Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
Gorneck #4781 üzenetére
csá - Gori
szóval megint van egy kis gond - na nem a világ dől össze - csaka szokásos
először rendeletem neked 1-1 rácsot, aztán írtál, hogy legyen 2-2 db, kiküldtem a módosítást, erre a haverom, a ker. góré ír, hogy ok, jön a számla, ezt már a Boris nevű beó küldi, mert a góré nyaral, sírok megint, erre jön a válasz, hogy már el is indult a szajré, rács1-1 db, de ezt már a Björn nevű beó írta, mert a Boris nevű beó is nyaral - jó nekik
szal a lényeg 1-1 biztosan megjön a héten, tápalátét elev van - és majd szólj, ha kell még 1-1 rács mert a jövő héten megint rendelek szajrét
és megint bocs - teljesen elvadítalak -
tts
addikt
válasz
Gorneck #4454 üzenetére
na nem má
egyelőre 1-2 ezer éve ígérem neked azt a két kék izét - valahogy csak megszerzem - lenne még két apróság Pitének - de hát az egész vagy pár tíz Euro, a szállítása meg ugyan annyi - úgy megörültem mikor az oldalamon kértek egy tápot a Frozentől, akár 200 Euro összegnél már érdemes rendelni, de ő még vár, illetve nagyon gondolkodom egy szentségtörésen - kipróbálnék egy Innovatek szettet - én vizet- az még egész jó áron van Frozenéknél
szóval csak összejön majd -
gege71.hu
addikt
válasz
Gorneck #4291 üzenetére
nincs meg?
Emir Kusturica - Macskajaj. Az öreg aranyfogú tolúkocsis cigó emlegeti vmlyik fiát, aki vmi szép ruhában volt(szerinte) és arra mondja az öreg, hogy abban a ruhában olyan elegáns volt mint egy vámpír
[Szerkesztve]
szerk: megtaláltam:
pontosan gy szól:
...
-...akit 25 éve nem láttam.
A neve...Tudom Grga Pitics. Ismered?
-Sokszor meséltél róla.
-Két méter magas, és akkora a tenyere,mint egy péklapát.És két sor foga van.
Az egyik arany. a másik rendes.
És elegáns, mint egy vámpír.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Gorneck #3922 üzenetére
két piros és két kék helyett jött kőt saválló - b...ák meg - valami mindig elszúródik
egyszer a tápteszterem maradt ki, egyszer két CD keret helyett csak egy volt, jött már Cooltek tápalátét gumi helyett Cooltek 430 W táp, jött már Qtec 120 mm Papst helett Qtec 2×80 noname, UV zöld folyadék helyett nem UV, kék UV csőkábel helyett kék de nem UV, stb....
persze a végén meg mindig nekem kellemetlen
megint csak bocs - berendelem a jövő héten rendelek
fasz tudja mindenki csak hibázik, mert dolgozik, vagy bepróbálkoznak? - nem tudom - a Thermálrightos kínatól kértem 120 db NB1 (alu) erre beküldi nekem 120 db NB1C (réz) árát a különbség alig +125% dollár - írok - ír - ok igazam van - de elnézést sem kért -
tts
addikt
-
P4Laca22
tag
válasz
Gorneck #3460 üzenetére
Azt azért kétségbe vonnám, hogy elmér a lap. Több fajta lapban is ki lett próbálva a proci, és nem tapasztaltunk nagyobb eltérést, pedig volt asus, gigabyte, msi, asrock, szóval sok lapot megjárt már a procim, és nagy biztonsággal kijelenthetem: nem pontatlanabb, mint a többi lap
Hát az NW és a Prescott között hőmérsékletileg igen nagy a különbség. Egy 3.8-on hajtott NW nem ad le annyi hőt, mint egy 3.8-on hajtott Prescott
, szóval oda kell hűtés rendesen
-
al_age
senior tag
válasz
Gorneck #3463 üzenetére
Gorneck, Te ugye sokat próbálgattad összehozni a lehető legjobb légáramlást a házadban?
Lenne egy kérdésem: próbáltál a procinak légcsatornát csinálni, hogy ne a gép belsejében levegőt szívja?
A 1018-asban talán oldalról lehetne megcsinálni, arra a kivehető ventitartóra, vagy esetleg elölről, mivel nekem csak az alsó vinyótartó keret van bent. -
P4Laca22
tag
-
harry
veterán
válasz
Gorneck #3117 üzenetére
Kösz a véleményt
Pana másik kérdés. Nem mondtam, h a Coolink egy neves márka... csak azt, h tesztek/kinézet/gyártó szempontjából nincs sok különbség NB és Coolink között, ami azért furcsa.
Kellene vennem 3db 120as ventit csak nem tudom milyet. nexus/ys.tech/rev./coolink között gondolkodom. csak ez már egy kisebb vagyon : \ -
Viktor77
titán
válasz
Gorneck #2925 üzenetére
Jöhet minden infó.
Amúgy én is kitaláltam valamit. A felső vinyótartót kivettem, és ráállítottam egy 12-es ventit, ami ugye elölről szívja a friss levegőt.
MOD: Most nézem, jól megaszontam. Szóval, a vinyótartót kivettem, és a helyére (az alsó vinyótartóra) állítottam a 12-es ventit.
Ezzel a módszerrel száműzhettem az oldalsó kettő és a hátsó két ventit. Az eredmény ugyanaz. -
tts
addikt
válasz
Gorneck #2663 üzenetére
Kedves Uraim!
Előszöris megérkezett a friss XP-120 szállítmány, holnaptól lehet vinni a friss bordácskákat.Ami ettől is izgalmasabb - az az új XP-90C tiszta réz borda. Rendkívül attraktív, a külföldi tesztek szerint a teljesítménye több mint meggyőző - 1-2 fokot ráver az XP-120-ra is.
Bővebben: link -
dinfo
csendes tag
Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő