Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
senki nem vesz szivesen használt cuccot, ha megyek vele, más nem veszi meg, mert "használt". ezt mondták. de zárás előtt 1 perccel már hajlottak némi próbára, fura, 300k azért nem kevés....... oké, akciós cucc, de azért csak megnézném mit veszek.

egy 10 ropis cipőt is felpróbálok, jó e... nem otthon nyavajgok hogy a bal szorit, de sebaj, olcsó volt.

szóval ott toporzékoltam 17 től 18h ig, addig fűtött, mien okés az ár, nekem találták ki, mondogathattam, hogy röffennék azé egyet, de nem. 18 órakor kapott egy fél lityi krafot, próbálták berúni /akku kiszedve/ de nem ment. eljöttem, hogy alszom rá... tetszik, de igy necces vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nyogo83
sityupityu