- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Srácok szeretnék venni egy mini ledes Hisense 55U7KQ-t. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy a talp rá fog férni az asztalra. Olvastam olyat, hogy 74 centi széles, de olvastam 100 centit is. Nem tudjátok véletlenül pontosan hány centi széles a talpa?
-
Benito187
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg még jó vételnek számít egy lg 55"G2 350.000 Ft-ért? Körülbelül ez is lenne a keret jelenleg tv-re, tudom erre még rájön egy talp ára is. Illetve nagyjából egy árban látom a B4-el, elképzelhető hogy az jobban megérné?
Előre is nagyon köszönöm!
-
barizo
tag
Sziasztok
Fiamnak gondoltam egy újabb tv vásárolni a szobájába.
Vagy egy újabb tv (a nem okos , hagyományos LG helyett) vagy pedig egy Apple Tv amin gondolkodom…
Kérdésem, hogy ez a TCL készülék mennyire lenne korrekt választás?
TCL 43c645
A szoba 11-12 nm , kb 1,5-2 méterről nézne, nem pont szemből
Tudja kezelni a NASon futó Plexet, a nason elérhető filmeket. HBO max, SkyShowtime ami jelenleg előfizetés fut
15 éves fiatalember, IPhone telefonnal (ez csak a kép, videó, mit tudom én minek a kivetítésére, stb…)
Köszönöm a segítséget -
Mr.Iksz
tag
BB topikbol van, akcios TCL 43c645
https://euronics.hu/televizio-led-tv-oled-tv-qled-tv/tcl-43c645-43-4k-qled-google-tv-p282745?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=cpc&utm_campaign=1594343&utm_content=282745&aku=1773f1a05f6210985d0669164ec4e9d7
-
Snoop27
őstag
Tud valaki egy jó beállitást a C765-höz? Köszönöm.
-
turika86
aktív tag
válasz
Quadgame94 #94125 üzenetére
Telekomnak is bedolgoznak(waberers group)
Amúgy arról jobbakat olvastam, Home delivery team valakinek 3x vitte ki a törve a tv-t
Azért izgulok mert nem kis dobozban lesz gondolom.... -
-
turika86
aktív tag
Sziasztok! Még egy gyors keresztkérdés, WSZL vagy HDT szállításra bíznátok rá egy 85" tv kiszállítását?! Mindegyik ről olvasni ezt-azt....
-
István 67
tag
A román EMAG-on a TCL65c765 296 000ft átszámítva ennyiért én is vennék itthon.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Quadgame94 #94094 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ!
-
eastern
csendes tag
https://euronics.hu/televizio-led-tv-oled-tv-qled-tv/tcl-55c765-55-4k-qd-miniled-smart-tv-p304673
Elég jó ár. -
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Melyik a jobb szerintetek és miért?
LG OLED55G23LA vagy LG OLED55C41LA?
Tegyük fel hogy egy árban van a kettō! -
Szoszo94
őstag
válasz
Vhiktor #94110 üzenetére
Nem fontos, jelenleg is csak ritkán van a TV-n játék (akkor is Steam Link-en keresztül, valami kooperatív - pl. Human Fall Flat), a DV nem lenne rossz, de így is hatalmas lépés lesz a 49UH6207-ről
Úgyhogy ez eldőlt akkor, köszönöm szépen! Kalibrálással kapcsolatban jövőre keresni foglak valószínűleg
hyppo!: Gondolom valamit kap, ha ő ad el és így nyilván jobban hangzott, hogy ő tudja a kedvezményt adni, de köszönöm a felhomályosítást ezzel kapcsolatban is! -
Cortez863
csendes tag
Sziasztok!
Keresek 65"-os tv-t max. 450.000 Ft-ig. Főleg tv és film nézésre lenne használva.
TCL 65C765 és TCL 65C845 néztem eddig. Ti mit ajánlanátok? Érdemes még várnom, lejjebb fognak menni az árak a novemberi akciókban?
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Még örlődök rajta, hogy mi legyen, úgyhogy billentsetek valamelyik irányba légyszi
65", nappaliba (redőny lesz, be lehet sötétíteni, 90% filmezéshez médiaszerverről, esetenként Netflix, kis játék PC-ről).
Régóta OLED-et szeretnék, de múltkor belefutottam a TCL 805 videóba, úgyhogy azon is eltöprengtem kicsit, nade a lényeg:
Ma voltam MM-ban, volt kint LG G4 és Samsung S95D is. Célirányosan a G4-hez mentem egyébként, aztán az eladó unszolására megnéztem a Samut is. Meglepő volt amiket mondott, de végülis ahogy utána néztem nem hazudott. Ami hiányozna, az a webOS, de ez szokható, viszont a matt bevonat jó lenne. Pro/kontra miket tudnátok mondani?
Ami még plusz info: ha csütörtökig megveszem, akkor az eladó tud még -50k kedvezményt adni a mostani (680k) árból, az LG viszont mindenképp 750k lenne. A pro/kontra mellett érne egy százassal többet a G4? Vagy elég lenne nekem egy TCL is felé ennyiért? Élőben csak más márka mini LED-esét tudtam ott megnézni, az annyira nem volt meggyőző.Segítséget kérek
-
István 67
tag
Sziasztok!
E két tv között vacillálok,ajánlásaitok alapján.
TCL65C765 1008 ZÓNA 2400nit fényerő.
TCL55C765 720 ZÓNA 2000(2200?) nit fényerő.
Mivel laikus vagyok a kérdésem , a 65c765 nagyobb méretben jobb minőségű(2400nit 1008 zóna) képet ad vagy ez a nagyobb képméret miatt ugyanolyan kb mint a 55c765?
Megvárom a pénteki EMAG akciót és megrendelem valamelyiket.
Remélem 300,250 ezer áron lesz kb. -
Vgabor92
tag
Sziasztok
65"-ban mi a legjobb vétel jelenleg, ha a keret 400k?
- sportműsorok nézése (m4, spíler stb.)
- streaming (netflix, skyshowtime)
- esetlegesen 1-2 film pendriveról
- lehetséges, hogy xbox is lesz rá kötve, de abszolút nem lényeges opció a tv választásbanSzemből lesz nézve, nappal-este is, sötétítés lehetséges.
Köszi!
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Hisense 75E7NQ Pro
Erről van valakinek véleménye?
Köszünöm előre is! -
Shocker
csendes tag
Sziasztok! Szülőket lepnénk meg karácsonyra egy új TV-vel, ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
1. Tévére szánt összeg, forintban?
150 ezer (de visszaolvasva úgy látom, hogy ehhez mázli és BF is kell, ha jól értem)
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Klasszik TV-zés, Netflix, sport
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
kb. 3 méter, 50''
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
világos, nagyjából kiegyensúlyozott a nappal-este arány
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
leginkább enyhén oldalról
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Netflix, és esetleg a többi streaming
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
DVD-lejátszóhoz csatlakozó
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
középen optimális, de oldalsó is megoldható
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
Samsungot megszokták, az egyszerűbb lenne, de azért még nem túl idősek, hogy újat megszokjanak, ha jelentősen jobbat lehet behúzni
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
nincs ilyen
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
mindenféleképpen garis legyen, de lehet kicsit használt (pl. visszavitt, visszacsomagolt)Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest