Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
Felturbóztam kicsit a NAS-om (tudom, hülye dolog, miközben árulom
), gondoltam megosztom a tapasztalataim...Aki eSATA csatlakozóra vágyik egy D201GLY / Atomos konfigjánál, annak bátran tudom javasolni a Delock 70156 PCI kártyát. VIA chipes, low profile (LP hátlapot sajna nem adtak hozzá) és jó a sebessége is. A telepítés pár kattintás volt, a RAID funkció BIOS mellett Windows-ból is menedzselhető. Olvasási tesztet csináltam eSATA-n keresztül egy 1 terrás Green Samsung külső vinyóval, 85-90 MB/s eredményeket kaptam vele. Értékelés: 9.5/10 (LP hátlap hiánya miatt)

A másik szerzeményem egy Scythe Bay Rafter 3.5. 5,25" helyre építhető be vele 3,5" lemez, illetve az aljára 8-9-12 cm-es hűtő szerelhető. Egyszerű műanyag cucc, de nagyon ötletes, ez is tetszik.

Erről jut eszembe, az Asrock ION lapon az eSATA portokat nem sikerült működésre bírnom WinXP alatt, a manual szerint XP alatt nem megy. Ennek az oka, hogy az eSATA portok csak AHCI módban érhetők el, AHCI driver viszont nincs XP alá.
Valakinek sikerült megoldást találnia erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Hibátlan - SAMSUNG 16GB 2400MHz DDR4 CL19 memória modulok
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), gondoltam megosztom a tapasztalataim...