- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSB29
aktív tag
válasz
#16939776 #44189 üzenetére
Én már egy jó ideje beüzemeltem egy rendszert:
i5 8400 + Noctua Nhl9i + gtx 1060 + 2x2,5" SSD + Corsair SFX táp
Minden megy rendesen, így hűvösebb időben kellemesen 50 C körül a proci, GPU meg 60-65 körül játék alatt. Prime95 alatt izzad, mint az állat, felmegy max fordulatra a CPU hűtő, de 80-nál nem megy feljebb. Csak multimédia (játékok/filmek/office) fogyasztásra teljesen jó. Sőt, meglepően jók a gpu hőmérsékletek, és 65W-os procival throttling sincs. Az SSD-k viszont 40-50-60 C körül vannak terhelés alatt, nem tudom az mennyire árt nekik.Az gyárit lecseréltem egy vékonyabb Akasa ventire, elég is lenne, de be se tudom bekapcsolni. Hiába gyömöszölöm a riser miatt beakadna, inkább nem dugtam be. Ha esetleg sikerülne mégis megoldanom, félek, hogy fölöslegesen, mert ahogy mondtad eléggé blokkolná a légmozgást.
Majd teszek fel képet. Más opciót ventire nem látok, tápot nem fogok cserélni, ennél kisebbet nem engedhetek meg.
A másik dolog, meg, hogy lehetne perforálni a tetejét ugyanúgy, mint oldalt, csak se eszközöm, se tapasztalatom hozzá. Az baromi sokat segítene a szellőzésen.
Mit gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Pant* rant
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PR-Telecom
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest