-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Nagyon gondolkodom hogy kénytelen leszek DIY-ben csinálni billzetet, mivel ami nekem kéne 71 gombos wired+wireless kialakítás vagy külföldről macerásan drágán, vagy ritka mint a fehér holló...ebéd szünetben találtam ilyet : [link]
mondjuk húzós 10k a modul, szintén amcsiból rendelve, de elvileg megoldható hogy szabadon bármit ráköthess ha olyan kedved van...és persze nem vagy gyártóhoz kötve hogy mekkora aksit pakolt az egységbe.Tudom hülyeség, de ha valaki megszokott egy billzetet nem biztos hogy talál pont ugyanolyat aksisban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SONY LCD és LED TV-k
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest