Hirdetés
Aktív témák
-
tts
addikt
Hali - én nem is úgy értettem - hanem ha megfigyeled a PC nem igazán rendeli az új modeleket a Ck-tól. Pl. a rég piacon lévő 1026 is kimaradt a kínálatból, így lehetséges, hogy nem is lesz náluk soha 1022, azért nem akarok belemenni hogy mennyi lenne ha lenne, mert lehet nem is lesz.
-
OC
őstag
Ezt a csíkszeműgyártmány konzervdobozt Deltával párhuzamba hozni. Naneee
A motor itt végződik kábé:
Bővebben: link -
tts
addikt
akkor már inkább Bővebben: link
-
OC
őstag
Nekem is tetszik az Antec házikó. Az meg hogy a ventik csavarral rögzíthetők, kábé 1000-szer sírtam vissza. Az Antec PV 1000AMG-mben bepattintós, így viszont -minden próbálkozásom ellenére- nem lehet rezgéscsökkentő gumipöckökkel felfogatni.
tts:Az Antecnél ez a csend dolog marketing és bejött, mert a köztudatban is úgy maradtak meg a házaik, mint a csend őrzői. Ennél a háznál viszont lehet, hogy nem csak kamu. A ház oldallapjainak anyaga 3 rétegű, ez lehet, hogy nem csak marketing. De a köv. SilentPCR cikkből kiderül remélhetőleg. -
LukE
veterán
en mar elvbol is csavaroznek
(egyebkent nincs messze a lian-Li V1000/1100-tol, es az enermaxnak is volt egy hasonlo haza, de ezzel kozelebb jutottak ahoz, amit ''idealis'' midi haznak neveznek.
(''kis'' gep a P180-ban:Bővebben: link -
-
Gorneck
legenda
Nem keveset!
Bővebben: link
Egyébként nem tudtam rendesen megoldani...idegileg nem bírtam! Féltem leborítom a cuccom a helyéről így a projekt kudarcba fulladt! -
tts
addikt
Láttam, tudod a baj nem a szponzorokkal van elvileg, hisz nélkülük az oldal nem is létezne.
De ekkorát hazudni az egyik szponzor alkalmazottjának, ráadásul a teszt kapcsán, hogy '' mi adjuk el ...'', illetve leírkálni dolgokat az ellenőrzés kísérlete nélkül...
Kicsit elsikkadt az YS-Tech, mint tényleges gyártó. Most képzeld, ha leírnám, hogy a Nosiblocker azért drága, mert válogatott beszállítók, minőségi alkatrészeiből készül, az YS-Tech közép ár, nagy mennyiség és normál minőségű alkatrészek, a Coolink csak azért olcsó, mert abból rakják össze, ami az YS-Technek már nem felel meg. -
Xidex
tag
Én hőmérő ellenállásra gondoltam. Abból is van kétfajta, amelyiknek melgedésre csökken, illetve amelyiknek nő az ellenállása. A chip meg be van állítva egyikre, aztán a másik van benne
Az én műszerem olyan, hogy hőre nő az ellenállása, de ha a pólusokat megfordítva a műszer megzavaródik, és azt hiszi, hogy akkor hőre kell csökkennie, na mindegy... a srác kösse ki tápra azt kész.
Aktív témák
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest