Hirdetés
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
Aktív témák
-
P4Laca22
tag
még jóhogy
télleg, teszt erejéig össze lehetne dobni egy iet, nem? ez például pont Socket-A-ra van felrakva: Bővebben: link Bővebben: link [L]
[Szerkesztve] -
tts
addikt
végül is itt top hűtőkről van szó - nem az indultak még kategória - csupa olyan cucc amik erőlködés nélkül 60 alatt tartották a 100%-on terhelt konfigot ami 3,2 Prescott - ezt nem sok hűtő tudja
ezen a szinten a különbségek szerintem nüansznyiak - ilyen nüansz, hogy az XP nagyrészt alu - mi lenne ha ő is réz lenne - vagy hogy ő hozza magát a legalacsonyabb fordulaton, ergo leghalkabban - illetve hogy hűtene ő egy 3000 fordulatú ventivel
szóval szerintem nincs semmi baj ezzel a teszttel -
P4Laca22
tag
-
tts
addikt
Én köszönöm - végre egy rendes gép rendes képe.

Na de komolyan - megtisztelnél ha írnál majd a VGA hűtős tapasztalataidról - mit hűtesz, mennyin, milyen hőmérsékelten, ventivel járatod-e, milyen a hangja?
A táp tapasztalatnak szintén nagyon örülnék.
Én midkettőt rendkívül csendesnek találtam, a teljesítménye gondolom mindkettőnek bőven elegendő, de nagyon érdekelne mások vélemény is.
Előre is kösz!
Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Lényeg: jó kezekbe került a Delta-szabályzó űgye

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vak is vagyok.