- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Cpu-t még döglöttet nem láttam- kivéve amit szétbarmoltak, mért vennék újat?-, lap az már döglődősebb jószág. De mint írtam, ha a cpu is új, akkor vannak egy árban.
"Nem szeretnék Intel AMD vitát nyitni, de ha valamiből újat veszünk, akkor mindenből, ha valamiből használtat, akkor mindenből használtat." Nekem tök8 mit hogy veszel, én azért maradok annál ahogy én szeretném
Sajnos azt kell mondjam az i3 c2c közelebb van egy phenom2 x4-hez, mint egy x4-hez általánosságban. Persze van program ami gyorsabb az x4-en, de olyan is ami egy i3-on. Én nem szarom a pénzt, ezért hasonló áron -netán olcsóbban- még jó hogy i3-ast veszek...és akkor még a fogyasztásról nem is beszéltünk.user137: Teljesen mind1 hány magos az i3, ha hozza egy x4 szintjét. +2HT van, ami igen jól sikerült, most engem rohadtul nem érdekel hogy 2 magos
A valódi 4 magos i5-ök meg az x6 tökét szorongatják, a SaB-ek le is vágják..ennyit a magokról. Az amd nagyon lemaradt, ami nem baj, a kisebb cpu-k jó áron vannak, de hogy egy xaros itx lap nincs 30k alatt azt nem tudom megérteni.Hanok: Nem linkelgetek teszteket, próbáltam i3-at meg x4-et, mértem fogyasztást...hát nagyon nem 45W-os egy x4 terhelve, hasonlóan alulfeszelt x4-et néztem igp-s lappal, prime alatt 100W, idle 50. A cpu ebből kb 60-65. És akkor még a tuningocskáról nem is volt szó

16-17k-ért x4 640? Eddig egyet láttam 18-ért, azt is elvitték 1 nap alatt, na ennyit erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cpu-t még döglöttet nem láttam- kivéve amit szétbarmoltak, mért vennék újat?-, lap az már döglődősebb jószág. De mint írtam, ha a cpu is új, akkor vannak egy árban.
Sajnos azt kell mondjam az i3 c2c közelebb van egy phenom2 x4-hez, mint egy x4-hez általánosságban. Persze van program ami gyorsabb az x4-en, de olyan is ami egy i3-on. Én nem szarom a pénzt, ezért hasonló áron -netán olcsóbban- még jó hogy i3-ast veszek...és akkor még a fogyasztásról nem is beszéltünk.