- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Hát sok sikert, eléggé alkatrész hiányos időkben vadászol, nekem tavaly 1 egész hónapom ráment mire találtam minimális kompromisszummal hasonló thin, dc tápos alaplapot, igaz nekem követelmény volt a rendes proci foglalt és az pcie slot.
Viszont ahogy nézem az összes bolt kivette a teljes thin kategóriát a listából.Vannak olyan lapok, amikben a 2 magos 4000-es proci helyett 4 magos 4100-as van, de szerintem nálad nem csak a mag szám, hanem a boost órajel is kevés ha el tud fogyni a proci ereje, azért a notebookok is szeretnek 3 GHz fölé boostolni. Amúgy legalább dual channelben használod? Meg azért a celeron architektúra nem véletnül olcsóbb a pentium, vagy core szériáknál, pl hálózaton folyó múveleteknél erősen megérződik a különbség.
Miért ragaszkodsz az integrált procihoz? Rendes foglalatos procikból is van olyan ami vagy alapból elég alacsony hőtermelésű, vagy vissza lehet fogni hogy az integrált procikhoz hasonló low profilos passzív hűtéssel el ketyegjen és nem sokkal magasabb az energia fogyasztás, hisz ugyanúgy thin-mini itx DC tápos.
Inkább az IOT területen használatos egyéb kommunikációs portok szoktak lenni a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Tőzsde és gazdaság
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest