-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Tomika75 #34252 üzenetére
Énszerintem is jobb ha angolul tudod...
Én átszoktam rakni cseh-re, ha nem értek valamit angolul mondjuk arra jó lesz a magyar is.
#34254 azbest: Nem hiszem,mert uninstaláltam a Curát és mindent amit a gépen találtam róla és az újat (4.13.1)tettem fel amit újból be kellett állítani.Olyan nagyon nincs moddolva...másik lap van,capricorn cső,fém extruder és egyéb ilyen műanyag kiegészítők.Megy a tárgyhűtés is,de az Prusa-ban is megy.Igen tudom, hogy ott a rétegváltás,de érdekes hogy ezt a Prusa szeletelővel miért nincs?És a kéményét se tudta rendesen megcsinálni a Curával szeletelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest