- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nobbigstein
tag
válasz
Nobbigstein #60530 üzenetére
Erre valaki?
-
bulgesz777
tag
Ezeket néztem:
LG Flatron W2242T - 21eFt
Samsung Syncmaster 223bw - 20eFt
DELL st2220mc - 22eFt
Samsung Syncmaster T220 - 17,5eFt
BENQ DL2215 - 20eFtÖsszehasonlító:link
Esetleg más?
-
bulgesz777
tag
Sziasztok! Használtan keresek monitort. kb 22" méretben, lehetőleg fullhd-t és 22e Ft a max. keret. Tudnátok a hardverapróról néhányat ajánlani? Köszönöm! (Szüleimnek lesz a monitor, ők főleg csak neteznek).
A következő márkákat nézegettem: LG, Samsung, Dell, BenQ. Voltak amelyek csak 1680-as felbontásúak, nem tudom érdemes-e azokat venni.... -
törölt tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget hogy Mac-hez fotószerkesztésre szeretnék egy 28-as UHD monitort. Eddig kettőt találtam ami szóba jöhet az ára miatt:
Samsung U28E590D 28" UHD LED Monitor
Monitor Philips P-line 288P6LJEB/00 28'' LEDMind2 TN paneles ezért tudok hogy kompromisszumot kell kötnöm de ha jó látom ilyen árkategóriában nincs is más. Mit javasoltok?
Előre is köszi a tippeket?
-
-
demmer123
őstag
Rossz link erre a monitora gondoltam [link]
-
Brekk
addikt
válasz
dangerzone #60588 üzenetére
Jó választás, remek monitor.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #60583 üzenetére
Jóvan. Hirtelen felindulásból rendeltem egy Dell P2314H-t. Mellé nyúlni nagyon csak nem tudok vele.
-
-FLY->
őstag
Van valakinek véleménye a Dell P2714H-ról? Remek ára van és teszt is pozitív. Típushiba, +-, stb?
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
50.000 forint alatt tudnátok ajánlani monitort? 23-24", játékra, filmnézésre, böngészésre használnám. -
-FLY->
őstag
válasz
trufa12 #60566 üzenetére
A profik azt mondják, hogy nem feltétlenül az a színhelyes ami a szemednek a legjobban tetszik. Igazából ezt nem is lehet ellenőrizni egy Blizzard oldallal, ezek animált-rajzolt-szerkesztett dolgok, nem is kell színhelyesnek lenniük és nem is lesznek soha azok. Az az Asus nagyon túl van húzva, Dell természetesebb, lágyabb, kellemesebb nézni. Bele lehet kötni mindkettőbe, ez messze nem a csúcs kategória.
-
LucentTwo
tag
válasz
Wildmage #60568 üzenetére
Köszi a válaszodat és az edigital-os linket!
Tőled és a többi jelenlévőtől is megkérdezném, hogy akkor megéri-e a +50ezret az LG 29UC97-C, mint a LG 29UM67-P? Mert én csak annyi különbséget fedezek fel a két típus között a leírások alapján, hogy az LG 29UC97-C ívelt és van rajta usb, vmint szebben néz ki, de remélem vmelyik hozzáértő tud okosabbat mondani?!
-
tepenzed
őstag
végülis ezt néztem ki ps4 konzolhoz: RL2455HM
-
tepenzed
őstag
srácok most melyik a legolcsóbb,de megbízható 24' IPS monitor? 2ms válaszidővel (vagy kevesebb)?
-
Kroni1
veterán
válasz
old_artist #60574 üzenetére
Erre nem is gondoltam, azt hittem az egyik matt a másik fényes esetleg.. Köszi a hasznos infót!
Amugy rákerestem erre a 27MP67VQ-ra és olvastam, hogy te ajánlottad itt párszor korábban. Kérdésem az lenne, hogy ez szerinted (nem munkára, csak netre, filmezésre) megéri a felárat egy szintén LG 27MP55HQ-hoz képest?! 62k vs. 88k
Mindkettő 16:9-es fHD és elvileg mindkettő PWM mentes. Én eddig egy TV Tuneres LG DM2352D-t használtam, és azzal is nagyon elégedett voltam. Ha ennek a szintjét hozná az olcsóbbik az már nekem oké, úgyhogy mivel az extrák meg a vékony káva nem fontos nekem szerintem az is elég lenne.
-
old_artist
addikt
válasz
Wildmage #60570 üzenetére
Üdv!
Igen, jelenleg már csak a LG 27MP67VQ-P van, ... de általában az utolsó betű (a kötőjel után) a termék műanyag borításainak színére vonatkozik, a "P" az vsz. piano black-et, a "B" az black-et jelentheti.
Sőőőt, még gyártó (összerakó) országonként is eltérően írták régebben a "fekete" színre utaló betűjelzéseket ahány nyelv, annyi féleképpen lehet nevezni a feketét.
Teljesen lényegtelen a kötőjel utáni utolsó betű, ha magát a terméket keressük. -
Brekk
addikt
válasz
trufa12 #60566 üzenetére
Ha az a rongyá alázás, hogy egy borzasztóan túlszarurált, a sötétekben alig kivehető ASUS monitort hasonlítunk egy normális szinekkel rendelkező Dellhez akkor bizonyára.
Amúgy a Dellek végén a H az a 16:9 képarányt jelöli. Ettől függetlenül az S2440L is 16:9-es, VA paneles, és tudomásom szerint PWM mentes. az S2415H is 16:9 PWM mentes, de az már IPS paneles. -
R3laX
addikt
Heló!
Van egy Asus VX239H monitorom, amit szeretnék összekötni az MSI R9 280X kártyámmal. A HDMI-hez már a TV van kötve. Milyen kábelt kéne vennem hozzá, amivel esetleg 75Hz-et is tud?
-
Wildmage
senior tag
válasz
LucentTwo #60501 üzenetére
Szia,
a 29UC97C és S között a Thunderbolt 2 csatlakozó a különbség. Döntsd el, hogy kell-e neked. Az emberek 95%-ának nem..
Az UM67-es modellek AMD FreeSync kompatibilisek, viszont nincs rajtuk se Thunderbolt 2, se USB.A megadott árba beférhet még egy LG 34UM57 (nincs rajt DVI, de tudja ez is a FreeSync-et és olcsóbb, mint a 34UM67), vagy ott vannak még a 29UB67 és 34UB67 modellek. Utóbbiaknak jobb az állványa (magasságállítás és pivot - 29"-es esetében), van rajtuk 3db USB 3.0, viszont nem tudják a FreeSync-et.
Az ED-ben most épp jóárasítva van amúgy minden LG 21:9-es modell: http://www.edigital.hu/online_flyer.php?id=703
Üdv
-
Televan74
nagyúr
Lehet hogy van különbség,de azért sikerült egy matt felületű monitort (ASUS) egy tükröződő felülettel összehasonlítani(Dell). Azt sem lehet tudni,hogy melyik monitor hogy volt kalibrálva.Egy videó alapján nem szabad monitort venni szerintem.
-
trufa12
addikt
Én most egy LG 27 mp 65 hq -p -t készülök leváltani kisebbre, ennél várnék el élénkebb képet .
és ő volt nekem régen Dell S2740L
ehhez hasonló képet szeretnék kisebb méretben 23-4 colban ha lehetséges .Talán így már mindenkinek körvonalazódik miről makogok itt hozzá nem értésemben . Vissza kerestek látszik hogy mennyire favorizáltam ezt a dell monitort csak hát tükröződött és én idióta nem szobát rendeztem hanem eladtam ...
-
Brekk
addikt
válasz
trufa12 #60561 üzenetére
Vagy S2440L ami még VA paneles, és atomjó kontrasztja meg feketéje van. Kb 20e-el olcsóbb a normál áránál, kifutott, talán 1-2 darabunk van belőle. S2415 is jó, teszteltük, nagyon bejött, de az már IPS paneles. U2412 helyett inkabb PB248Q-t ajánlom, sztem sokkal jobban egyben van az ASUS, képre meg kicsit jobb is hála az LG IPSnek.
-
-Solt-
veterán
Azt írta, hogy 40-70 között.
Egyébként szerintem monitor ügyben ezen a pár ezer forinton már nem szabad spórolni. Akkor inkább várjon az ember még egy hónapot, ha nem azonnal kell a monitor, és vegye meg azt, ami ár/érték arányban tényleg jó választás.
(#60559) trufa12: Rosszat bármiből ki lehet fogni, előfordul az ilyen. Cserélik és kész... a Dell esetében ráadásul akár házhoz is veszik neked, ha jól tudom. A rossz tapasztalatodtól eltekintve ez egy best buy monitor szerintem.
Ezek szerint te olyan keresel aminek tükröződik a felülete? Ebben én nem vagyok otthon, jönnek a szakik és segítenek. Mondjuk tuti hamarabb kapnál kézzelfogható választ, ha az összefoglalónak megfelelőn szépen csokorba gyűjtenéd, hogy mit is akarsz pontosan... ne menet közben derüljenek ki a plusz igények.
-
trufa12
addikt
válasz
-Solt- #60556 üzenetére
Ilyen monitorom volt tavaly 4 napot bírt
ilyet én még1szer nem vennék .
meg így utólag ezek az extra funkciók sem kellenek, inkább legyen fapados de belsőre jó legyen, meg képet éleset adjon .Nekem az a nagy gondom volt már az a 27 colos dell aminek üveg van a panelja előtt, nah annak tetszett a képe szép élénk volt ... azt azért adtam el mert hát ugye nem előnyös hogy tükröződik , de bár megtartottam volna inkább szobát rendezni kellett volna...
ahhoz hasonló van ? 40-70 ezer között , nem színre értem hanem élességre, mert a szürkületből elegem van .
-
Kroni1
veterán
Köszönöm a választ, akkor mindenképp megpróbálok vételárat visszakérni.
Én is néztem az ASUS VX279Q-t, a FullHD nekem bőven elég, ugyhogy akkor az lesz az egyik jelöltem.
A másik meg az LG 27MP67VQ ezt old_artist ajánlotta itt többeknek is, igaz ott -B végződéssel van, én pedig szinte mindenhol -P végződésűt látok. Vajon mi lehet a különbség köztük? Talán az egyik matt a másik fényes? Mert adatokban nem látok eltérést..
(az LG-t csak azért preferálnám, mert van szervízben ismerős és ha később gond lenne, vele esetleg könnyebben tudok majd egyességre jutni.)
-
trufa12
addikt
Még 1szer bekérdezek .
SziasztokTN- IPS panelből olyan monitor 23-4-7 colba -40-70 ezer között van e olyan ami értelmes ,hdmi van rajta.
És szép éles élénk képet ad ?
-
Brekk
addikt
válasz
Kroni1 #60550 üzenetére
Nem, egyáltalán nem vagyok ennyire szossz véleménnyel a tn panelről, és az utóbbi időben egész sok vállalható darabot láttam. De nem 28" méretben! Ráadásul ezeknél vízszintesen van probléma az elszínaződéssel. Kisebb méretben jobb paneleknél ez sokkal kevésbé látványos és zavaró. Samsung, LG monitorokkal nincs túl sok jó tapasztalatom, ők csak a prémium kategóriában szoktak jó monitorokat gyártani. A Dellnek meg az ASUSnak is van rosszul sikerült monitora, nem is ajánlom őket.
27" ban ha elég a FullHD akkor ASUS VX279H, VX279Q(ez csak egy plusz DisplayPortban tér el), design széria akkor MX279H. WQHDban sajnos sokkal jobban zsebbe kell nyúlni. Esetleg Dell P2714H, habár sztem ez nem éri meg a pluszt az ASUShoz képest.
A vételárat törvény szerint kötelességük visszaadni a kérésedre, az mellébeszélés, hogy le kell vásárolni. -
Kroni1
veterán
"a tn panel miatt a fele képnek állandóan más színe volt" Ez azért elég vicces, TN panelből ennyire rossz volna vajon mindegyik?!
Lehet vissza tudom kérni a vételárat és akkor hálisten az új vásárlásánál nem vagyok az edigitalhoz kötve!
Te 27"-es méretű 16:9-es 60-75Hz-es IPS monitorból melyiket ajánlanád?! Az LG-nek is van esetleg ebben a kategóriában olyan ami ajánlható vagy azzal nincs tapasztalatod?! Mert ahogy látom a Dell és az ASUS itt amit leginkább ajánlotok..
-
Brekk
addikt
válasz
#19789568 #60548 üzenetére
ASUS PB279Q vagy Dell P2715Q, ezek 190e körül mozognak. Ez alatt csak tn-es csodák vannak, ha kell az UHD akkor ez alatt nem úszod meg. Nemrég voltam kalibrálni 28" UHD tn-t sikertelenek maradtunk. Mármint be kalibráltam, de ettől még fotós munkára alkalmatlan maradt. Egész egyszerűen a tn panel miatt a fele képnek állandóan más színe volt, és ezen nem lehetett javítani.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek, hogy melyik UHD monitort válaszam. Fotózáshoz lenne szükségem rá és egy Macbook-al használnám. Az ár az ilyen 130 ezer környéke. Tudtok ajánlani valamit? Amit eddig néztem az ASUS PB287Q vagy a
Samsung U28E590D 28" UHD LEDElőre is köszi a segítséget!
-
Kroni1
veterán
S.O.S. HELP kéne srácok!
Van egy 75k-s levásárlási igazolásom az Edigitalba, mert a tönkrement monitoromat már nem tudják ugyanolyanra cserélni. Viszont gyorsan kellene, mert ma du. tudok bemenni hozzájuk, máskor nem. Az lenne a kérdésem, hogy az Edigital kínálatából melyik tipust ajánlanátok 75k vagy efeletti ársávban? Akár 100-120k-ig is ráfizetek ha van értelme.
Feltételek:
- A leginkább net, film lenne rajta tehát játék nem szempont, 60Hz elég inkább a szép kép kellene.
- 24 de inkább 27" körül gondolkodom 16:9 vagy esetleg a 21:9 képarányon is,
- IPS panelt szeretnék, de más is szóbajöhet ha van alternativa
- DP vagy DVI nem ártana
más kritérium nincs, a válaszokat előre is köszönöm!
-
violentSt
tag
válasz
old_artist #60528 üzenetére
Megjott a monitor, d-subon keresztul sehogy sem jon ossze az asztal kiterjesztese
Folyton levag itt-ott
Sot kiterjesztes nelkul (siman csak a monitorra kuldve a jelet) sem tudom beloni h ne vagjon le
Ha pedig beallitom a 1920*1080 as felbontast a monitor sipakol, es kikapcs
Szerintetek van ertelme digitalis porton probalkozni?
A laposon hdmi van a monitoron display port (adapterrel tudom h megoldhato) de ha nincs ertelme arra mar nem koltenek -
-Solt-
veterán
Nekem is ez a langyos vizes, esetleg langyos desztillált vizes megoldás a legszimpatikusabb. Köszönöm Urak.
-
paperboy
senior tag
válasz
-Solt- #60535 üzenetére
Én már próbáltam mindenféle szerrel, időközben rájöttem, hogy a legjobb meleg vízzel benedvesített (persze ne csöpögjön belőle a víz) mikroszálas törlőkendővel áttörölni, utána ugyan ilyen száraz kendővel. Nem vitatom, hogy a kifejezetten erre készített folyadékok ne lennének jók, de nekem ez vált be, egyáltalán nem lesz foltos, csíkos és olcsóbb is...
-
trufa12
addikt
válasz
-Solt- #60535 üzenetére
Kapcsold ki, aztán bármivel, csak ne mosószerrel ,szappannal, meg hát a víz se igazi .. ugye a benne lévő klór meg miegymás végett .
Mondjuk én tirpák módjára mikor épp nem volt kéznél semmi fogtam a nyálam
paff rongyra aztán megoldottam .(de nem lett olyan szép tiszta.. )
De am esetleg ha akad tisztított vized, keveset rongyra , monitor legyen kikapcsolva aztán annyi=talán jó .
De a legjobb lenne a jó kis monitor tisztító lötty. Szerintem majd szaladj be valamelyik boltba aztán vegyél , utána takarítsd .
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Monitor tisztításra milyen módszert javasoltok, ha nincs ilyen monitor tisztító löttyöm?
-
köpet
aktív tag
Kedves Kollégák!
"Belépő szintű" monitor témájában a következők milyenek lehetnek?
LG 22MP47D-P 21,5" IPS
BENQ GW2255 21,5" VA
Acer V226HQLABD 21,5" VAÁruk egykutya, én az LG felé hajlanék, de szívesen meghallgatnék mást is, hátha árnyalja valaki a képet.
Üdv.
-
trufa12
addikt
Sziasztok egy lg 27Mp65hq-p- nél van jobb választás olcsóbban , természetesen nem 27 colba, hanem mondjuk 24-be v 27 ben hasonló áron 50-60 kért ?
Előre is köszönöm a válaszokat .
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Szeretném megköszönni Brekk fórumtársnak az ajánlást a monitorra. Nagyon bejönnek a színei, a kontraszt. Éles a képe, apró betűt is jól tudom olvasni!
Egy Samsung 2243NW-t cseréltem egy Acer G237HLAbid monitorra. TN kotra IPS. Képi élmény világért cseréltem és megérte.
A vékony keretet majd megszokom.Köszönöm!
Üdv!
belaazallat
-
dannyl
addikt
Adott a következö LG monitort néztem ki: [link]. Ebben van hangszóró, ami gondolom drágítja. Nincs olyan, amiben ugyan ez a panel van, csak olcsóbb, mert nincs benne semmi extra? Esetleg sallangmentes 34" verzió is érdekelne, ha valaki ki tudvsegíteni némi info-val. Köszi.
-
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Eddig SAMSUNG S24A300B monitort használtam, most viszont szeretnék venni 1 vagy 2 db IPS paneles, 24-es monitort. Én a SAMSUNG S24E390HL-t néztem ki, amit 52e körül meg tudok venni. Mi gondoltok róla? Ha nem ezt, akkor ezen ár környékén mit tudtuk ajánlani?
Átlagos felhasználásra kell, játékra nem használnám.
Köszönöm a segítséget!
-
violentSt
tag
válasz
old_artist #60528 üzenetére
rendben, akkor kapom magam és a lapost
elugrunk megnézni a monitort
köszi mindenkinek az infot -
old_artist
addikt
válasz
violentSt #60518 üzenetére
Üdv!
Nemrég kalibráltam be az új típusát - Lenovo T2454pA, s ha a régebbi típus is hasonlót produkál, akkor jó megoldás lehet!
-
violentSt
tag
abban tudtok nekem segíteni, hogy egy integrált notis VGA (AMD Radeon R7 Series, Kaveri)
mit kezd a 1920x1200as felbontással(beállításokban a 1920x1080 a max)
nyilván szeretném natívban használni a monitort -
atila4
senior tag
Sziasztok! Erről a monitorról mi a véleményetek? (LG UltraWide 25UB55-B)
Játékra használnám, persze néha filmnézés, netezés
-
Zimmi91
addikt
válasz
belaazallat #60519 üzenetére
Koszi, privatba is johet majd a tapasztalatod!
-
violentSt
tag
sziasztok!
őt néztem ki itthoni grafikusi melóra, webdesignra
vélemény?
szerintetek megér egy 50est egy év garival -
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok és tanácsot szeretnék kérni :
-23-24 colos legyen mindenképpen
-Full HD és IPS
-játék és tervező programok futtatására használnám ( filmezésre nem )
-50k a max keretem rá
-újonnan szeretném mindenképpenKinéztem egyet : LG 23" 23MP67VQ-P <- ennél van jobb is ilyen árban?!
Előre is köszi a válaszokat!
-
Brekk
addikt
válasz
Richvargas #60515 üzenetére
Mindkettő használható sztem, sőt mindkettő remekül mutat. De nyilvánvaló, hogy a 27" kicsit kényelmesebb lehet. Én évek óta azt használom, és nagyon szeretem. Ettől függetlenül pl. az U2515H igazi sikertermék, mivel jóval olcsóbb, és felbontásra ugyanazt tudja. Sztem ha nehéz a döntés akkor meg kell nézni.
-
Worker
aktív tag
Üdv Népek!
Monitorvásárlás elé nézek, az alábbiak szerint:
- 1920x1080 Full HD
- 23-27 col
- IPS / PLS panel
- Elsősorban Samsungban és LG-ben gondolkozom, de ha van más jobb tipp, jöhet
- Játékra (FPS-től RPG-n át sokféle) és filmezésre használnám a mindennapi netezés mellett.Keret: 60-65k (esetleg 70k)
Előre is hálám üldözze a segítő szakértőt!
-
_Smooth
senior tag
válasz
old_artist #60508 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Tisztában vagyok vele, hogy (ahogy sok egyéb témában is) mélyen a zsebbe kell nyúlni a minőségért.
És számítottam is rá, hogy inkább a 100k kategóriában lesz olyan, amit érdemes hosszú távra, de gondoltam rákérdezek, hátha 50-60k környékén is van már olyan, ami kalibrálás után egy 17" noti kijelzőjét érdemben ki tudná váltani. (pl Dell P2214H?)
Amúgy szimpatikusak az általad említett Dell modellek is. -
old_artist
addikt
válasz
_Smooth #60503 üzenetére
Üdv!
"... Fotós utómunkákra (ha nem Eizo, hanem valami költséghatékonyabb megoldás kellene), " - akkor pl egy NEC MultiSync PA241W tökéletes megoldást jelenthet - most jó áron van.
A lejobb megoldások nem az alacsony árszegmensben vannak ilyen jellegü munkákhoz, hanem pl.: Dell U2412M, Dell U2415, Dell U2515H (ha fontos a WQHD), továbbá pl.: Dell U2414h.
-
old_artist
addikt
válasz
Brimstone #60497 üzenetére
Üdv!
Abban biztos lehetsz, hogy a "rejtett kávásak" esetében (is) lutri, hogy milyet kapsz, vagy éppen egy adott széria gyártása során mennyire figyelnek a minőségi összeszerelésre.
Szvsz az U2515H egy igen jóra sikeredett típus, s ha különösen kedveled a WQHD felbontást ilyen méretben, akkor ne tántorítson el a megvétele, mert lehet, hogy elsőre kifogsz egy megfelelő példányt.
Ezért érdemes olyan helyen vásárolni, ahol egy kis felár ellenében válogatott db-ot kaphatsz. -
old_artist
addikt
válasz
Richvargas #60495 üzenetére
Üdv!
Ajánlataim: Dell P2414H, BenQ EW2440L, de esetleg szóba jöhet még az Acer CB240HY bmidr vagy az LG 24MB35PM.
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
Fotós utómunkákra (ha nem Eizo, hanem valami költséghatékonyabb megoldás kellene), mi jelenleg az ajánlott?
UHD/4K nem szempont, de nem is hátrány.
100% sRGB azért elég erős előny lenne.
Játék nem szempont, így a válaszidő sem.
22-27" közötti méret (ár dönt).Panelek közül mi most a legjobb ilyen célra? VA vagy IPS?
Érdekelne 50eFt környékén is javaslat, meg 100k környékén is.Köszi előre is.
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
Monitor vételét tervezem a közeljövőben! Ami számomra fontos lenne, hogy 21:9-es képarányú legyen és legalább 29"-es, valamint "gazdag" legyen a csatlakoztatási lehetősége
. (HDMI, USB, Display)
Amit eddig kinéztem aza LG 29UC97-C (vagy az S-re végződő típusa, ami picit drágább) vagy a LG 29UM67-P (vagy a nagyobb kivitel 34", ezzel aza baj, hogy ennek a típusnak nincs olyan sok csatlakozási lehetősége).Amire használnám főleg film és sorozat nézés, munka, vmint játékra (mondjuk ez olyan 30%-os arányban).
Valamint egy laptoppal hajtanám meg, ami egy Lenovo Y50-70 (i7-4720HQ, 8GB RAM, nVIDIA GTX960M és majd egy ssd-is kerül bele a későbbiekben).Ezeken túl bármilyen ajánlatra, tippre vevő vagyok, ha vmi jobb lehetőséget tudtok ajánlani (esetleg még a 21:9.es aránytól is el tudok tekinteni, ha nem teljesül).
Az ára maximum:160ezer környéke.
Előre is köszi válaszotokat!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest