Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Up!
-
P4Laca22
tag
Na láttam az XP-90C-t, nagyon kis cukorfalat a borda
Csak így tovább, Thermalright
De gáz, hogy jövőhéten délutános leszek. nem tudok elmenni a cuccokért, pedig nagyon buli lenne, majd valamikor benézek
-
Gorneck
legenda
Nahh bekötöttem a ventijeimet azzal az Y-on elosztó kütyüvel...működik minden jól! Holnap a chipsetcooler-nek mutatom be a zalman-t! Szal kezdhet remegni!
Thx, tts!
Jahh, azok az UV-s kütyük kb mikor lesznek? Remélem addigra a táphoz való gumi is megérkezik! -
P4Laca22
tag
-
Gorneck
legenda
-
al_age
senior tag
Minden rendben van felém, köszönöm kérdésed.
Jelenleg egyetlen dolog aggaszt kis mértékben - közeleg a vizsgaidőszak.
Az pedig, hogy rég jártam felétek, csak magadnak köszönheted, hiszen Tőled csak nagyszerű dolgokat tudtam eddig vásárolni, amik nem mennek tönkre, így nem kell helyettük újat venni.
Tápot még mindig nem vettem normálisat, még most is a papíron 420-as Codegen van a gépemben. Egy időben nagyon be voltam zsongva, hogy újat vegyek, sőt ez néha még mostanában is rámjön, de rájöttem, hogy a tápom jól teszi a dolgát, stabilak a feszek (eddig még minden mérés 2% alatti ingadozást jelzett), most már a hűtése is jó, így, hogy az egyik ''ződ'' YS-Tech előlről szívja a levegőt, a másik meg hátul nyomja ki.
Majd ha elkezd szarozni, akkor veszek új tápot, amibe viszont 90%, hogy ventit is kell vennem. Gondolom sejted, hogy ezt hol fogom megtenni. -
harry
veterán
Mivel Brekk azt mondta, hogy tudsz, ezért gondolom így is van, de azért megkérdeztem, mivel tudtommal csavart nem lehet kapni külön. És mivel csak egyféle csav. adnak hozzá ezért gondolom tudod melyik az - Bővebben: link, Bővebben: link <- ilyen keretet lehet külön is kapni. Szóval tudnál hozni?
-
harry
veterán
Hello, xp-120 hoz külön kiegészítőcsomagot/tartozékokat nem lehet kapni? Konkrétan az A64es csavar érdekel Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Gorneck #2663 üzenetére
Kedves Uraim!
Előszöris megérkezett a friss XP-120 szállítmány, holnaptól lehet vinni a friss bordácskákat.Ami ettől is izgalmasabb - az az új XP-90C tiszta réz borda. Rendkívül attraktív, a külföldi tesztek szerint a teljesítménye több mint meggyőző - 1-2 fokot ráver az XP-120-ra is.
Bővebben: link -
al_age
senior tag
up
-
tts
addikt
Csak nyugodtan - ez egy nyugodt hely, ahol lehet beszélgetni.
Na - én sem igazán szoktam ócsárolni a konkurenciát - de azt azért belátjuk, hogy 224 féle alaplap az árlistán, az finoman szólva is vicces.
De nem lenne ezzel gond, ha a dolog nem úgy történne ahogy történik. Nem nevezném meg az eset résztvevőit - nagyon-nagy cégek, hisz a netes árlistájuk sok ezer tétles.
Akartam egy MSI neo-plat-akármit, én dőre egy szombati napon, 3 világcéggel próbálkoztam, mintha egy suliba jártak volna - ''épp most fogyott el'', ''megnézem a polcon, mintha a kolléga kezében láttam volna egy utolsót'' ''hétfőre,/keddre/ szerdára tudunk hozatni''...
Szóval elmentem egy igazi boltba és vetten egy Gigabytot.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Ehhh, ha egy cég pl teleb@ssza az árlistáját mindenféle csuda jó cuccal az még nem azt jelenti, hogy van is nekik raktáron! Te egy olyan árucikket vettél ami az oldalukon ki van emelve! Szal kell hogy legyen nekik, de ha pl IC7 max3-as alaplapot vagy dfi 875 lanparty-t kínálnak már kételkedem abban, hogy van is nekik! A readyben gyakran fordult elő olcsó ár, de egy darab sem volt a boltban az adott termékből! Én példának hoztam fel a ready-vel és az euc-cal történt esetem! Az árlistájukat átnézve kételkedem, hogy amit hírdetnek minden van is nekik!
Nekem személyes tapasztalatom nincs az ipon-nal és ezért nem is állítottam azt, hogy így szar úgy szar! Tehát mégegyszer a ready példa ként lett felhozva és nem annak szántam, hogy lehúzzak egy olyan boltot ami nem ismerek! Világos?
[Szerkesztve] -
dinfo
csendes tag
-
tts
addikt
válasz
Amigo78 #2639 üzenetére
Látom tetszik a téma - így válaszolnék:
- először is nálam már akkor volt BlueStorm amikor itthon még csak cikkek voltak róla, új termékként persze nem dömping áron
- az enyém a Noiseblockertől jött és SX1 ventivel van szerelve, ami magában plussz 4550 Ft és hát nyílván nem ingyen szerelték át
- természetesen én is látom mennyiért van itthon (a gyári ventivel) ezért az ár igazítva lásd ''Hónap slágere''. -
tts
addikt
válasz
kennystyle #2640 üzenetére
Gyere - van.
-
kennystyle
aktív tag
hi tts,
ma mennék 5 körül egy hdd silencerért, vga memo hűtőbordáért meg néhány ventit is megnéznék közelebbről -
T-
tag
elfelejtettem
az ide kábelen (90 cm,jó lett a méret)fordítva van feltüntete a master és a slave
bekötöttem a rá írtak szerint de az istennek sem akarta fel ismerni az eszközöket
na mondom fordíts, mert az azus kábeleivel így működött s láss csodát jó lett -
T-
tag
király a táp NorthQ500W
-
Gorneck
legenda
Ilyet tudsz majd hozni nekem?! Bővebben: link 2db kéne!
-
Gorneck
legenda
Táphoz gumi akkor lesz vmikor?! 8as ventihez kék uv rács még nincs?
-
al_age
senior tag
up
-
hatol
csendes tag
Hello TTS!
Két kérdés:
1. Mikor lesz újra XP-120?
2. A Thermalright oldalán azt írják, hogy az ASUS StackCool-os (procifoglalat másik oldalán hőelosztó lemez) alaplapoknál az LGA775-ös szerelőkeret csavarjai nem elég hosszúak, kb. 3 mm-el hosszabb kell és ezt a kedves ügyfél vegye meg a barkácsboltban. Kérdés: Milyenek ezek a csavarok (típus, vastagság, hossz)? Nézd meg légyszíves, ha tudod! -
Gorneck
legenda
Up!
-
Matyóhímzés
csendes tag
De jöhet bármilyen más javaslat AGP-s 6600GT-re.
-
maniac
senior tag
Szia!
Ez erdekelne - ha nincs olcsobb, jobb:
Arctic Cooling VGA Sil. Rev. 3 9xxx sorozathoz
3200 Ft
4000 Ft
Ezt eltudnad postazni? Bp 2. ker, vagy elmegyek erte, ha nem vagy nagyon tavol, de nem nagyon ismerem pestet, csak a nagyobb tereket. Ja es masik hogy ez ugye ramegy a sapphire radeon 9600xt, 256 megasra? Koszi!
Meg kb mikorra lehetne a bizniszt lebonyolitani?
mod: Ja ha tudnal csak siman ventit kuldeni, akkor az lenne a legjobb, ugyanis csak az krepalt be
[Szerkesztve] -
Matyóhímzés
csendes tag
Hali!
Nem tuggyátok, hogy a Cooler Master CoolViva-t rá lehet-é erőszakolni maradandó károsodások nélkül egy AGP-s 6600GT-re? -
Amigo78
senior tag
Fortron BlueStorm 350 12V1-10A, 12V2-15A, 120 mm SX-1, 24 PIN
19968 Ft
24960 Ft
ez ugye elirás? vagy ennyi az ára amennyiért hozni tudod? mert akkor.... -
tts
addikt
Talán a Ti tetszéseteket is elnyeri egy szép és igényes bemutató a NorthQ termékekről - egy szép és éredekes oldalon.
Bővebben: link -
Üdv!
NF4 chipsetre keresek 4cm-es halk ventit. Mit tudsz ajánlani? -
Gorneck
legenda
Ohhh! Posta rulz!
Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest