Hirdetés
Aktív témák
-
bendi
tag
Nem tom, azaz Armor ház miért drága itthon...
A fekete stacker azért drágább, mert csak 1-2 db jön külhonból by TTS... itthon azért olcsóbb a silver stacker, mert csak azt hoznak konténerszám, feketét meg nem... külföldön egyárban vannak színtől független.
Beszélt egy ismerősöm egy honi nagykeressel, és vmi hülye módon lehetett volna megrendelni az 1 db feketét, hogy előre fizetek, és akkor is annyi lett volna, mint ha TTS-től rendelem... akkor meg már inkább tőle rendelem -
P4Laca22
tag
Na most keltem fel
Elkészült a vezérlő, épp bent van a gépben, csak a 4. csatornához új elektronikát kell vegyek, mert az köhög kicsit, de az első 3 csatorna kifogástalanul működik. A Deltának tervezett szabályzórész még nincs beleépítve, de a jövő hét eleje folyamán az is beüzemelésre kerül -
tts
addikt
ÓRIÁSI K7 HŰTŐ KEDVEZMÉNYEK
Barton tulajok figyelmébe! Az alu hőcsöves Thermalright család (XP-120 és XP-90) K7 platformra készült tagja az SI-97 egy nagyon csendes működésű minőségi Silentmaxx 92 mm ventivel (választható az SF-92/15 amely 47 m3/h - 19 dBa vagy SF-92/25 amely 78 m3/h - 29 dBa ) igazán baráti áron összesen 2000 Ft kedvezménnyel, azaz 11600,- Ft bruttó szett áron kapható a készlet ererjéig.
Továbbá a Thermalright család legolcsóbb full réz bordája az SK-6+ egy nagy teljesítményű de szépen szabályozható 70 mm YS-Tech ventivel és ventirögzítővel 1100,- Ft kedvezménnyel 2400,- Ft bruttó szett áron szintén a készlet erejéig.
Beszállítónk igazított a NB SX1-el szerelt BlueStorm 350 W tápegységek árán, így a rendkívül csenedes üzemű tápok már 15.500,- Ft-ért kaphatók.
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
ha már modról van szó,épp csinálgatom az 5 csatornás home-made ventivezérlőmet, és sikerrel beüzemeltem az 1. csatornát. Nagyon jól műxik a dolog, a leglassabbtól egészen a leghangosabbig tudom tekergetni a ventiket, szal alakul a dolog, reggelre készen is lesz
-
Gorneck
legenda
Upp!
Mod elmarad sztahanov hajlamai miatt!Kár pedig az elképzelés nem is rossz!
-
T-
tag
VA8000BWSD Fekete Acél 32000+Áfa
de ez csak egy árlistából van nem mernék rá fogadni nem úgy mint nálad
sokan csak beetető árakat irnak
egyépként a depón néztemBővebben: link -
T-
tag
fekete Stackert nálunk nem is lehet kapni,legalábbis soksok helyen megkérdezve csak ezüst szinüt tudnának adni
a héten volt nálam egy, hát csodás darab csak egy bajom volt vele hogy az oldal lemeze alu és a hőcserélőm kb 5 kg és nem éreztem biztosnak hogy elbírja
nagyon szép és nagyon jó ház
a TT ház sajnos tényleg jóval olcsóbb itthon bár ha egy kicsivel drágábban is hoztad volna az itthoni áraknál inkább nálad vásároltam volna
igazán nagy megtiszteltetés ez nekem -
T-
tag
Üdv tts!
látom itt előrébb bendi rendelt nálad egy CM Stackert mennyiben fáj egy ilyen nálad ? ........ (fanatikus tag)
következő kérdés ilyentet mennyiért és mikorra tudnál prezentálni
Bővebben: link
előre is köszi
U.i.: jó lenne ha én is benne lennék a tv-ben izé az ötvenben naaa léccilécci
(és most a mutató ujjammal támaszkodva az asztalon tekergetem a karom
[Szerkesztve] -
tts
addikt
Beszállítónk igazított a NB SX1-el szerelt BlueStorm 350 W tápegységek árán, így a rendkívül csenedes üzemű tápok már 15.500,- Ft-ért kaphatók.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
ÓRIÁSI K7 HŰTŐ KEDVEZMÉNYEK
Barton tulajok figyelmébe! Az alu hőcsöves Thermalright család (XP-120 és XP-90) K7 platformra készült tagja az SI-97 egy nagyon csendes működésű minőségi Silentmaxx 92 mm ventivel (választható az SF-92/15 amely 47 m3/h - 19 dBa vagy SF-92/25 amely 78 m3/h - 29 dBa ) igazán baráti áron összesen 2000 Ft kedvezménnyel, azaz 11600,- Ft bruttó szett áron kapható a készlet ererjéig.
Továbbá a Thermalright család legolcsóbb full réz bordája az SK-6+ egy nagy teljesítményű de szépen szabályozható 70 mm YS-Tech ventivel és ventirögzítővel 1100,- Ft kedvezménnyel 2400,- Ft bruttó szett áron szintén a készlet erejéig.
Bővebben: link - A hónap slágere
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
by Hűtő-elveteműlt-GIGAhajszoló P4Laca22
-
P4Laca22
tag
És én hanyadik vagyok az 50-ből mr. TTS?
Halál a csendre!!! -
Avalon
tag
Szia tts.
Nálatok ki lehet probálni a ventiket? -
Hi TTS! Bővebben: link Ilyet tudnál nekem valahonnan szerezni?
-
Gorneck
legenda
UP!
-
Gorneck
legenda
Stacker 2 nem sámlííí cucc lesz!
-
Scream007
őstag
hi!
tts szerinted melyiket érdemes megvenni????
''Noiseblocker S3 (80mm)
30-65 m3/h - 14-26 dBa New 2600 Ft
3250 Ft
Noiseblocker S4
35-75 m3/h - 17-32 dBa
2600 Ft
3250 Ft''
ez a kettő szimpi
más szóval menynit számít az a 6dBa??? esetleg ha elmegyek személyesen a boltodba akkor ezt meg lehet nézni????
esetleg érdemesebb egy 92mmesnek a helyet kimoddolni???
ja és mégegy:
winyohalkításra tudsz valami ötletet?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
^Sunrise^
tag
tts, bocs a kavarasert, egyelore megis stornozzuk a dolgot, lehet, hogy Noiseblocker lesz inkabb.
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
Gorneck
legenda
Up!
-
bendi
tag
Szia TTS!
Príma kis kecó az a bolt, pont olyan, mint amit én szeretek
Sajna nem tudtunk összefutni, de remélem, a stackert tőled veszem át
Apropó, mikor érkezik a kis házikó???
Sajna még nem volt időm kipróbálni a hűtést, de hétvégén kerítek egy szaloncukros dobozt, és összerakom a gépet
Majd akkor lesz nemulass! -
P4Laca22
tag
Hi TTS!
Van még régebbről 4 gigás képeim, ha érdekel, elküldöm mélbe -
Viktor77
titán
válasz
Gorneck #2925 üzenetére
Jöhet minden infó.
Amúgy én is kitaláltam valamit. A felső vinyótartót kivettem, és ráállítottam egy 12-es ventit, ami ugye elölről szívja a friss levegőt.
MOD: Most nézem, jól megaszontam. Szóval, a vinyótartót kivettem, és a helyére (az alsó vinyótartóra) állítottam a 12-es ventit.
Ezzel a módszerrel száműzhettem az oldalsó kettő és a hátsó két ventit. Az eredmény ugyanaz. -
^Sunrise^
tag
Mondjal majd egy arat arra a ventire feljebb, plz. Koszke.
-
Gorneck
legenda
Hi tts!
Nézted az Antec új tápját? Csini darab!
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
Gorneck
legenda
-
al_age
senior tag
Hát azt konkrétan nemtudom.
Talán TTS-nek van valami ilyesmije, de erre nem mernék tenni semmit, mert ha jól emlékszem a Silencereken csak ilyen pici vga-hűtő tápcsatik vannak, ahhoz pedig nem tudom létezik-e átalakító, talán igen.
Én ezt régebben barkácsolással oldottam meg, de ugye ez esetben a gari elvész... -
Gorneck
legenda
-
^Sunrise^
tag
tts mester, mondjal arat erre a ventire legyszives:
Sunbeam Anodized LED Fan - Green - ArtNr. 200300151 -
Gorneck
legenda
Nos kedves Fórumozók! Figyelem! (Főleg Viktor)
Újabb projektbe fogok a hétvégén...remélem összejön! 5 nap otthon lét megcsapta a szellemem és ihletet adott! Szal egy picit módosítom a hdd hűtésemet, végleg befejezem szigetelését a háznak és remélem a tyúkbeleket is eltudom majd tüntetni! SLI hűtés megoldása Zalman VF700 AlCu hiányában elmarad! Remélem sok képpel és tapasztalattal tudok majd szolgálni a Casetek 1018 tulajok számára ahogy eddig is tettem!
Előreláthatólag flexelni is fogok!
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
Xidex
tag
pangás
-
P4Laca22
tag
-
Xidex
tag
Én hőmérő ellenállásra gondoltam. Abból is van kétfajta, amelyiknek melgedésre csökken, illetve amelyiknek nő az ellenállása. A chip meg be van állítva egyikre, aztán a másik van benne
Az én műszerem olyan, hogy hőre nő az ellenállása, de ha a pólusokat megfordítva a műszer megzavaródik, és azt hiszi, hogy akkor hőre kell csökkennie, na mindegy... a srác kösse ki tápra azt kész.
-
P4Laca22
tag
Szia TTS!
Volt egy 10 percem, és gyorsan megnéztem, mit villog az új szerzemény 3750 MHz-en (1 giga FSB), 1.61 volton. Eddig nem nagyon tudtam hosszabb távon terhelni a procit ennél a beállításnál, mert egy idő múlva 70 fokos lett, és lekapcsolt, ez volt a tendencia a gyári cuccossal. Na az XP-90C ugyanezzel a beállítással full terhelésen 55 fokos volt, ami azért is figyelemreméltónak tartok, mert az XP-120 ''csak'' 60-62 fokot tudott. A 4 GHz-et nem próbáltam meg, mert megvárom, amíg a nagy Deltával össze tudom engedni, de amint ez kész lesz, természetesen írok, hogy mit mentek
[Szerkesztve] -
blade44
csendes tag
Üdv tts! megjött az slk-947u+Nb se2 blue. terhelés alatt nem enged 50 fölé egy 2500@3200+bartont 1.8 volton. az a 22Db pedig el van túlozva
-
Gorneck
legenda
Up!
-
Xidex
tag
Ha a ventit egy panelre kötötted rá, amihez van hőérzékelő ellenállás, akkor azért lassul melegre, mert fordított pólussal van a panelbe bekötve az érzékelő. Ha nem panelbe van, akor valszeg a VGA kártyád hőmérője gyári hibás, és rosszul vezérli a ventit, ilyen esetben próbáld meg máhova kötni, ami nem befolyásolja, például átalakító segítségével kapjon áramot közvetlen a tápról.
-
Junkie
aktív tag
Szia Tts kis gondom lenne az Ati silencer 5-tel amit vettem tőled. Nem tudom miért vagy hogy de a lényeg hogy ha bemelegszik a kártya (bekapcsolás után kb 20 perc) akkor leáll a ventillátor
Ezek után ha kikapcsolom és várok kb 1 órát amíg teljesen lehül és bekapcsolom akkor megy a venti(persze csak újabb 20 percig) Lövésem nincs miért csinálja van vmi ötleted?
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
P4Laca22
tag
Új eredmény: 48 fok terhelve úgy, hogy a venti BIOS-ban 60%-ra le let szabályozva, ez 1600 körüli fordulatszámot jelent. Ja, és ami még lemaradt, YS-Tech FD 129225 B 92mm-es, 83 m3/h, 33,1 dBa-s venti van rajta. A venti leszabályozva teljesen néma, egyáltalán nem hallani, ahogy dolgozik, és amint látszik, még így is hűt, mint az állat
-
P4Laca22
tag
A gigahajhászás majd csak akkor indul igazán, ha majd a 12es Delta is be lesz rendesen üzemelve (szigorúan szabályzóval ellátva
), de akkor aztán 4GHz-ig meg sem állok
Amikor megláttam az értékeket, majdnem kiestem a székből, rohadtul nem erre számítottam. Én kb. olyan 50-51 fokra tippeltem a teszt előtt, de minden elképzelésemet felülmúlta az eredmény, szal ez a borda pokolian hűt, bátran ajánlom mindenkinek, aki nem sajnálja a pénzt hűtésre -
P4Laca22
tag
Szia TTS!
Sikeresen hazaszállítottam az XP-90C-t, gyorsan be is raktam, annyit előrebocsátok, hogy nem mindennapi a cucc
Nyomtam egy 20 perces gyorstesztet, íme az eredmények (alapórajelen, a tuning majd később):
Terheletlen: 33-35 fok
Terhelten: 45-47 fok (!)
Nem akartam elhinni, hogy az XP-90C 5 fokot ráver az XP-120-ra, és 10-et az SB-2-re (Sanyo Denki ventivel). Eszetlenűl hűti a felszerelést, ez magán vélemény, de sztem sokan így vélekednek majd, ha vesznek esetleg ien hűtőt: ez az ÚJ KIRÁLY, és én mondom, nem véletlenűl
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
fel
-
Sub-S
senior tag
NorthQ 500-as nem lesz esetleg a hónap slágerei közt? Ha lenne és az ára úgy változna mint BS-350-esé 1 vevőd biztosan lenne.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest