári és szerelési hibák, stb - jobb volt egy fél éves (és még jól működő) kocsit venni mint egyx zsír újat, na volt egy cimborám és ő vett egy újat a Merkurtól, és azt mondta: ''komám, az az érzés amikor a saját kezeddel szeded le az ülésről a gyári nylon fóliát - az semmihez sem hasonlít''
Szóval én pl. imádok mindent sk. kibontani.
Posta rázós - de asszem 4,8-ért leviszio a futár kocsival.
Ja és még valami - nem rád tukmálni akarom, de ha döntöttél szólj és leküldöm, amikor igazán kényelmes, akkor majd rendezed.
ATI 4 úton van. -
tts
addikt
válasz
^Sunrise^ #867 üzenetére
32 bruttó - neked 30 (mások nem sorban állni 30 ért
)
van 2 db - azt viszont tudni kell, hogy nem füstszínű (csak a fotó miatt) - áttetsző plexi és valami eszméletlenül megkomponált ház
az elején nem szabályzó van, hanem uUSB, meg hangszóró csati meg ilyenek, a vincsik kb 45 fok lefelé állnak és így a ház aljába terelik a frisslevegőt, a tető venti 120-as, a ház nagyon hosszú, hihetelen hely van a deszka és a és a meghajtók között, készreszerelve van becsomagolva, de az összerakáshoz pl. mellékelve egy pár fehér kesztyű, szóval tiszta beszarás
ha meg az ember az elveit még jobbakra cseréli, vagy mondjuk úgy finoman, hogy fejlődik a káder, az csak erény -
tts
addikt
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest