Hirdetés
Aktív témák
-
Lamair
aktív tag
hella tts!
tegnap kaptam meg utánvéttel az articcooling nv silencer5 rev 2-őt, sajnos garlevelet nem kaptam
kérlek postázzátok azt is!
előre is köszi
pkurucz(kukac)axelero(pont)hu ról küldtem a megrendelést ebben a mailban a címem is ott van!
üdv
Lamair
illetve egy kérdés:
articcooling nvsilencer ram moduljain rajtahagytátok a hővezető habosított genyát vagy le kell szedni?
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
Fergeteges ötletem támadt: változó geometriájú venti!!
Minden lapát két összetoldott részből állna. A lapátok végén röpsúlyok lennének, amelyek megnyújtják a lapátokat, amikor ez szükséges. Sok házban hátul szélességre csak 8 centis ventik férnek el, magasságra pedig beférne egy 12-es is. Na ezekre a helyekre mehetne a találmány, 8*12-es méretben. A röpsúlyok a hosszabb részekben megnyújtanák a lapátokat, a rövidebb részeken pedig a venti tokozása nyomná össze azokat. A súrlódás csökkentése érdekében hetente zsírozni kellene az érintkező felületeket (a venti mindössze kb 40%-át), de hát valamit valamiért.
A műremek fantázianeve: ''Oválventi''
Lényegében bármilyen méretkombinációban el lehet készíteni, egyéni igények alapján is.
Ezt jó érzés volt kiadni magamból, köszönöm a figyelmet, holnap pedig megyek a szabadalmi hivatalba.

[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
ha tudnám már postán lenne

-
czappa
aktív tag
Sziasztok, egy nagyon láma kérdésem lenne.
Szeretnék a gépem hátuljára venni egy ventit, de nem tudom mekkora kell a gyárilag kialakított helyre, sem pedig a ház típusát nem tudom.
Lemértem a venti-hely méreteit csavar közepétől másik csvar-hely közepéig.
magasság:7,1cm
szélesség:7,3cm
átlóban:10,2cm
A mérések valószínűleg nem pontosak, de egyáltalán így kell lemérni?
Most akkor mekkora ventit vegyek?
A válastokat előre is köszönöm. -
OC
őstag
Hali tts! A Silentmaxx SF 80/15 nem 15 mm vastag véletlenül?
Csak mert a múltkor még azon is csodálkoztál, hogy van 15mm vastagságú ventim a tápban. -
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
még nincs meg az összes rögzítő, annélkül meg csak polcdísz
-
-
tts
addikt
Szia mindenki!
Az évszakra való tekintettel enyhén mérsékeljük jónéhány dolog árát - nem vészesen, de sok kicsi...
Az oldalon a hírek között már látható az első próbálkozás - ez folyamatosan bővül majd - és ilyen formában egy helyen azonnal látható is lesz.
-
al_age
senior tag
Két napig nem vagyok és ennyi új hsz!
Pörög a topic, megy az üzlet, ahogy elnézem.
Nemsokára ezt a topicot is zárni kell és újat kell nyitni, rohamosan közelít az 5000 hsz felé.
-
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
Vettem az adást -

-
operator10
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
Mail ment, a bővített megrendeléssel

-
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
A borda (NB1) megvan - a rögzítőit kell összednem.
RAM hűtés - természetesen egy pár. -
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
nekem is hétvége van - be ne kergess a boltba

[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
ha még van egy komplett NB-1 -em, akkor valsz. már holnap indulhat
-
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
Kösz - már válasz is ment.

-
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
oksa

-
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
le akarsz csukatni?

4 gyerekem van - meg egy csomó rendes import árúm
na de komolyan - ebben már így is van egy leheletnyi jóindulat - ezt én 27500-ért árúltam
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
26000,- bruttó szla gar
akkor én értettem félre a táposdit - amúgy az enyém eleve táp nélkül van szállítva
a kittet láttad
[Szerkesztve] -
operator10
senior tag
Húh, valamit félre írtam vagy értettél.Szóval nekem csak a ház kellene, táp nélkül.Mert most vettem 3 napja tápot.Tehát csak a ház ára érdekelne, és A kitt árát pedig már megnéztem az oldaladon.Félek arra most nem lesz keret.De a ház nagyon érdekelne.Sőt ha megtudunk eggyezni, még ventik is kellenének majd bele

-
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
alalap? - van egy abszolut 0 km-es MSI K8N Neo FSR
tápjaim nagyon pengék - mik a szempontok? -
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
ez mondjuk annyira könnyen menne, hogy még van is raktáron (azt én sem tudom miért vettem le az árlistáról mikor van 1 db)
sőt, hogy legyen kis csábítás - van gyárilag beleszabott Noiseblocker EQ hangszigetelő kittem, ilyen:
Bővebben: link -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
thx

Ami 8V-nak latszott, az nyolcvan valahany szazalekos kitoltesi tenyezo volt, annal foljebb valamiert nem akart menni a kijelzes, talan nem birja rendesen lezarni a fetet az 5Ft-os tranyo
(Kene egy szkop, de az mar vegkepp nem az ócso kategoria
)
De termeszetesen ki lehet nyitni teljesen a fetet, 12V pontosan nem lesz, esik a feten meg a forrasztasokon-csatlakozokon nehany szazadV
(es el is lehet zarni teljesen)
Nem a csatornak szoltak be egymasnak, hanem az 5 potmeter egyutt adott barom ertekeket, es a potikon levo feszultseget meregettem. Geprol vezerelve jol muxik. De szerintem eleg lesz egy tekerentyu is. <titokzatos szmájli>
Majd irok/dobok be kepeket.
ja,

[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Péntektől kezdve egy évre P4Laca22----->P4Laca23

-
P4Laca22
tag
Sajnos most jelenleg nincs gépem
, úgyhogy csak igen ritkán tudok majd írni, de mindenképp leszek itt
Ez betegesen jó lett
, grat érte
A csatornák már nem szólnak bele egymás dolgába? A max. 12 volton is tudja hajtani a ventit a szabályzó? Csak azért kérdem, mert csak 8 voltot láttam...
Ha majd ráérsz, megint összefuthatnánk TTS.nél, szerintem erre ő is nagyon kíváncsi lesz...
-
Gorneck
legenda
Fel jobbra!

-
OC
őstag
Hali tts!
Örülök, hogy tegnap végre eljutottam a boltodba. Egy élmény volt, de komolyan! Mondtad, hogy jutányos áron lesznek 120mm-es ventis 580-as tápjaid (mutattad is). Ha aktuális lesz a dolog, akkor jelezz lécci! -
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
megnézem hogy állunk
-
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
a TR-hoz több féle lefogató van a csomagban - nagyon nagy valószínűséggel pl. az is ami neked jó lesz
a méret felül 45-ös - alul kisebb -
operator10
senior tag
Helló.
sajna lehet hogy bajban leszek.Megmértem az eredeti hűtőt a lapon.Ez 40x40-es.ha jól látom a Thermalright pedig 45x45-ös.Ennyi még talán el is férne, de a felfogatással lennék gondban.ugyanis hogy is mondjam ''srégen'' vannak a lyukak a lapon.A Thermalright-en pedig ha jól látom akkor nem
Ezért csak srégen tudnám felszerelni de annyi helyem meg már nincs a lapon.Tehát totál elvagyok keseredve.Ja a lapon a lyuktávolság pedig ha jól mértem akkor kb 55-60mm között van.Van valami mentő ötleted vagy marad a passzív megoldás.Viszont ha passzívat veszem meg, akkor kellene valami nagyon halk, és nagyon bika 8cm ventillátor is.Ami majd a ház elejéből fújná a passzív bordára a rengeteg levegőt
-
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére

-
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
1320,-
-
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
igen - egy apró gond van - vagy van még egy legutolsó vagy meg kell várni az új szállítmányt és addig tűrnöd kell kicsit

azért annyit tegyél meg légyszi, hogy leméred a rőgzítés lyuktávolságát a biztonság kedvéért és írd meg ide -
tts
addikt
válasz
operator10
üzenetére
Bocsi - természetesen válaszoltam volna - most akkor meg is teszem.

Szóval van nagyon tuti passzív bordám a Coolermaster-től:
Bővebben: link
ez egy 5900XT videokártyát is elvitt gond nélkül
azonban ha szertnél aktív hűtést, akkor a tuti megoldás a Thermalright NB-1 egy remekül szabályozható 45 mm Delta ventivel - ez a tudomány mai állása szerint bármilyen létező chipszettet gond nélkül lehűt
Bővebben: link -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
Bővebben: link (DivX5.11 kell hozza)
(amikor kb latszanak a lapatok forgas kozben, az nem csak a fenykepezo hibaja miatt van
) (a billentyuzet nyomkodas en voltam, egyszerubb geprol allitgatni, mint osszevissza tekergetni mindenfeleket
)
kiprobaltam a kicsivel is, annak is latszanak a lapatjai ''minimumon''
sipolas nincs (hacsak nem hallod meg a 32kHz-et, 16-ot nagyon kozelrol alacsony fordulaton meg meghallottam). Kicsi (meglepoen kicsi) motorhang van. Alacsony (nagyon, amikot mar szinte levegot sem tol) fordulatszamnal langyos a motor korul a muanyag, nem ilyen alacsony fordulatszamra terveztek.
SW-t egy kicsit gyurtam, bekapcsolaskor szep sorban ~fel mp-es kesleltetessel egyenkent indulnak max. fordulatszamrol, es egy kis idovel kesobb mennek le a beallitott sebessegukre.
ja, volt nalam egy Radeon X850, na annak a ventiszabalyzoja meg rettenetesen morgott.
[Szerkesztve] -
operator10
senior tag
Helló.Végre rádtaláltam.A segítségedre és remélem a termékeidre lenne sűrgősen szükségem

Van egy Asus A8N SLI lapom.Egy darab 8500-at pörgö iszonyatosan zajos chipsethűtővel.Na, ezt szeretném valami igényesebb modelre lecserélni.Kérdésem az lenne hogy mit javasolnál rá?Lehet passzív, de ha biztonságosabb valami ventis megoldás erra i s vevő vagyok
Ja és még egy kérdésem lenne.Hogy postázol e esetleg?Mert sajna Pesttől én marha messze lakom
-
blade44
csendes tag
Üdv TTs!
Az lenne a kérdésem hogy az egyesével csomagolt kábelharisnyából uv sárga létezik-e nálad?
[Szerkesztve] -
uboat
csendes tag
Üdv TTS!
Nv silencer rev 4 tudnal szerezni?És mennyiért?Egy 5900-as vga kareszra kellene!? -
Monya78
veterán
''rendes ventiket''

Ezt a tulajdonságot még nem ismertem a ventillátorok témakörben...
A lényeg olyan ventillátort keresnék ami 12cm-es, halk 20dB környéke, Uv reagens anyagból legyen az egész, de ne legyen rajta semmilyen LED...
Ha ilyesmit tudsz más tipusból akkor szólj... -
exile
tag
Szia tts!
Megoldható? Bővebben: link
Köszi -
Monya78
veterán
TTS
Érdeklődnék hogy tudsz nekem szerezni A2275-ös ventillátort?
Ártól függően 1-2 db kellene...
Ja és postán keresztül, gondolom nem gyakran fordulsz meg Békésmegyében...
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
nem az eltakarás a lényeg, hanem az, hogy legyen egy kis légáramlás a gépben. Egy ventit tennék mögé.
Az a baj, hogy cm cavalierem van, ami dizájnos, viszont az első 8 centis venti csak úgy be van építve a ház előlapja mögé, és nincs hely, ahonnan szívná a levegőt. Emiatt melegszik a gépem, és a tápom ventije iszonyat hangosan pörög. Van valami ötleted erre?
-
sedo
tag
Üdv!
Érdekelnének 8centis kék ledes házventik valamint memóriahűtők. Ventikből minnél halkabb kéne.
Tudnál írni valami listát, hogy jelenleg ezekből mi kapható nálad és milyen árban? Kösz előre is!
szerk.: bocs, most jutott eszembe, h előbb meg kéne néznem a honlapodon...
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hali TTS!
Nincsen véletlenül olyasmi 5,25ös paneled, ami lukacsos? Olyasmire gondolok, mint ami a stackerben van. -
al_age
senior tag
-
Boyfish
senior tag
TTS ezen az oldalon melyik az?
posta játszik?
Aktív témák
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

dislexia 
bocsánat

) magasság = szélesség ez 1000 %

)