Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
harry
veterán
mondom - volt coolinkem
te mire alapozod azt, h NB az nem coolink? egy levélre, amit az NBtől kaptál? Inkább hiszek teszteknek (láthattunk többet is). Persze, h nem egy-az-egyben ugyan az a kettő, de, mint már mondtam, nem ér annyival többet az NB, mint amennyivel drágább. csak azért, mert 'válogatott' alkatrészekből szerelik?
revoletec - szerinted ami csak az a jó, ami drága? vagy amit te árulsz? volt már 120as revolteced? nem tudom mi 'baja' lehetett annak az sx1nek, de hangosabb volt. -
Versus69
csendes tag
-
orbano
félisten
Hi TTS! Múltkor vittem olyan iciri-piciri ram bordákat. Fekete és kék színben voltak, alúminiumból. Nem tudom megmutatni a képet, mert nem működnek a weboldalon a képek
A kérdésem az lenne, hogy hány darab van egy zacsiban, és mennyibe kerül?
Idősebbik lányod sokat dolgozik az irodában? Ha igen akkor azt hiszem gyakrabban fogok raktárkészletet frissíteni -
P4Laca22
tag
De annak örülök, hogy a Deltát nem sokan utánozzák (ha szabad iet mondani...
)
-
tts
addikt
-
harry
veterán
Ez a 3 év gar, igaz? És egy ventinél mi a garos probléma? Ha megáll vagy ha egy kicsit elkezd kopni a csapágy és esetleg hangosabb lesz? Utóbbit szerintem nem cserélik, de ha egy coolink pl 1,5 évig bírja, majd veszel még egyet árban ugyan ott vagy, mintha egy NBt vettél volna (de végülis NBt is kidobhatod 1,5 év után, ha csak a hangja változott, mert ez elvileg nem hiba, csak természetes elhasználódás, DE ha ebből veszel még egyet az már igencsak többe kerül).
SX1em volt és hangosabb, mint egy Revoltec (pedig gyári adat szerint utóbbi hangosabb 6dBvel). Majd ha tudok beszerzek egy Coolinket is (ez kb olyan hang/telj. mint a Rev.)
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Bár én nagyon ''eldeltásodtam''
, ők is saját ventiket gyártanak (nem is akármieneket...), ők benne sincsenek a tesztben, pedig vannak olyan igényesek, mint az YS-Tech, ezt pl hiányolom
Ez a Coolink=NB dolog meg olyan dolog, amibe én, mezei felhasználó nem tudok állást foglalni -
tts
addikt
Láttam, tudod a baj nem a szponzorokkal van elvileg, hisz nélkülük az oldal nem is létezne.
De ekkorát hazudni az egyik szponzor alkalmazottjának, ráadásul a teszt kapcsán, hogy '' mi adjuk el ...'', illetve leírkálni dolgokat az ellenőrzés kísérlete nélkül...
Kicsit elsikkadt az YS-Tech, mint tényleges gyártó. Most képzeld, ha leírnám, hogy a Nosiblocker azért drága, mert válogatott beszállítók, minőségi alkatrészeiből készül, az YS-Tech közép ár, nagy mennyiség és normál minőségű alkatrészek, a Coolink csak azért olcsó, mert abból rakják össze, ami az YS-Technek már nem felel meg. -
rudi
nagyúr
A tizenkettesek között nagyon jól szerepelt az azonos gyártótól származó Coolink VS4B és Noiseblocker SX1, melyek közül a Coolink tizenkettesét kell kiemelni, gazdag felszereltsége és kedvező ára miatt.
Az ajánlásnál nem csak a tiszta teljesítményt, hanem az árat és a mellkelt körítést is értékeljük. -
al_age
senior tag
Hujuj, de elharapóztak az indulatok itt
Megnéztem az összes érintett topikot és a ventitesztet is.
TTS: nézd meg újra a ventitesztet és figyelj a bal felső sarokra....
Egyértelmű lesz minden, bár szerintem Neked már most is világos a dolog az egyik támogatóval kapcsolatban.
A másik támogató pedig a Chieftec. A teszt után nyílt topikban egy srác arra panaszkodott, hogy Chieftec néven fut egy Yate Loon venti....
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Leírom, hogy én mit tudok:
Van két formára teljesen egyező ventilátor, melyeket meg lehet találni egy nagy gyártó (YS. TECH) repertoárjában és két kis ''gyártónál'' is. Méréseink alapján (és akorábban linkelt francia oldal szerint is) ezek a ventilátorok teljesítményben is nagyon közel (mondhatni a gyártás és mérés és szóráshátárán belül) vannak egymáshoz. -
rudi
nagyúr
Látod, Te gyanúsítgatsz Kelly felé húzással, erre belinkeled az NB levelét!
Itt egy Coolink VS NB teszt Bővebben: link, valahol angolul is láttam szinte (vagy talán teljesen) ugyanezt. -
rudi
nagyúr
Nem emlékszel ki nyomta a kezemben anno a Noiseblockereket?
Ha a legnagyobbak is OEM-ektől vásárolnak, akkor a kicsik miért kínlódnának saját maguk a gyártással? Persze egy szóval sem mondom, hogy a Shen-Zhen-ből kikerülő ventilátorok minősége egyforma lenne, éppen azért hallgattuk meg őket. -
tts
addikt
Ezért:
----- Original Message -----
From: Firma Blacknoise/Noiseblocker
To: Gyenes János
Sent: Tuesday, May 17, 2005 4:20 PM
Subject: AW: Katasrophe - Coolink
Folgendes Statemant ist nun von Noiseblocker
Alle Noiseblocker fans werden nur für uns Produziert! und nach unseren Kriterien und Specs !!
1.Coolink war später auf dem Markt als Noiseblocker und hat 1:1 Kopiert (man kopiert nur vom Mercedes)
2. Noiseblocker ist seit 6 Jahren auf den Markt und Coolink seit 2 Jahren .
3. Wir haben grundsätzlich immer andere Werte als Coolink und das ist beweisbar in vielen Tests !!
4. Verkaufe ein Jahr coolink und ein Jahr Noiseblocker !!! du wirst sehen wer dich rauskickt.
kommt ein Großer ...dann biste bei coolink weg...
5. Coolink versucht uns immer zu kicken...aber warum hat er es nirgendswo es geschafft? Egal wo??
6. 200.000 Lüfter /Jahr sprechen für sich...
7. wir geben 3 Jahre Garantie mit sofortaustausch. -
tts
addikt
Ez mind jól hangzana, ha az információid nem kizárólag a Kellytech-től származnának.
Talán ha benéztél volna ide, mielőtt leírsz valamit (amit még mindig tényként kezelsz), vagy ha megkerested volna a NB-t, aki szívesen válaszolt volna a kérdéseidre - hitelesebb lenne az egész, így túl kellyszagú. -
rudi
nagyúr
Ha nem bánod, én is beállok a majmok közé, bár kicsit cizellázottabban:
Az NB és a Coolink is az YS-Tech termékeire pakolja rá a matricáját. Az egyik ilyen árlistát ra a termékre a mésik olyat. Persze ez nem bűn, a Jaguar X-Type és a Ford mondeo kasztnija alatt is ugyanaz a cucc van, mindenki azt veszi amelyik a szivének és a pénztárcájának kedvesebb. Van akinek attól jó, hogy méregdrága cuccot vett, van akinek meg attól hogy olcsót. -
tts
addikt
válasz
P4Laca22 #3056 üzenetére
Szart - Bővebben: link - # 23 és # 33 - pofátlan hazugság.
Persze már kapisgálom hogy a két dolog nem lehet véletlen - a tesztben a Coolink különösen ajánlott a NB indultak még, az a majom meg itt bejelenti, hogy NB=Coolink, sőt ők adják el mindenkinek - vazze ez akkora hazugság - na így csinálnak Magyarországon piacot a tyúkszarnak. -
Gorneck
legenda
Up!
-
tonio
csendes tag
TTS!
Van az üzletben megtekinthető formában Silentmaxx ST-11 midi ház? Érdekelne, de szeretném megnézni mielőtt megveszem. -
T-
tag
...reggelt
-
exile
tag
Szia tts!
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik a halkabb?
1. Noiseblocker NT-4212P - 420 W, SATA, 120 mm SX-2 vent.
2. NorthQ Silent 400 W - ATX 2.0, 140 mm venti, 4 SATA, PCIe, 14+15 A
Köszi
(igazából a NorthQ jobban tetszik, de első a hang) -
tts
addikt
válasz
oceanearth #3041 üzenetére
Szia,
van, jöhetsz érte nyitvatartás alatt.
üdv -
oceanearth
őstag
csaó tts, szeretnék nálad 2 ventit venni ezekről lenne szó:
8 centis: YS-Tech FD 128025 HB
12 centis: Silentmaxx SF 120/12
ezek vannak mindig vagy ha megyek azért fel kell hívnom előtte??
ja még egy 12 centis venti védőrács is kellene
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
-
capafog23
őstag
Geforce4MX440-re szertnék hűtést.(A mostani csak nehézkesen hajlandó beindulni)
Nem tudom hogy jó keresem-e?
Várom a Választ! -
tts
addikt
Látom már a Depo-n 5-6000 - na ezért nem lehet nálam kapni.
-
tts
addikt
Hahhh - eddig még sosem sikerült - eszméletelen, le vagyok nyűgözve.
[Szerkesztve] -
R_Endre
csendes tag
Hi!
ATI 9800pro-ra keresek hűtést. Én egy zalmanra (Zalman ZM80D-HP VGA hűtő KIT ) gondoltam.
Ha tudtok segteni, megköszönöm. -
P4Laca22
tag
Ja, amúgy lehet megvan, miért bizonytalankodik 4GHz-en a cucc. Nagyon valószinű, hogy a táp nem bírja a terhelést, ami ezzel jár, már 3800 MHz-en azt tapasztaltam, hogy ha ráengedek egy kis terhelést a procira (értsd ezalatt: VirtualDub és CPU-BurnIn együttes használata+ a tuning), akkor a ventik halhatóan lelassulnak egy kicsit, ebből következtetek erre. Tegnapelőtt multiméterrel meg is mértem, nehogy az legyen hogy csak hallucinálok, és valóban, a 11,95 helyett csak 11,40-11,5 között adott le.
Másik dolog: nálad ki tudnánk próbálni majd egyszer egy zúzós táppal mit kezd a rendszer tuningnál? Mert ha attól jobb lesz a dolog, akkor azt hiszen nálad fogok beújítani egy izom-tápra
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
P4Laca22
tag
3001
Nagyon szép szám az 50-ek bandájától
De félre a tréfával: komolyan örülök annak, hogy ezt is megértük, és annak még jobban örülök,hogy én lehetek a 3001.-edik
Csak így tovább, májsztró TTS! -
tts
addikt
Ismét egy szép kerek szám - 3000.
:Kösz mindenkinek.
:
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- Mini-ITX
- Battlefield 2042
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest