- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
no eladtam az egyik vesém és beruháztam egy Meshlicious-be, elvileg jövő héten jön. Ha jól tudom a dobozban adnak hozzá egy HDMI kábelt, aminek 90 fokos csatlakozója van, viszont nekem két monitor lenne rákötve. keresnék ehhez vagy balos displayport adaptert, vagy olyan kábelt amin balos 90 fokos csatlakozó van. egy helyen találtam csak, de az vidéki webshop, majdnem annyi lenne a szállítás mint maga a cucc. Budapesten tudtok ajánlani esetleg üzletet, ahol találok ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest