- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz
Emunem #45212 üzenetére
Sajnos lejárt a szerkesztési idő, itt folytatom
.
A Sovol SV06 egy egész jó kezdő nyomtató, de tudásban nem mérhető a Bambu A1 minihez sem.
Szóval szerintem kezdő nyomtatónak jelenleg a legjobb az ár/érték/tudás/minőség alapján a Bambu A1 mini és ahhoz később vehetsz egy AMS Lite-ot, ami jócskán kibővíti a tudását és még kényelmesebbé teszi a kezelhetőségét.Nem olyan kicsi az a 180x180x180, kérdés rendszeresen akarsz-e ennél kicsit nagyobb alapterületű (mert a 220x220 nem olyan sokkal nagyobb ám) dolgokat nyomtatni.
Ha igen, akkor meg egy Bambu Lab P1P már sokkal jobb vétel a maga 256x256x256-os nyomtatási terével, csak hát az ára túl van a te általad megjelölt áron.
Amúgy meg Bambu Studio szeletelőben fel lehet darabolni a nagyobb tárgyakat úgy, hogy illesztéseket, csapokat, fecskefarkat is készít hozzájuk a későbbi összeillesztéshez és ragasztáshoz.
Én is nyomtattam már így több mindent is a P1P-n is, mert még annak is kicsi volt hozzá az alapterülete, de még egy 300x300-as nyomtató is kicsi lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest