Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• energy4ever

addikt

válasz #16939776 #34421 üzenetére

A res. teteje picit feljebb van mint a radi, de zart rendszernel nem mindig legfelelul van a tetopont ahol osszegyulnek a bubik legresnek. Jol kiadott mindent az egesz rendszer. Az elejen meg volt par bubi mikor dontogettem a gephazat, de mar ha megforgatom az egesz gepet, egy kis bubi sem szokik ki, mind a res,-ben van.
    Az aramlasmerotol feltem, hog nem fog beferni, meg a raditol is. Vegul az aramlas mero 3mm-re a ram tetejetol, a radira rafekudve jott ki. A radi 90-es csatijai meg hozzaernek a taphoz, szoval ott ha 1mm-el nagyobb lenne az egesz, akkor mar nem lehetne ratolni a gephaz tetejet. Igy pont kiadott mindent. Ennel jobban nem tudtam volna kimilizni az egeszet.

Neztem hofokokat, fel ora 100%-os proci terhelesnel 84C fokra meg megy a cpu, 4.4Ghz-ra huzva(4670K).
    Pont ennyi volt az Atlas hutessel is(86C fok), csak most joval szellosebb, mert mind a ket venti felfele, kifele a hazbol tolja a levegot, valamint igy az alaplapi chippeken, keletkezo ho is egybol kimegy.

Új hozzászólás Aktív témák