- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
^Sunrise^
tag
Szia Janos!
Sok szajret viszel a kiallitasra? -
^Sunrise^
tag
Koszi az aggodast, de mi jo, folyo es patakmentes kornyeken lakunk, raadasul dombon, ugyhogy teljesen kizart volt az aradas.
Hogy aktualis legyek reszben, Lian Li hazikokat meg mindig tudsz hozni ugye? Amint ez ev vegere kifizettem a mocim utolso forintjait is, szeretnek majd benevezni egyre.Nem eleg a plexi haz, jo ha van otthon egy badogdoboz is.
-
^Sunrise^
tag
Szia Janos!
Reg jartam errefele, de mostanaban sikeresen nem koltottem a gepre (olyan sokat).
Erdeklodnek, hogy kint leszel-e a Mod-Tech kiallitason szept. kozepen, mert menne fel a kaposvari banda es szeretnenk meglatogatni teged is. -
^Sunrise^
tag
Jon napot az uraknak!
Reg jartam errefele, mi ujsag van?Latom azert porog a topic rendesen, az elmult hetek melege megtette a magaet.
-
^Sunrise^
tag
Kocciii...
-
^Sunrise^
tag
Vegulis masik lett, ugyhogy tegnaptol moci tulaj vagyok.
Bővebben: link -
^Sunrise^
tag
Reg jartam erre, mi ujsag?
-
^Sunrise^
tag
Nalatok is dog meleg van?
En meg persze nem birok magammal, es raengedtem a Prime95-ot az NCU-ra, persze megizzasztani igy se sikerult annyira, mint gondoltam.53 fokos 30 perc utan is...
-
^Sunrise^
tag
Megkaptam az NCU2005-ot, aranyos egy joszag annyi szent.
Terhelve 50 fokos maradt, passzivan. -
^Sunrise^
tag
Koszi.
Jaja, nagyon birom en is, amitol felek az csak a foldeles es az elektrosztatikus baromsagok, erre figyelmeztetnek is minden akril haznal, szoval a szerelesnel mar felek nagyon, allandoan a radiatort tapogatom elotte, utana.
Villogast csak azert kerulom,mert az inverterek nem szoktak szeretni es eleg gyorsan beadjak a kulcsot.
Egyebkent nappal szebb ha nem vilagit bent a cso, de este mar muszaj felkapcsolni, mert akkor meg ugy az igazi. -
^Sunrise^
tag
tts, Gori, ime:
Bővebben: link
Hetvegen uj lap+proci kerul bele, ill. tts hala egy NCU2005 fog tronolni rajtuk, sztem impressziven fog kinezni. -
^Sunrise^
tag
tts, dobtam egy mailt.
-
^Sunrise^
tag
Janos, maradt meg Scythe NCU-2005-od raktaron? 1db kellene par napon belul, ha nem gond...
-
^Sunrise^
tag
Sziasztok!
Kicsit meglepodtem en is a ventiteszteken, nem pont ilyen sorrendet gondoltam. Mondjuk a Papstban nem csalodtam, de en a sajat tapasztalataim alapjan azt mondanam, hogy olyan ventit meg nem sikerult talalnom ami 1000-es fordulat felett hangtalan lenne. 700-800 korul mar eleg jo az eredmeny.
12-es Papstot is jol le kell csavarni, ha nemitasrol van szo, 1000-en meg azt is hallani egy kicsit.
Folyamatban van az uj gepem epitese, 1 heten belul kesz lesz elorelathatolag, majd teszek fel kepet, ha erdekel vkit a vegeredmeny. -
^Sunrise^
tag
tts, bocs a kavarasert, egyelore megis stornozzuk a dolgot, lehet, hogy Noiseblocker lesz inkabb.
-
^Sunrise^
tag
Mondjal majd egy arat arra a ventire feljebb, plz. Koszke.
-
^Sunrise^
tag
tts mester, mondjal arat erre a ventire legyszives:
Sunbeam Anodized LED Fan - Green - ArtNr. 200300151 -
^Sunrise^
tag
Kerdeznem a forumozokat, vagy tts-t, hogy ez a huto: NCU-2005 mennyire birkozna meg passzivan A64-es rendszerrel?
Nagyon tetszik megmondom oszinten. -
^Sunrise^
tag
Janos, holnap szamithatok a cuccokra?
-
^Sunrise^
tag
tts, dobtam mailt delutan a cuccok miatt, tudod majd kuldeni oket?
-
^Sunrise^
tag
4v-on mennyit porog?
-
^Sunrise^
tag
Ezt en is nezegettem es tetszik nagyon, de amit nem vagok, hogy elvileg ez egy MX1000-es Logitech, ami 1600DPI-s ha jol emlekszem, hogy az istenbe csinaltak ebbol 2400-et??
Ararol lehet tudni vmit? -
^Sunrise^
tag
Kellemes Husveti Unnepeket Kivanok Mindannyiotoknak!
-
^Sunrise^
tag
3x probaltam ra a hutot, jol fekudt fel, de ilyen a BIOS-a az Albatronnak, ennyit mer, mutat, nem tudom. Mindegy, holnap eladom oket, szoval nem lenyeges mar annyira.
tts, mennyi is lesz az a Delta 12-es?A kov konfig K7 Sempron lesz, ugyhogy huteni biztos nem ezzel hutenem.
-
^Sunrise^
tag
válasz
tud@kozódoo #2000 üzenetére
Lehet, de ne legyen felos, nem eszem meg.
-
^Sunrise^
tag
XP120 beadta a kulcsot, nem bir el CeleronD-vel 4gigan 1.5V-on, de ugy tunik meg 3.9gigan 1.4V-on sem.
Azert vagyok szomoru mert a gagyi Coolink alu/reztalpu borda, egy 8cm-es Deltaval ez csont nelkul ment. -
^Sunrise^
tag
válasz
^Sunrise^ #1926 üzenetére
Janos!!!!!!!!!!!!!
Erkezett PC-Coolingre 12cm-es DELTA!!!! Hozzal legalabb 1-et, kell disznek a 8-as melle egy ilyen szornyeteg.
Bővebben: link -
^Sunrise^
tag
Mondjatok vmit, mivel lehetne behuteni egy 4000 Mhz-en jaro Celeron D-t, ami nem annyira draga - XP90/120 barhogy is szeretnem, de most nem jatszik - de relative halk (~25-27dB).
Brutalis ez a proci, megerdemel vmi normalisabb hutot. -
^Sunrise^
tag
Jo az a gep tts.
2500-os Bartont nem vinne el vmi passzivan? -
^Sunrise^
tag
Mushkin
Figyelek am... -
^Sunrise^
tag
Gori, hogyhogy AMD-s lettel?
Viszketett a tenyered mi? -
^Sunrise^
tag
Udv Janos!
Ugy tunik nemsokara bucsut veszek a komplett gepemtol, de utana majd elobb utobb megint meglatogatlak vmiert. -
^Sunrise^
tag
Udv ujra a fedelzeten.
-
^Sunrise^
tag
válasz
Flashcash #1456 üzenetére
Koszi a linket, igen hasznos volt.
Igazabol gyanitottam, hogy 700-800 korulire fogja levinni, mert a jelenlegi is annyin megy az erzekeloszal szerint amit a deszkara kotottem, csak ahogy a tesztben is irjak, a ventiknek van nemi zavaro hangja, amin mindenkepp csak venticserevel lehet segiteni, ha vkit zavar. -
^Sunrise^
tag
A lenyeg az lenne, hogy nem szabalyzora kotom, hanem amit levagok a taprol ventiket, azoknak a drotjaira akarom visszaforrasztani ezeknek a madzagait. Egyreszrol nincs tobb szabad potim ventinek, masreszt talan jobb ha a tapra kotom vissza, hatha nem veszi jo neven ha nem erzekel ventit.
-
^Sunrise^
tag
tts, te vagy vki meg tudna mondani, hogy ezt a ventit:
Noiseblocker SE 2 Blue 9.2cm, mekkora fordulatig lehet leszabalyozni?
Lassan csak raszanom magam a tapventik cserejere az Enermaxban. A hatso 8-as helyere biztosan egy 8cm-es Panaflo fog kerulni, de az also 9-esen meg vacillalok. A leghalkabb YS-Tech, vagy ez a NB... Tipp? -
^Sunrise^
tag
Ize, a 45cm-es SCSI kabeled az hany eszkozos? Ill. vmi kepet vagy linket tudnal mutatni rola?
-
^Sunrise^
tag
Nagyon szep a Lian Li PC70-es haziko, akarcsak az ara.
Birom bennuk a letisztult dizajnt, semmi felesleges csicsa. -
^Sunrise^
tag
Janos,
Alphacool, Mushkin ugyben esetleg vmi fejlemeny? -
^Sunrise^
tag
Janos, egyelore el kellett halasszam a pesti turat, de szuksegem lenne 2db 12-es ventire. Silentmaxxot neztem ki, a lassabb/halkabb verziot. Milyenek vele tapasztalatok?
-
^Sunrise^
tag
Udv ujra itthon.
-
^Sunrise^
tag
Ja, kulfoldrol most lassabban csorog at az adat, csuszosak a kabelek.
Vigyazni kell ilyenkor a virtualis sztradaval.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest