Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- VR topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Mikor elérhető lett az Geek A50 plus, gyorsan rendeltem magamnak.
Az USD árfolyam + szállítás + kiegészítők + vám-al(25e) 60e forint lett mire ideért. Én nem fizettem volna ki rá ennyi vám-ot, de faterom kapott értesítőt és elment/elhozta... Lehet ha más rendeli szerencsésebb lesz. Kértek papírt a számlát elküldtem, és elvileg 5e forint alatti tételre nem kéne vám-ot fizetni de mégis a teljes összeget vették alapnak, meg a franc tudja még mit, h ennyire jött ki nekik a matek...Összeraktam nem vagyok tőle különösebben elragadtatva, az asztalon jól mutat de napi szintű hurcoláshoz, nem érzem annyira masszívnak. (nem tudom milyen anyag biztos valami 3d nyomtatott). a gyártóis spec ellenére 90*25mm venti belemegy 4db is akár.
A fóliákat egyelőre le sem szedem, mert lehet h jóárasítva eladó lesz, és megajándékozom magam egy Dan A4, mivel úgy néz ki megint elérhető.Ha valaki budapesten amúgy hasonlóban gondolkodik eljöhet megnézheti, lealkudhatja a nem létező irányárat
(30)
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- PlayStation 5
- Bluetooth-headsetekről általában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix B550-A Gaming alaplap.
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Bomba ár! 16gb ddr5 laptop ram
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- Corsair CMN32GX4M2Z3600C16 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL16 memória kit.
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest