- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #16637 üzenetére
A cikk írója Bunny - testépítő edző (is), body.builder-en ő válaszol a sok tajgetosznak.
..most tudtam meg én is, h robogókról is blogol és teszteli is őket izibe.Egyébként jogos a felvetés, de szerintem nem akart ő senki felett ítélkezni, szimplán hirtelen felindulásból megírta a cikket. De, ettől függetlenül hüleség nincs benne. - Valóban nincs szóról-szóra idézve egy paragrafus sem, de minden helytálló. Arra viszont én is kíváncsi leszek, h az ORFK mit reagál a kérdéseire, de merem állítani, h egy egy semleges, közhelyes válasszal le fogják rázni.
...
g@bo
Nézd, ha neked 30k-t megér a mutatványt (nagyjából ennyi a kettő nem?), akkor vedd meg.
Nyilvánvalóan lesz változás. Eleve más egy tuningvarió kúpszöge, más görgőpályák íve, illetve a kuplung pofái is szélesebbek, esetleg nagyobb felületen fognak a harangon, de ami tuti, h magasabb fordulaton kell nyitniuk.
Utóbbinak csak előnye lehet, mivel egy kis ccm-es 4t motor iszonyú gyenge alul, úgyhogy kissé felpörgetve a motort biztosan jobban meg fog indulni.mod.
Motoros topikba már linkeltem, ide is berakom: 125/50, hosszú féknyom, elesett, meghalt.
Onnan többen is műszaki hibát írták, szinte tuti, h egy hosszú kihúzatást követően megszorult a henger, ami blokkolta az egészet. - Igen ám, de kikuplungolva szépen meg lehetett volna állni.
Ennyit teszt a rutintalanság - jogosítvány hiány.
..nem szeretnék most az eladó helyében lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged