Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
1200es banditot is meg lehetett oldani léghűtésesnek,de alapvetően különbözik a két konstrukció. Persu azért van kiakadva,mert ebben az országban van sztem a világon a legtöbb borzalmasan gányolt robogó.És azt gondolja,h ez is ilyen.
Persu:lehet,h átszerelte,de ennél valószinűbb,hogy ahogy a runnert,éroxot meg az SRt,időnként levegős 50es blokkal készitették.nem éppen gyakori,de főleg svájcból hoztak ilyeneket.
-
udi
őstag
egy hete szenvedek a GILERA RUNNER -emmel
lassan készül a picike mert vagy pénzre vagy alkatrészre várok.ha valakinek van ilyen mocija akkor szivesen segitek vagy szerelni vagy alkatrészt hozni hozzá
már csukott szemmel is szét és össze rakom
2000-es 125-ös 2ütem.A legfrankóbb -
udi
őstag
válasz
Topiccsendőr #5196 üzenetére
nem lehet légre-megoldani???50-70ccm-nél még belefér a lég nem??
-
udi
őstag
válasz
Topiccsendőr #5194 üzenetére
mi a baj vele kicsit bővebben???
-
Topiccsendőr
addikt
Srááácok! Mi a furcsa a képen?
Megfejtés:
Area 51 levegős fekvő minarellivel szerelve. Nóóóórmális? Áron alul??? ezé 50 000-et nem adnék. Micsoda gányolás... Levágnám azt a kezét amelyikkel csinálta. -
Itt van egy oldal, innen melyik robogót ajánlanátok, KYMCO Agility 50, vagy RIEJU Tauris Mambo, Samba 50 2T
Illetve van nekem egy elektromos kerékpárom, amit eladnék, kb mennyit érhet ?
-
udi
őstag
válasz
bajnokpityu #5183 üzenetére
bocs ha bántónak érzed nem annak szántam.a hasonlat ki van sarkitva de ezzel talán szemléletesebb.ez pont olyan mint amikor régi tizenéves suzukikat látok az utakon,hallani hogy full alap fapados gép,de verseny kipufogó vég van rajta és be van matricázva meg próbál belőle valami zenefélét ülöltetni a tulaj...na azon is szoktam szépet mosolyogni.
A kipufogó azért más tészta mert dizájn és teljesitmény tuning is egyben,de irracionálisan sokat költeni rá az a felesleges és ez a lényeg -
udi
őstag
válasz
-Jackson- #5179 üzenetére
Pont ezt mondom én is
Nekem van egy nem gyenge kis mocim.GILERA DNA.
röviden POLLINI full sport alu 70ccm versenyhenger. (70papirért) ,DR főtengely,malossi variátor, 21-es dellorto karbi,specka ékszij,TOP NARDO racing kipuf,pirelli racing gumik,specka verseny légszürő ,a mocit meg szétszedtem és brutálisan átfestettem,ugyh kb a dupláját költöttem bele mint amennyit ér
ez a fanatizmus
viszont feláll hátsó kerékre a kis édes.Kb ez lett belőle,csak az enyémen tele van még karbon cuccokkal a váz hogy szebb és könnyebb legyen:
DNA -
ett
aktív tag
Nem old meg mindent, de azért számít. Munkatársamnak ugyanolyan mocija van mint nekem, csak neki 50-es, nekem 70-es. Van sportszűrője, valami leo vince kipu, nem tudom most hirtelen hogy melyik, meg a gyári 5,5 grammos helyett 4 grammos görgők. És elég jól tartja a tempót velem egy ideig, a vége az enyémnek több persze, meg nyomatékosabb picit, de a gyáritól ígyis sokkal jobb neki. Vagyis számít a kipucsere is.
-Jackson-: Nekem nem komoly, csak egy alap tuning, mivel melóba is járok vele, ezért fontos a megbízhatóság.
A receptem: 70-es dr henger, rms főtengely új csapágyokkal, 17,5 dellorto karbi, rms kuplung+harang mert a régi már eléggé kopott volt, polini speedcontrol variátor, giannelli reverse kipu. 94 km/h a vége szélcsendben hátszéllel.Nekem megfelel bőven, így van egy jól használható, a gyáritól nyomatékosabb mocim.
-
-Jackson-
őstag
megfelelő görgőzéssel és fúvókázással számíthat azért egy sima kipuff csere is (főleg ha nem 80ezer forintos 12ezres fordulat felett dolgozó kipufogóval akarod használni a gyári hengered), de az igaz hogy a megfelelő hatáshoz érdemes kompletten tuningolni. egyrészt hogy az alkatrészek egy súlycsoportban legyenek (gyári főtengely pl biztosan nemnagyon szereti a tizen-huszonlovas hengereket, és pl a gyári 12-es karburátor sem fogja azt kiszolgálni). a másik része meg az hogy ha pl egy karbi cserével nyersz1 lóerőt, egy kipufogóval szintén egyet, a kettővel együtt lehet hogy kijön a +3 lóerő is).
egyébként tuninggal hogy álltok itt a fórumon? van valakinek valami komolyabb gépe?
-
udi
őstag
válasz
Topiccsendőr #5173 üzenetére
csak egy kipufogócsere nem oldd meg mindent ez a lényeg.nem kell rajta ennyit lovagolni.én igy gondolom de lehet más másképp.én mindig komplex egésznek tekintem a motort amiben a kipuf csak egy a többi elem közl.ha már hozzá nyulok akkor szinte mindenhez hozzá kell.én igy csináltam már a 4.mocimmal és nekem ez vállt be.nyilván ha nem lenne rá pénz akkor én is kompromisszumot kötnék.de ha tudok akkor inkább fullos tuningot kap a kicsike és nem csak kipuffot.
remélem érthetőbb lett amit akartam mondani. -
--TIKI--
tag
ár kategoriára gondolsz?
-
--TIKI--
tag
hali!
ezért szerintetek menyit lehet kérni?
[link]
1500 km futott
2007-es
haverom 50-es hengere használta de olyan hangja volt h befokták a fülüket a járó-kelökelöre is kösszi!
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
stargazer #5168 üzenetére
Taky ezt írta:
"350W alatt az elektromos robogók/kerékpárok kerékpárnak minősülnek! 351-400Wig Már SMKP 400W fölött pedig a Neki megfelelő motorkerékpár kategória!A Kinai az Cseles persze mert az összes elektromos kerékpárnak névleges teljesítményt 350 wattot tüntet fel! Ezt egy fordulatszám jeladó korlátozással érik el amit kibaszott egyszerűen szét kell huzni a z elektronikánál a burkolat alatt! és hip hopp máris babettát megszégyenitő sebességgel megy az összes ilyen ketyere!"
-
golyani
őstag
miért szted egy új leo ZX mennyibe kerül? 35 ezer krómozva már 40. a proreplica meg 34-36.
ha azt néued ne mis drága. kivi vok milyen kipuffot veszel 17 ezerért. egy alap kipuf 30k és innetől megyünk fölfelé. a yasuni C21 már 83k igaz ez már teljesen más kategória.kiufogó a 2T motor lelke.
-
udi
őstag
válasz
Atomgeszi #5167 üzenetére
a főtengelyt és csapágyat kifelejtettem,de gondolom ezt nem kell külön mondani ha valaki ugyis tuningolja akkor ez alap.ha meg öreg a motor akkor szintén lóg a motyó akkor is alap hogy csere.
én csak arra gondolok hogy nem egy két embernél láttam alap 50-es mocin 35K-s kipufot amin jót mosolyogtam mert kb olyan mint trabanton egy 100K-s alufelni....
tehát önmagában max disznek jó,rendszerben használva ér csak valamit.erre próbáltam rávilágitani -
stargazer
senior tag
sztetek eeeeeeeeeez mi a szösznek számít?
rendszám kellene rá mi?
azon gondolkodtam hogy oké hogy most még szarok az akksik, de az elektromotor az elektromotor, majd ha fejlődnek az akksik, az újabbakra is valszeg minden további nélkül rá lehet majd kötni a blokkot. vagy tévedek?
-
udi
őstag
válasz
--TIKI-- #5164 üzenetére
inkább olcsobb kipufogo és drágább motoralkatrészek mint forditva....ha ennyi felesleges pénzed van a fejlesztésre akkor mért nem kap a mocid egy 70-es hengert-20as karbival-közvetlen sportlégszürővel és valami brutál variátorral.és ehez vannak már 17K környékén elviselhető kupuffok...
bár ez saját vélemény -
golyani
őstag
válasz
--TIKI-- #5164 üzenetére
SOKSOKSOKSOKSOKSOK.
De regelj egüre ott több a tapasztalat. én 50-esre Gianelli Extrát, Laser Xpro-t, Leo ZX vagy RR -t tennék. S6 prorep. 70-es vasra, gyengébb alura jó, de 50-es re sok.
itt az egüboltból kimásolva adolog:
Egy nagyon erős és nyomatékos Mid Race kipufogó, aluminium sport hengerekhez ajánlott !
50ccm gyári hengerhez nem használható, ennek itt a bizonyítéka!
[link] -
--TIKI--
tag
hali oylan kérdésem lenne h a gyári 50-es hengerhez nem lenne erös egy polini super race kipuff?
-
udi
őstag
Esetleg tud valaki olyan helyet ahol jó árban lehet GILERA RUNNER 125CCM alkatrészeket venni???
megköszönném a segitséget. -
-
stargazer
senior tag
ja egy azért most jutott csak eszembe: ha kifogynál a kraftból akkor nincs olyan hogy valaki hoz neked kólásüvegben egy kis naftát. akkor ott már csak az utánfutó vagy a tolás segít...
-
stargazer
senior tag
viccelsz? sokkal több helyen lehet áramot tankolni mint benzint. pölö otthon... melóhelyen... haveroknál...
persze lehet belőle morális kérdést csinálni de én nem ingyen gondoltam. simán meg van adva mennyi áramot vesz fel egy töltéssel. minden ilyen alkalommal kezébe nyomsz egy 200-ast az illetőnek azt öröm boldogság.
állítólag sokkal kevesebb alkatrészből épül fel mint egy otto-motoros. nem is tudom de mintha valami orbitális nagy számokkal dobálóztak volna amit azért kicsit mesének habbal gondolok de igazábol én még soha nem számoltam. mondjuk 15.000 alkatrész kontra 1500 vagy valami ilyesmi. meg az is lehet hogy most csak nagyot szóltam mint a vizipisztoly.
nekem az a quantya tetszett vagy mi. csak ezek még nagyon kis hatótávval bírnak az a gond velük.
de majd idővel! én is remélem minnél hamarabb lesz már valami ezen a téren. ami az üzemanyagárakkal megy mostanában az a durvánál is szarabb. azt hallottam a rádióban hogy lehet hogy egy holland befektetési intézmény manipulálja az olaj világpiaci árát. nemsemmi. olyan dolgok mehetnek a háttérben hogy elképzelésünk se lehet kik uralkodnak rajtunk valójában.
-
Atomgeszi
nagyúr
[link]
Ez a jövő?! -
golyani
őstag
válasz
bajnokpityu #5147 üzenetére
enyém tuti h töretlen mert szalonból hoztuk és csak én hajtom. festéket bibiztem meg néhol bambaságból. Óra szerint az enyém 80 fölött van melegben hidegben meg 80.
-
udi
őstag
Amire nekem kell most hogy gyorsan és biztosan odaérjek bárhova azt ez a motor teljesiti.Nem száguldani vettem és nem vagizni.Csak egyszerüen az 50-es lassuságából lomhaságából picit elegem lett.Igen elvileg 2011a határidő,de megsugom halkan hogy ez még nem biztos.A másik hogy van tarcsiban egy komplett 50-es motor a motorhoz had ne mondjam hogy miért.A sokadik ok pedig hogy itt ahol lakom vidéken sokszor viszem az asszonykámat meg haverokat és az 50-es kifullad sajnos,az kevés ehez.
Teljesen jogos amiket irtok és maximálisan elhiszem mert én is ezt mondanám de 2évre 190K-ért nekem megéri.Amugy most 5robogóm van már itthon ugyhogy tudom őket váltogatni.4-50-es és ez a batárka.
Remélem megértitek az indokaim és nem "aszfaltbetyárnak" néztek aki száguldozik a mocikkal -
bajnokpityu
félisten
válasz
golyani #5146 üzenetére
émmeg egy jóval ganébb állapotút hajtok.apróbb nyűgök voltak vele,de kezd beállni.
enyémet 3x fújták már éppen szürke,sztem 1x biztosan totálkáros volt eleje.cserébe 18as karbi,rezo dob,általam elég jól behangolt variokkal,és fém fékcsövekkel heidenau racsing gumival.ez meg óra szerint 90-95körül megy gyári 50es hengerrel,4 literes fogyival.de 10km alatt széttépi a spirált,igy akár kamuzhatok is a végsebet illetően
és 2770 van az órámban is emiatt
-
golyani
őstag
válasz
bajnokpityu #5145 üzenetére
nekem is mivel egy 2005-ös ezüst-pirosat hajtok 5km híjján 10k km-el, gond nélkül, 2,8-as fogyival és 70-75-ös végsebbel.
-
spotless
csendes tag
mutat valaki lécci nekem 50-es robogót? pld a hasznaltauto.hu -ról?
csak hogy mi az ami megéri, hogy legyen viszonyítási alapom a későbbiekben.előre is nagyon köszi!
-
--TIKI--
tag
válasz
bajnokpityu #5139 üzenetére
kösszi
-
bajnokpityu
félisten
válasz
stargazer #5137 üzenetére
örülök,h nem vagyok ezzel egyedül.
tiki:nem valószinű,hogy felelősségteljesen tudnánk ebben segiteni.azaz már ami engem érint.2Tnek a kipuff a lelke,szinte minden ezen múlik.30 éve elérhetőek gyönyörű görbék,ahol leírják, hogy a rezonátor,konfúzor,diffúzort hogyan kell céljaidnak méretezni.hogy ezt a gyártók hogyan csinálják,nemtom. mindenesetre csak olyat vennék meg,amit pontosan ugyanolyan tipuson,karbibeállitásún,hengerszettesen előtte ki tudok próbálni ismert görgő-rugó beállitások mellett.szal összegezve:ha szerencséd van,akkor a gyártó ért hozzá,és jót csinál. minél inkább teljesitményre hangolják,annál szűkebb lesz a használható fordulatszám,és annál több szopás lesz a görgőket,rugókat összehangolni.
nekem sima leo ZX handmade van,és hát erős 8e felett,de alatta harmatgyenge.és ez még nem is az igazán kihegyezett cucc (street legal). a 4. görgőszett,és az 5. rugószett van épp benne,de még mindig nem az igazi.készülj fel,hogy vagy elviszed egy valóban hozzáértőhöz,akinek van raktárkészlete is próbálgatni,vagy kisebb vagyont költesz görgőkre.vagy garantáltan rosszabbul fog menni.
gyári ugyan nem a legnagyobb teljesitményű,de töredék sz*pás van vele,és a fogyi is a legkisebb.
-
--TIKI--
tag
válasz
bendeguz 76 #5111 üzenetére
kösszi mind2-nek
és muszály hozzá laser xpro-t vagy lehetne s6 pro rep. vagy valami hebo?
vagy maradjon az xpro? -
stargazer
senior tag
nekem okozott egy-két álmatlan éjszakát a dolog és nagyon örültem neki amikor sikerült túladnom az illegális robogómon. utána úgy éreztem soha többet ilyen hülyeséget nem csinálok. bánom hogy akkor nem volt ott valaki aki megrángatott volna hogy TE HÜLYE nehogymár ekkora hülyeséget csinálj! tudom hogy itt a fórumon mondták többen de az nem olyan. messziről jött ember azt mond amit akar. de már látom hogy hallgatnom kellett volna rájuk ha már más közelebbi haver vagy ismerős nem mondta. ez szívás. dehát majd meglátod hogy neked hogyan jön be a dolog. kívánom hogy ne legyen belőle bajod, de ha lesz, gondolj ezekre a szavakra amiket itt mondtunk.
-
bajnokpityu
félisten
gratulálok,van egy illegális robogód.legalább a forgalomba álitáshoz szükséges papirok megvannak?nem tartom valószinűnek.
és honnan ez a tenger tapasztalat,hogy épp ezt ajánlod?nekem pl nem jött be a runner,az ostoba futóműve miatt.merev a váz,de a rugóstag rosszabb mint egy simsonon.
-
udi
őstag
válasz
bajnokpityu #5131 üzenetére
ez csak nézőpont kérdése,én pl sosem vittem szervizbe mert cirka 4-szer annyiért javitották volna mint amennyiért én otthon.az állapotról pedig annyit hogy nem azon mulik hogy honnan van hanem hogy hogy használták.én pl amit eladtam az 3éves korában is szalon állapotu volt
tehát nem feltétlen rosszabb otthon "sufnizni" -
-
spotless
csendes tag
sziasztok!
robogót szeretnék venni, és ebben kérnék segítséget, hogy mi lenne a legjobb.
150.000-200.000 setleg 250.000-et tudnáék rászánni.
azt tanácsolták, hogy olyan kellene, ami papíron 50 cm3, de a valóságban meg több. - most látom visszaolvasva, az #5116-ban, hogy ez felejtős.
ha valaki mutat, újat vagy használtat, akkor előre is köszi!
-
Gergello
addikt
válasz
bajnokpityu #5131 üzenetére
Szerintem elég megbízható a szerelő, aki csinálja. Olajat meg töltök bele én, nem spórolok semmivel. Nálam eléggé meglátszik a sok km-tér, de teljesen felújítani nekem már nem éri meg. Ez nem jelenti az, hogy elhanyagolom.
"majdénjobbanértekhozzá hozzáállás" sehol nem mondtam, de ha valaki szervizbe akar szaladgálni, az szaladgáljon
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gergello #5110 üzenetére
kár,h csomó robin olajos gyárilag a légszűrő.amiről 2ezer alatt teljesen lekopik az olaj,és olyan mintha légszűrő nem is lenne benne.
na többek között az ilyen jótanácsok miatt,és a majdénjobbanértekhozzá hozzáállás miatt vannak a robik olyan állapotban,amilyenben.ha megnézel egy jobb helyről származó friss import robit,meg nem mondod,h mennyit mentek vele.1 éves érox 33ezer km,egy runner meg 40ezer 2 évesen (konkrétan ezt a kettőt néztem meg,de ez olaszoknál tök normális futásteljesitmény).csöndes,finom blokk,semmi zörej.tudod,ott nem akarnak spórolni az rossz helyen,mert tudják,h csak rövid távon éri meg.nem azt mondom,h szórd a pénzt,meg ne spórolj,csak valóban jó helyen kéne.és ne "valami" szervizbe vidd,hanem hozzáértő,referenciákkal rendelkező helyre.lehet,h 200Ftal drágább az óradij,de ha megspórol neked 300Ftot,akkor máris megérte.
-
udi
őstag
Tudom lerágott csont de sztetek megéri megvenni 2001-es gilera runner 125ccm-es mocit???140K-ért viszonylag tökéletes állapotban.
a kérdés két részre tagolódna:
1. mint motor jó e??? 125ccm 4ütem vizes... (nem volt még ilyenem)
2. a rendszámozás miatt mit tudok majd vele mahinálni... (2011 állitolag)
a rendszámozás alatt reménykedek benne hogy kb mint a kocsimat ezt is meg lehet oldani okosban mert én az autót sem vittem el mikor intéztem a papirjait ami elég vicces -
ett
aktív tag
válasz
bendeguz 76 #5122 üzenetére
Na, akkor abból még levonunk kb. 4-5 km/h-t ( legyen a 88-ból a levonás, csak hogy csábítóbb eredmény keletkezzen) és akkor meg is van, hogy 84 km/h-val mehettél nagyjából ami reálisnak is tűnik. Egyébként ez nem is rossz eredmény gyári hengeres mocitól sportkipuval. A gyorsulás is biztos javult sokat.
-
-
Gergello
addikt
Nálam a dekininél folyik ki a hűtővíz. Ez valami vízpumpa tömítés lesz, nem?
-
ett
aktív tag
válasz
golyani #5119 üzenetére
Így van, pontosan. 115-ig megy el a mutatóm, na jó szélcsendben 120 is megvan nagy nehezen km-ek után, és ekkor megy 93-at a gép gps-el mérve ha jól rémlik, és ugye az is csal minimálisan. Persze nem mindegyik ilyen pontatlan, de nagy sebességnél már rengeteg az eltérés.
-
golyani
őstag
válasz
bendeguz 76 #5118 üzenetére
igaza van amúgy. az oké h 80-nál csal 10-et(nek ma rox ennyit csal), de abból 100-ra lehet 15-20-is. ett kllégának is már 110-120-nál jár a mutató és még 100-al se megy...
-
bendeguz 76
tag
válasz
Topiccsendőr #5117 üzenetére
szerintem meg legyen inkább már akkor 40-50 jó?a végén már nem is megy.loool
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bendeguz 76 #5109 üzenetére
legyen inkább 20-30 km/h minúsz és akkor nem kezdek rá az igen unalmas nótámra a némberezésed miatt, oké?
jah fater, a némbert nem öregasszonyokra szokták mondani? Veeeh
-
stargazer
senior tag
netudd meg hogy hogy meg lehet szopni. a rendőr se teljesen hülye, ha épp nem kapcsolnak le azt csak annak köszönheted hogy épp nincs kedve szarakodni, de ha épp olyan hangulatban van akkor helóka. én így mentem egy darabig és utólag beláttam ennél nagyobb hülyeséget nem tudtam volna csinálni. komolyan. nagyon megbántam. egyrészt rohadt drága a rendszámoztatás, de ez a legkevesebb, mert az a legvalószínűbb hogy nem lesz meg minden doksi, és utólag már lehetetlen beszerezni. sztem ne vedd meg. vegyél rendszámosat, vagy ha nincs jogsid akkor egy sima 50-est, a mai 50-esek is mennek elég jól.
-
bitmad
aktív tag
-
bitmad
aktív tag
Sziasztok!
Néztem egy nagytestű 125 cm3 fekete peugeot sv katalizátoros robogót, kismotorként van használva, az ára 130e, ebből lehet alkudni valamennyit.
A moci jó állapotban van, és kipróbáltam nagyon megy, 100-at is simán.
A kérdéseim:
- Érdemes megvenni egy ilyen kilencvenvalahányban gyártott motort, illetve milyen hibái lehetnek?
- Ugye 2011-ben minden segédmotorra kell rendszám, egy ilyen mocit le lehet rendszámoztatni mint segédmotort vagy esélytelen? -
ett
aktív tag
válasz
bendeguz 76 #5109 üzenetére
Csalnak azok az órák többet is. Minél gyorsabban mész, annál többet csal. Azért biztos sokat dobott érzésre a kipu rajta.
-
Gergello
addikt
válasz
--TIKI-- #5107 üzenetére
Én a légszűrőt gyárinak hagynám.
5000-es szervíznél pedig megnézik a légszűrőt gondolomEzen nincs sok mindent nézni, ha megy rendesen akkor semmit nem kell foglalkozni vele. Szóval ha valami szervizbe viszed, akkor csak lehúznak.
Nálam lassan 50 ezer km-es szerviz fog következni, ott azért lesz mit
-
bendeguz 76
tag
válasz
Topiccsendőr #5106 üzenetére
senki nem mondta,hogy valojában annyit is menne.a tuning elött 84-et mért az ora most 102-t ennyi.mindenki tudja,hogy csal kb 10km/h-át.de ha neked jobb igy akkor KB 74-et ment most meg KB 92-t.ostoba némber
felidegesit vasárnap reggel
-
--TIKI--
tag
5000-res szerviznél mit néznek?
-
--TIKI--
tag
válasz
bendeguz 76 #5105 üzenetére
kösszi
5 vagy 6 mm fuvoka kell hoozzá?-a gyári mekkora?
és azok a görgök amit andank hozzá miért nem jók?:S
meg h mennyi idöbe tellik behangolni?Stage6 Csavart sportlégszűrő (2 féle színben!)
Laser X-pro CE króm kipufogó (fekete tompító)
Dellorto Főfúvóka (6mm - Többféle méretben!)
Polini Eco Kit variátor szettez igy jó lenne?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bendeguz 76 #5105 üzenetére
óra szerint biztosan...
-
Gergello
addikt
válasz
--TIKI-- #5099 üzenetére
A polini spc maga egy variátor. Az eco kit (egy csomag gyakorlatilag azért kit-készlet) meg annyival több az spc-nél, hogy van benne szíj és kuplung rugó. (szerintem)
Én inkább eco kitet vennék, ha később szíjat és rugót akarnál venni, akkor árban ott tartanál mintha vettél volna egyből egy eco kitet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest