Hirdetés
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
amdkiller
aktív tag
És ezek a bordák ennyire jók?
Már az árukat nézve! Mert elég drágák!
Azt hogy döntsem el melyik fér fel a lapomra, egy EPOX 8rda3+ ról lenne szó és nem nagyon van hely a lap és a táp között!
Tehát amelyik drágább az jobb is? mert a réz hűtőket részesítík előnyben nem?
[Szerkesztve] -
vjannus2
aktív tag
válasz
amdkiller #95 üzenetére
Thermalright XP-120 alumínium, 5 db hőcső, 120 mm-es ventihely
12600 Ft
15750 Ft
Thermalright XP-90 alumínium, 4 db hőcső, 92 mm-es ventihely
9120 Ft
11400 Ft
Thermalright SB-2 tiszta réz, 92 mm-es ventilátorhely
7000 Ft
8750 Ft
Thermalright SLK-948U tiszta réz, 92 mm-es ventilátorhely
6400 Ft
8000 Ft
+ a zalman alcu, zalman cu is jobb mint a coolink nph2 -
amdkiller
aktív tag
Szia tudnál nkem ajánlani AMD procira valami kegyetlen jó hűtőt!, lehet hogy visszacserélném a vizhűtésemet ha találok valami fajin coolert! Eddig az NPH2-ővel szemeztem de nemtom hogy érdemes-e megvenni vagy van jobb is? Persze az is lényeg hogy kegyetlen halk legyen! Nem mint az AERO 7-es 3500-as fordulaton!
-
Guruka
senior tag
Hali.
Kellene nekem egy minél halkabb 8cm-es venti, mit ajánlasz TTS?
Normális áron természetesen.
Üdv! -
Versus123
aktív tag
tts!
egy meglepő kérdés: p3-procira rámegy valamelyik hűtés ami nálad van?
[Szerkesztve] -
OC
őstag
Bocsi, hogy csak most írok, de 2 perce mosott fel anyám a adlóról!
Szal nem óccsó az tény, de ez az ára és kész. A link nekem nem jön be(amit beszúrtál) .Egyébként eg gondolkodom a passzív üzemben erősen, ezért a 3x120-as rosszabb erre a célra. Azért köszi. Ha esetleg nyerek a lottón hívlak. (Ha mégsem, akkor kb 3 hét kell, hogy összeszedjem rá a lóvét)
-
Mankó
veterán
Szia tts!
Megpucoltam a borda alját 70%-os alkohollal és rengeteg ragasztó jött le róla.
Most már működik rendesen. És nagyon jó halk lett, nem is lehet hallani a hangját.
45-53 között ingadozik a proci hőfok.
Köszi szépen az értékes segítségeket és türelmet! -
Versus123
aktív tag
Hi tts!
Ni már új topik
Hangos ez a kurva Zalman 1300-on is,nem tudok aludni mellette...pedig este jó ám letölteniXP-120 + egy Noiseblocker SX 1 Blue leszabályozva 5v-ra (nálam most 5v-on hangtalan a kettő) meghűti rendesen a 3 gigás p4-et?
-
Füly
aktív tag
hello,
vettem pénteken egy 8cmes noiseblocker ventit meg egy lga775rm-t
nagyon zsir a venti kéne még egy azt szeretném kérdezni hogy lesz-e holnap mert amikor ott voltam ez volt az uccso
meg kéne vmi nagyon halk 12cmes venti monjuk egy Noiseblocker sx1 blue,ilyen is van raktáron?
(képzeld az lga775rm sajna nem kompatibilis a vizhűtésem leszoritójával,monjuk gondolhattam volna de ez van)
-
tts
addikt
Én mondom mindenkinek, az árak a PC-nél sokkal kedvezőbbek mint a Frozennél.
Pl. ez a szerintem nagyon szimpi cuccocska - 3×120 radi, csak 25680,- bruttó lenne.
[L] http://www.pc-cooling.de/cgi-bin/osb.cgi?E_MOD=prod-detail&E_LNG=de&E_CNT=de&PROD_ID=300100725&CAT_ID=607[/L] -
OC
őstag
Huh! Megnyugodtam. A dolog aktualitása kb. 2-3 hét múlva várható. Egy árat mondanál erre a radira, hogy mennyiért utdnál nekem ilyet hozatni?
Bővebben: link -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
tts
addikt
válasz
Joe_Black7 #58 üzenetére
nézz szét az oldalamon - szerintem attól csak csendesebbeket találsz - 11-12-14-17-19 dB
-
tts
addikt
tudod a hasonló dolgok, mint vékony ventik, vastag ventik, 50 és 70 mm ventik igen kevés helyen használtatnak - ezért igen körülményes a beszerzésük, az áruk általában irreálisan magas és választék egyáltalán nincs belőlük - ha találsz pl. ZM OP-1-et vegyél - ha nem találsz és kéne, kaphatsz tőlem rendelésre
-
Joe_Black7
tag
Jobbra fel
Hamár itt vagyok kérdezek is valamit: Zalman ZM-F1 (asszem) ventinél van valami lényegesen halkabb (már így is le van szabályozva)? Csak 8 cm-ös jöhet szóba -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
^Sunrise^
tag
Nocsak, uj topic.
-
tts
addikt
Hidd el! Pont a kotyogós dolog - volt róla többször szó az ilyen tárgyú topicomban - többen is leírták tapasztalatból, hogy ezt kell megpróbálni - én is kipróbáltam - és igaz.
Aztán egy szakértő társunk leírta, hogy a kártyák egy része pulzáló feszültséget ad a ventinek ezért hangos - biztos igaz, nemtom. -
Gorneck
legenda
Oké...de így is szabályzom csak atitool nevezetű progival! És ilyen érdekes kerregő kotyogó hangja van...majd délután kipróbálom amit mondtál! Köszi.
''De megijesztettél! --Igen! Mé az baj?--
Már azt hittem valami csúnyát mondtam korábban.'' Szeretek rövidíteni és néha hülén hangzik amit leírtam! -
al_age
senior tag
hogy meglegyen oldalt
-up- -
harry
veterán
n0_gAborR nak is volt vele problémája: Bővebben: link
Bővebben: link -
Mankó
veterán
Azt szivesen elolvasnám, hogy Ő hogyan járt ezzel, hátha én is tanulnék vele.
Shane ha olvasod, légyszi írd le, hogy Te hogyan jártál és milyen hastással volt a megoldás!
Köszi -
Mankó
veterán
A bordát egy 92-es YS-TECH (18dba) hűti, de szerintem az bőven elég rá,
A régi hűtőborda (Falcon Rock II)
Szerintem is valami ilyen probléma (ragasztó dolog), vagy valami hasonló egyszerű dolog, ami nem szúrt mégse szemet játszhatott közbe. Bár én nem láttam rajta.
No mindegy, majd holnap,, vagy hétfőn. Nem mondok le én olyan hamar erről a bordáról. Kell a jó és halk hűtés. Ez az én tanuló időm. -
Mankó
veterán
Fóliát természetesen levettem, ragasztót nem láttam rajta.
Lehet, hogy még azt is megpróbálom, hogy átmosom a bordaalját, mert lehet, hogy mégis maradt rajta valami.
De most hétvégére kiszereltem magam.
Én nem a Thermalright-ot hibáztatom, félre ne érts, csak a megoldást akarom megtalálni!
(Különben megtaláltam a normális útmutatót a borda felrakásához. Először elnéztem és egy P4-eses borda felrakást lestem. ÉS persze, hogy ott nem volt minden érthető.)
Szerintem holnap kipróbálom a körömlemosós megoldást is.
Köszi a türelmet és az értékes segítséget. -
KraX
őstag
hmm.. en is nemreg rendeltem tts-tol TR XP-90-et es iszonyat jol hut! ossze sem lehet merni meg az elotte levo coolermaster hutommel sem (pedig az rez volt). cnq-val ha csak netezek a borda femhideg pedig ''csak'' egy ultrahalk 80mm noiseblocker huti!
valami ott telleg nem kerek a felszerelesnel
-
Mankó
veterán
Én sem azt mondtam, hogy a borda a hibás, csak valami nem OK. Neked nagyobb tapasztalatod van ezzel kapcsolatban, azért kérdeztem a Te véleményedet, hogy nekd esetleg van- e valami ilyesmi tapasztalatod, ötleted. Vagy másnak.
Mert én már minden lehetséges módot kipróbáltam és arra jutottam, hogy valószinűleg nem teljesen kompatibilis a lap a bordával, annak ellenére, hogy megvannak a lyukak a foglalat mellett és fel is tudtam rakni.
Ha volt valakinek hasonló tapasztalata és sikerült megoldani a problémát, pls. írja meg!!!
Köszi -
tts
addikt
most én erre mit mondjak?
hogy valamit nem jól csinálsz az biztos - mert az a hűtő 7 óra teljes terhelés után lehetne esetleg 60 fokos - hogy nem igazán vágod az is azonnal látszott - de én nme tudod neked írásban megszerelni
a borda nem hibás a dologban
banális kérdés - a fóliát le vetted róla?
ha igen, nem ragasztós a borda alja? sokszor rajta marad a ragasztó - sima körömlakk lemosóval kell eltávolítani - csodák szoktak történni
[Szerkesztve] -
Mankó
veterán
Szia TTS!
Felraktam az SLK-497U-t, de nekem nem jött be.
Pedig 7órán keresztül szerelgettem. Először azt hittem, hogy nem fekszik fel normálisan a borda, de legalább 3szor vettem le, tettem fel. A hőmérséklet alapból felment 60-fokra (BIOS-ban), pedig már visszavettem a proci órajelét (11*166) is.
Most az eredeti hűtővel 51 fok. 11*200-on.
Van valami ötleted, hogy ez miért van?
Különben akkor van egy eladó SIK-947U bordám.
Pedig csak 1 napos.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Itt nézelődj! Bővebben: link
Amit az oldalán találsz ventiket azok raktáron is vannak, de van négy külfödi bolt linkje is ahonnan cikkszám vagy típus alapján adhatsz le rendelést tts-nél itt a topicban vagy épp a boltjába....jahh és emailben! -
bigzsolt
csendes tag
Szevasz TTS!
12 cm-es ventiből mi a leghalkabb amid van vagy amit szerezni tudsz?
zsolt -
lkadar
tag
Sziasztok!
Csak hogy nekem is megjelenjen a jobb felso sarokban
Na jo, rendelek is valamit... Kellene a cooltek-es hangszigetelobol 1 adag... (CK1018-hoz)
Udv.: Laci. -
Gorneck
legenda
Tudom...én attól függetlenül címeztem neked!
Megszűnt a rezonanciából fakadó hang, de a tökéletestől még messze van mivel nekem plexis oldallapom van ezért egy két elemet nem tudtam beszerelni a helyére így a fantáziámra van bízva hova rakom a maradék anyagot...sunny-tól nyúltam ötletet!
''Tompított a hangon'' értsd úgy: van némi venti vagy hdd hang kifelé ami azért hallható nos ez majdnem ''teljesen'' eltűnt! Mattabb lett a hangja nemtom pontosan leírni...sajna egy problémám még mindig meg van és a HIS hangos hűtése...
tts:
Harisnyázás:
Vidkari tápkábele kész
USB kivezetés kábelei kész vannak
Szigetelés:
85% kész. -
KraX
őstag
pedig csak egyszer szoltam hozza
[Szerkesztve] -
KraX
őstag
no ezt a topic cimet bedobjuk gyorsan jobbra fel
-
Gorneck
legenda
Na akkor válaszolok...aki azt mondja hogy megsüti a gépet az barom, aki azt mondja melegebb lesz a házban az téved, aki azt mondja hogy ettől elhalkult a gépe az téved... tompított a hangon, de kellemesebb így hallgatni a gííípet! Aminek most nálam hangja van az az otes és táp (érik egy venticsere...)!
-
Gorneck
legenda
Upp.....na jó csak hogy ne kelljen keresgélnem!
-
tts
addikt
Harry - nem akarok a Frozennel üzletelni - a szállítóik másodszor lopnak el egy komplett szállítmányt!
Az oké, hogy ők ezt szó nélkül pótolják - de már 5 hete tart a sztori.
Ha pl. Silentmaxtól hétfőn rendelek, volt már hogy szerdán a házam előtt volt az árú - így lehet - 5 hétre szállítani azt nem lehet. -
harry
veterán
Ez első topic végén rossz a link.
Akkor kérésem még1szer Bővebben: link -
fLeSs
nagyúr
A Swiftech és Thermalright folytatása: Bővebben: link.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest