- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- VR topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Egy táskában hordozható és pici, könnyű gépet raknék össze amivel netezni és 1680-ban medium szinten játszani lehet havi 6-8 alkalommal. Zajos környezetben lesz így a ventizaj nem számít és a kinézet sem. A BF3 medium 1680-as felbontást vettem alapul így két versenyző maradt mindkettő 45 ezer Ft:
FM2 lap + A8-5600K = 20fps
LGA1155 lap + Celeron G550 + HD6670 = 32fps1. Ti milyen itthon kapható tápot raknátok hozzájuk? "Gagyi" is megfelel. Külső tápos megoldás is mehet.
2. Milyen házat? Én nem találtam elég kicsit. Lapos és kocka is jó. Egy HDD menne még bele vagy SSD és DVD nem. Találtam pl. ilyet Akyga [link] nem tudom egy gyári hűtős proci beleférne e vagy akár a 6670.
3. A fenti párosításoktól tudtok e jobbat kb. abban a 45ezres árban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest