- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
tts
addikt
már az előbb is haboztam melyiket linkeljem be - de ez az IGAZI
Bővebben: link -
tts
addikt
Bővebben: link
600,- -
tts
addikt
ez úgy van, hogy nem tudom honnan vannak az infóid
először is 80×80×10 nem igazán létezik, ami nekem eddig volt 2 ventis: Silentmaxx 2×80 mm, Cooltek 2×80 mm, Qtec 2×80 mm, Antec 80 + 92 mm mind normál 25 mm vastag volt
vannak tápok ahol nem fér el a csak a vékonyabb venti de nem tudok konkrét típust mondani (vettek már tőlem tápba ilyen ventit - a típusát azonban nem tudom)
hát röviden ennyi -
P4Laca22
tag
Nagyon durva is a Global
Automata és manuális ventiszabályzás, 11 molex, 3 4pin molex dedikált ventiknek, fordulatszám kijelszés alaplapon, aranyozott csatik, 24 amper 12 voltos ágon, szal nagyon durva a cucc
Hát a NQ az télleg brulális, volt szerencsém élőben működés közben is látni, én erősen ajánlom a NQ cuccost -
tts
addikt
1 mm-t max 1,5-t
Bővebben: link
ami a középső ''korong'' vastagsága
[Szerkesztve] -
tts
addikt
hali srácok - a szajré nem idő díjas hanem forgalom függő, így egy választ bátorkodom elengedni
- nincs fekete, a kék is nagyon szolíd
- itt mindig szar az idő - ez már közel van a nyílt tengrehez szerintem az év 365 napjából itt 4-500 napot fúj a q..va szél, ez a kieli csatorna Elbához (Hamburghoz) közeli vége ez világ leghajózottabb mesterséges útvonala - a Bayer gyógyszergyár területén dolgozunk, ez a csatorna keleti oldalán van, a szállásunk pedig a nyugatin, a város két felét ingyenes (!) kompjárat köti össze, igy rengeteg hajót látunk, ez még semmi - ma láttam egy amerikai hadi hajót kb 10 m-ről, érdekes, tetszett
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Bittorrent topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest